Scolari de Iulie - August 2004 * (95)
Raspunsuri - Pagina 7
bunny spune:
Hop si eu...
sfat ref role - noi am luat din ro de la Decathlon, in linie anul trecut, sunt usoare, se regleaza marimea ptr vreo 3 numere, i-am luat si geanta de carat ... si este fff multumit de ele( de fapt am si eu la fel luate din Ungaria )
ptr bicicleta - si eu am experienta bicicleta luat azi ..in 30min invatat sa meraga fara roti ajutattoare etc...doar ca trebuie sa fie marimea potrivita cu inaltimea
http://www.halfords.com/webapp/wcs/stores/servlet/ACArticleDisplay?storeId=10001&langId=-1&articleId=813502&categoryId=245301
ca sa nu pierd ocazia ca ne-am luat si noi doi adultii biciclete, helmet/suport ptr masina ptr 3 bici ... asa ca adio vacanta , plaja , ...ne multumim cu venit la vara in Ro ( unde biletele s-au dublat fata de anii trecut ) si om vedea cum ne vom praji din nou in aug
stie cineva mai multe detalii ..ati trimis copii sau auzit de 'tabara de tenis' la Snagov ..poate Andries?
ema spune:
Ioana,stai linistita...ca mi-a trecut intre timp...si nici o grija,Kim nu ajunge la solzi ptr. ca acidul folosit de Mirela are un ph de bun simt...nu mai mic de 2,5....pe cand acidul meu are un ph de 0,9.Deci e super agresiv...de aici si arderea masiva .Eu am acidul de la o clinica DERMATO-COSMETICA si nu sunt acizi de folosit acasa,cu asa acizi lucreaza medicul dermatolog...oricum timpul de expunere e foarte mic...insa pe mine m-a strigat ricardo exact cand voiam sa neutralizez acidul pe fata...asa ca intarzierea de 2 min. m-a ars intr-un mare fel.Totusi,ca sa vad partea buna a lucrurilor...cand au inceput sa cada solzii...pielea de dedesupt e ...superba.Nu i-am zgandarit deloc...pina au cazut singuri...si rezultatul e excelent...efectiv am o piele noua!In final a meritat sa stau in casa 8 zile...mai am cateva sedinte de facut ca sa termin cura complet.
kim222 spune:
Ioana nu am trecut inca..ar trebui sa fac 6 saptamani de glycol A ceea ce se intampla peste o saptamana si juma'...Nu stiu ce cantitate imi trebuie de peeling mediu...adica cate sedinte..Ce are Mirela ajunge pesntru 10 sedinte...eu as incerca sa fac 5...nu vrea cineva sa imparta cu mine cantitatea?..si sa vedem de unde gasesc si finantele..ca la noi s-a nasolit problema..rau de tot..se pare ca nimeni nu ma poate ajuta cu pacienti...
va citesc dar nu am starea necesara sa scriu..
roxanaz spune:
neata
merci mult de sfaturile cu rolele.
Ioana, si eu le-am cantarit in mana, nu mi s-au parut tare grele..... nu stiu ce sa zic. parca parca as inclina sa i le iau. daca nu ma deturnez la o trotineta si las rolele ptr alta data.
Mani iuhuuu, super, biciclete la toata lumea. io zic care nu ma urc pe una nici moarta
ma apuc de trebi.. mai am doar 2 zile.
sa aveti o zi usoara!
cristalina spune:
Neata,
Eu nu m-am tinut de glycol...
Bunny, multumim.
Maria la inaltimea ei (aproape 140) se potriveste la bicicleta de 24". Am vazut asta si in Decathlon unde la alea de 20" isi dadea cu genunchii in brate...:)
O zi frumoasa sa avem!
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Eu am o zi minunata, sunt tare happy, Stefi a fost ieri la Florica T. Campan (e un concurs de matematica, din cite stiu doar in Iasi) si a fost prima! Suntem tare, tare mandri de ea, mai ales ca nu am lucrat cine stie ce suplimentar, nu am tras de ea, ea a dorit sa mearga si se pare ca a avut o zi buna ieri. Of, stiu ca nu e frumos sa te lauzi, dar am doi copii minunati!
