FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 13

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Alinuta mea draga trebuie sa mai astepti,eu l-am facut in a 9 zi dimineata pe la 10 dupa ce m-am dus sa-l cumpar,era testul care il aveam inainte la avatar.Deci un pic trebuie sa mai astepti,eu lunea am avut acea secretie roza exact la o saptamana de la ET si miercuri test pipi
Dar eu zic sa-ti lasi timp pt nu a fi dezamagita,find prea devreme...eu am facut pt stiam ca nu ma descurajeaza daca iesea negativ pt ca eram foarte pozitiva si chiar nici nu-mi pasa daca era negativ,stind ca e prea devreme pt el.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Uite tot cautind pe net despre problema cu care m-am infruntat in zilele astea legat de progesteron scazut,va dau un webseit pt a va informa..am considerat ca poate va este in ajutor acest articol find despre progesteronul cu ovul donat.

http://humrep.oxfordjournals.org/content/15/suppl_1/166.full.pdf

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Looana, interesant site-ul
Bichi, multa bafta iti doresc. Cand am citit cand ai punctia imediat m-am gandit ca apucam sa ne vedem luni....dar apoi mi-am adus aminte ca voi veniti doar la ET...asta e
Alina -alba, e prea devreme pt test, ziua ET e considerata zO deci tu incepi sa numeri din 27....ai doar 5 zile e mult prea devreme, mai ales ca testele de urina detecteaza beta HCG cand trece de o anumita valoare. Mergi si tu la cumparaturi pt Paste, fa-ti meniul....fa ceva sa nu te mai gandesti la test.
Coclino, tu unde disparusi ?
Ivisor, bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta

Fetelor, cele care ati fost deja la clinica, imi puteti spune si mie cate celule au avut embrionasii vostrii in z3?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Buna fete harnicute!
Ce v-ati apucat voi de curatenie, in casa, in gradina.
Eu nu fac mare lucru, m-am lenevit (looana ) Ieri am avut 2 musafiri, cite unu, fiecare citeva ore, azi am iesit putin si uite ca nu mi-a ramas timp de
Tot astept semne (alina ), azi e ziua 7 (fara ziua ET), nu am decit: dureri de spate (mai mult noaptea), fara roz, fara maro, ceva schimbari la sani (aveam aproape in fiecare luna dureri suportabile, marire, greutate..), au fost ceva intepaturi usoare si trecatoare in zona uter, obosesc foarte repede, mi-e foame, nu mi-e somn. Testul il fac joi ziua 12 va fi POZITIV

Teli iti doresc sa ai un start bun
Ella
Miracol te plimbaresti in Spania?

Sper cu gindul la gradina ta, am visat azinoapte un copac cu flori de trandafiri, galben cu roz (degrade) din care eu aveam 2 boboci, tineam cite unul in fiecare mina. Stiu ca florile inseamna copii

Irilac sunt in CO, mai am o sapt.
Roadetot, Smaick, Amalia, Sabina
Apalina, Brigit, Looana pup burtici
Alina curaj surioara, ne asteapta 9 luni de sarcina
IVI bun venit in grupul vesel, plecam de aici doar in concediu de maternitate
Daca am uitat pe cineva, va mai pup o data pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Bichi , cat de bine te inteleg , sunt convinsa ca fiecare dintre noi s-a revoltat pe soarta ,dar suntem puternice vom razbi pana la urma .
Eu de cand tot rasfoiesc subiectul asta nici nu mai fac diferenta intre fiv donate sau fiv cu ovo proprii , atata timp cat vom fi mame, Doamne ajuta , nu conteaza altceva si nimic nu ne face diferite de alte mame , sau poate doar perseverenta si dragostea nemarginita fata de copii.
Coco , Alina ,Irilac sa aveti o saptamana viitoare cu vesti bune .
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Fetelor...mi-am mai adus aminte acum de o chestie ce vreau sa va intreb...la ET cum se procedeaza, te duce intr-o camera iti da o camasuta ceva si te schimbi de la jumatate in jos sau te schimbi cu totul? In Ungaria trebuia sa ma schimb cu totul de asta intreb, ca sa nu ma despoi pe acolo degeaba si sa mai si dau somotocul de bani la final

Teli, multa bafta iti doresc pe cand ai programata punctia?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Irilac la ET te dezbraci frumusel partea de jo,partea de sus ramane cu ce vii tu de acasa,totul este petrece intr-o cabina intr-un colt in cabinetul de transfer.Asistenta iti va da un cearceaf alb curat fiecaruia pacinta .Cu care te infasori in el partea de jos ca o fusta lunga arati.Dupa care vii tiptil din cabina de schimb si te asezi pe masa gineocologica.. Dr iti fac cunostinta cu ,vine embriologul,te intreaba si el cum te cheama nume ,prenume pt a verifica daca nu e greseala.Ai pune la locul caldut si din momentul acela esti gravidutza mai stai 15-20 minute acoperita pe masa incontinuarie,dupa care te usurezi de bani si pleci acasa gravida si peste 9 luni esti ceea mai fericita mamica
Gata am spus povestea de seara,acuma ma culc si eu ,numai daca nu mi-ar mai fi rau ce bine as
Noapte buna si somn usor

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

fetelor acum am terminat de citit ce ati scris in ultimele zile, ma asteptam sa avem deja vesti bune, dar acum am realizat ca nu au trecut chiar asa multe ziele.
Coco esti bine?
Ivi iti urez si eu bun venit!
Teli ai vesti de la doamna care a fost la Kiev?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Neata fetelor
multumesc pentru avertisment apalina iubita,sper sa nu mai cad in butoiul cu melancolie curand.
alina_alba si eu cred ca inca e prea devreme,abia luni ai o saptamna,inca putina rabdare iubira si totul va fi bine.
Cocolino2010 asteptam si de la tine vestea buna.
irilac31 succes si tin pumnii.
Ivisor bine ai venit printre noi si iti doresc sa iti implinesti visul in iulie si sa fii mamica anul viitor.doamne ajuta.
rodica.marin ai ce citi dupa noi, suntem fete harnice si vb multe pagini in fiecare zi.
Looana cum esti?ti-e mai rau?sigur e o fetita prapadita.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Aveti grija sa nu fiti pacalite azi!e 1 Aprilie. nu-mi vine sa cred ca suntem in a 4 a luna din an...

Mergi la inceput