Scolari de Iulie - August 2004 * (95)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Roxana si noi am avut din acelea la set. In schimb, la rolele noastre, nu mi-au placut rotile, cum spune si Daria nu erau siliconate, erau doar din cauciuc. Stefi nu a putut sa mearga cu ele 2 si 2 si in linie nu a vrut sa incerce (acum 2 ani). Pentru ca a invatat asta iarna sa mearga cu patinele as vrea sa mai incerce inca o data rolele, dar eu le vreau direct in linie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

in linie din start, asa zic si eu, daca le incercati veti vedea ca nu au pozitie buna si nici urma de stabilitate cu ele decat in linie, cand isi pot inclina glezna.

daca azi e vreme buna si noi iesim pe afara :-)

Rox, pt cine vrei sa iei ??

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ptr maimuta
http://lumeacopiilor.com.ro/role-reglabile-copii/231-role-reglabile-copii-1007-rco.html astea sunt mie mi s-a parut ca au roti de silicon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Maria s-a plimbat cu alea si acum sunt ale Oanei. Io zic ca daca au rezistat la maimutele mele (care nu-s foarte sportive, dar tot s-au plimbat un pic cu ele) o sa reziste si la Eva...Cand le-am cumparat eu erau sub un milion...
Aaa...eu nu am ajuns sa le pun in linie inca, poate vara asta la Ioana (inca nu am trecut la role, suntem calate pe trotinete..)

Mergi la inceput

pt inceput si eu zic ca sunt f ok
cred ca e plastic siliconat, asa aveam si noi, dar la inceput nu au mare nevoie de viteza :-) ce dulce va fi Pupu cu ele !!!

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hai merci. sper sa i le iau

Mergi la inceput

brava Pupu
eu zic ca faci fff bine ca o pui pe role, chiar daca primul an e de plimbari de manuta; va invinge frica repede si cum o stim noi pe Pupu nu va avea nicio problema.
cred ca e mare avantaj sa poata invata toate astea de copii, vad in parc copiii mai mari si de rusine nu se mai apuca de role/bicla.

Cristal, io tot vroiam sa-ti zic, doar ca nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, dar ar fi bine ca Maria ta sa se stie da pe bicla cu 2 roti si e incomparabil de invatat mai usor pe bicla mica.
Giulik, ea e cea cu declaratia ca pana la 12 ani va merge cu rotile ajutatoare, s-a invatat incercand pe o panta mica cu o bicla cu roti de 12 sau 14, nici macar a ei de 16, a prins imediat faza cu echilibrul si a prins curaj.

edit: eu vroiam sa-i iau skateboard, dar a zis ca ar vrea trotineta mai mare ... era ceva sa se dea cu skate

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, nu-i problema...d'aia inca nu i-am luat bicicleta...Trebe sa-i dau rotile jos celeilalte dar cum suntem prinsi ..nu am apucat...

Piticlontii vostri au mai lucrat ceva zilele astea?! Maria de vineri nu a mai pus mana pe stilou...

Mergi la inceput

Giuli ktoata e un lucru :-))) a citit 2 pagini din nush ce carte, ceva fabule si ceva poezii comuniste dintr-o carte veche de`a mea :-))) de scris scrie non-stop Giulia + Vlad = iubire si multe inimioare in jur colorate :-)))

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Roxi sunt rezistente da grele de mori,mandra mea dupa 5 minute sa vaita ca o dor picioarele.....mie si acum imi pare rau ca nu i-am luat o pereche de calitate...poate ii iau la vara....si chiar daca iei pentru Pupu io zic sa o pui direct cu rotile in linie,pentru ca doua si doua sunt nasoale rau....
Cristalina nici mandra nu a mai pus mana pe stilou de duminica de cand i-a dat tacsu o dictare cu litera j adik cu mujdei,jumari si alte jmecherii....mi-a zis clar ca la scoala altfel nu se fac teme,doar in vacanta daca vreau sa-i dau ceva....de citit am pus-o zilnic sa citeasca cate ceva...
Azi la gradi au facut curat in curtea gradinitei si au plantat floricele
Andries pe mine nu ma ustura deloc glicolul....la capitolul asta de infrumusetare ma enerveaza faza cu crema de protectie,ca arat ca o fantoma.....aaa mi-am luat de la magazinul naturist fiole cu AHA de zi incep lupta cu ridurile
Kim ai trecut la peeling-ul mediu....ca am citit la femina intim si am vazut ce-a patit Ema

Mergi la inceput