Scolari de Iulie - August 2004 * (95)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
Cori, nu ai cum sa gresesti cu pasca. mai ales ca nu trebuie sa ai cine stie ce aluat crescut.
fa-l in masina de paine, pune-l in forma, tranteste inauntru branza batuta cu oua, zahar, stafide, esenta de rom si pune la cuptor, foc mediu, 170-180 de grade, o ora. and gata
ma doare nu cap de nu mai poc, aici va veni ploaia probabil... si mai nou n-am sindrom preMS ci postMS... asta tot semn de "tinerete" o fi?
szivarvany spune:
Andrea, felicitari ! Cred si eu ca esti mandra tare-tare
Corinne, sa le folositi sanatoase !!!
Rox, ce bine suna reteta ... o sa fac si eu varianta monti doar branza si accesorii :-) Sper sa-ti treaca durerile. Si aici au anuntat vreme rece si ploi :(((
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
kim222 spune:
Felicitari Andrea!! Nu este vorba despre investit..eu oricum am investit 10 000 euro in cabinet ..mai imi trebuie mobilier si un ekg..si este totul nou! ...mare..Dar nu vine nimeni la un cabinet de medicina de familie particular unde trebuie sa plateasca..merg la cei cu contract cu casa de asigurari si pentru asta trebuie sa ai 1000 pacienti..nu ai de unde pt ca pesnionarii care ar trebui sa fie pensionari nu renunta la cabinetul lor..angajaza alt medic pe care-l platesc cu 15 mil si ei iau restul stand acasa! ..asa se procedeaza mai nou cu cabinetele de medicina de familie..inainte se vindeau pacientii cu 10 euro/pacient..acum s-au smecherit.
cristalina spune:
Frate, e sinistru ce povestesti (desi am auzit de chestia asta cu lux de amanunte atunci cand dr. noastra de familie de acum 8 ani s-a pensionat si si-a "vandut" pacientii...a fost un fel de licitatie cu strigare la care au participat toti doctorii din zona...)
Roxana, e bine ca e numai postMS...la unii, nu spui cine , este si preMS si postMS
roberta04 spune:
Roxi, si eu in club, mor de durere de cap de ieri, e post MS, am avut si preMS si in timpul MS
Andrea, felicitari, eu stiu de ieri, concursul e foarte tare in zona, e echivalentul olipiadei la mate :)
Matei a luat premiul special (intre locul III si mentiune), e foarte suparat pentru ca a razolvat totul corect, dar a luat 35 de puncte din 45 pentru ca nu a respectat indicatia de a scrie toata metoda de calcul si l-au depunctat. Si eu sunt mandra de el pentru ca merge cu placere la orice concurs la matematica :)
Andrea, am transmis informatia, astept rezultatele, probabil dureaza :)
Va pup, am treaba...
carmenp spune:
andrea, felicitari! e tare stefania, bravo
felicitari si lui matei, bravoo
astazi am semnat actele la notar, tranzactie finalizata, termen 15 iunie. baietii se misca mai repede ca fluxul meu de numerar;)) s-au apucat de luni de treaba cica saptamina asta imi da gata etajul.
altfel stam bine, nu v-am mai citit de o caruta de ani....
amironeanu spune:
Multumesc mult, dragi mamici!
Ei, Carmen, inseamna ca azi bem! Sa fie intr-un ceas bun, sa mearga toate ca pe roate si fluxul de numerar sa faca fata! Asteptam poze!
cristalina spune:
Carmen, sa fie intr-un ceas bun!
Roberta, felicitari lui Matei!
(Pe John l-a lovit primavara-n cap, a zis ca luni mergem sa vedem un teren cu o casa de vanzare...ca tot ne-am obisnuit cu ratele la banca...)