Roxana, eu cred ca mai bine trotineta decat role. Cel putin, in cazul nostru, si la Matei si la Stefi trotinetele au avut un real succes.
Bunny, super cu bicicletele! As vrea si eu, dar mi-e frica sa iesim pe strada si in alta parte nu prea avem unde.
Cristalina, eu cred ca veti scapa usor de rotile ajutatoare.
Kim, sper sa rasara soare si pe strada voastra! Adevarul e ca oameni foarte greu isi schimba doctorul, eu sunt nemultumita de dr. copiilor, tot la cabinet particular ma duc, dar nici nu schimb dr. de familie. Poate nu e o idee rea de cabinet particular, dar cred ca trebuie o investitie destul de mare.
Ema, totul e bine cand se termina cu bine. Asteptam poze!
Daria, la noi Matei ne innebuneste cu skateboard-ul!
Sunt in cautare de scaun de masina pentru Matei (peste 18 kg). Recomandati ceva? Eu sunt foarte multumita de scaunul Stefaniei, a avut si centurile lui proprii, acum am renuntat la ele si Stefi sta cu centura masinii si cand va creste ii pot scoate spatele si devine doar inaltator. Dar nu mai stiu de unde l-am luat si are doar niste cifre pe el. Apropo, voi mai folositi scaune de masina? Ca eu sunt maniaca cu asta, cel putin la drum lung.
cristalina spune:
Eu cu scaunele de masina sunt maniaca la orice drum, scurt sau lung.
Maria are numai inaltator, Ioana are acum scaunul Mariei de care sunt foarte multumita. Il am de 5 ani si arata aproape ca in poza..:)
http://www.jucariimagice.ro/scaune-auto/scaune-auto-15-36-kg/scaun-auto-fotoliu-auto-15-36kg-primii-pasi.html
szivarvany spune:
mai, eu recomand sa ii lasati sa invete pe tot ce vor cat sunt mici: skateboard, role, orice. acum e usor !
si eu caut trotineta, astept maine sa vad cum e modelul pt +120 kg, Giulik va da verdictul si apoi vedem bugetul :-)
ieri am dus copiii in farmacie la cantarit, dupa parc :-)))
Giulik are 27 kg si 139 cm. norocul face ca la picior sa fie tot la 32-33 si mai avem incaltari din toamna :D
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
corianai spune:
Salutam,
Io am zi scurta azi, apoi liber pana marti din pacate vremea va fi de cacao, cica se poate sa si ninga un picut da asta e, acceptam ce nu putem schimba
Am comis-o saptamana asta, luat ipad si bicicleta pt Eva, bicicleta Marei cred ca o luam zilele astea si am rugat-o sa mai astepte nitelus cu macbooku pt ca vreau sa iau si beletele pt concediu. Si renovez baia in mai-iunie, asa ca am de comandat toate cele... ufff o baie in suedia te scoate la pepeni, nici nu vreau sa ma gandesc ce oferte am primit macar inteleg de ce muncesc cu atata aprindere
V-am zis ca venim la Buc 5-19 iunie? mi-ar placea tare mult sa ne vedem cu bucurestenii
pupam, we frumos, eu azi fac cumparaturile pt Pastele de saptamana asta am avut un mare ambatz sa fac pasca pt ca suntem invitati la niste prieteni duminica, cred ca se va transforma in placinta cu branza ca altfel cine stie ce minune imi iese
cristalina spune:
Andrea, felicitari Stefaniei!
Corina, asta da iepuras!
Sa aveti minivacanta frumoasa!
Mie de cand cu masina de facut paine imi ies si cozonacii si pasca mai ceva ca la patiserie
Daria, eu recunosc ca era sa fac infarct in magazin cand a probat Maria o pereche de pantofiori marimea 36 si o strangeau! "Marieeee, mai opreste-te, ca in clasa a opta ne ducem sa-ti facem pantofi pe comanda!"
De imbracat clar de la 10-12 ani, dar asta cu incaltarile ma zapaceste, o sa ajunga sa poarte numai adidasi...