FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 13

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Ivisor pot sa-mi spui cati ani ai?si daca ti-ai facut analiza AMH?...ce valoare ti-a iesit?...ca si eu ma lupt cica dupa spusele medicilor cu insuficienta ovariana...dar eu n-am facut nici un tratament pentru stimulare inca...te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Neata, fete dragi!
Am intrat pe un forum din alglia la capitolul FIV + FET si am citit acolo ca foarte multe fete nu au avut nici macar un simptom de implantare si nici dupa aia, cu toate ca multe au gemenasi. Asa ca m-am mai linistit un pic. Cred ca joi o sa fac un test de urima, doar asa, just for fun... Oricum, ma pregatesc sufeteste sa nu iasa nimic asa de repede. Astept beta cu nerabdare :)
Vi pupo pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Alina stai linistita,trebuie sa te linistesti...va fi bine si sigur vii cu un beta mare cu rabdare si mult optimsm trec si zilele astea care mai sunt.Cit despre sintome ,eu am avut si alte fiv in trecut si semne au fost dar beta negativ....deci nu te lasa indusa de aceste sintome,nu e regula sa le ai.
Brigtt pe unde esti,am vrut sa vad tu cum ai avut progesteron in sange,ce tia-au zis cei de la reprofit. ca stiu ca si tu l-ai facut,al meu e cam mic dar spun ei ca e normal asa sa fie 6,48 in saptamana a 5 dat sange,rezultaul primit la o saptamana mai tirziu la ultima ecogrefie.Acuma avem 7 sapt ce trec zilele,doamne azi deja Aprilie
Fetele va-ti lasat pacalite

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fete cucuiete sa avem o luna plina si super vesela si sa vina toate fetele cu beta mare va puicesc pe toate

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Alina tinem pumnii sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetele nu uitati ca in viata asta nimik cu este intimplator si DD are un plan pt fiecare dintre noi in ghinionul nostru de a ne lupta sa avem un copil vom iesi nu numai invingatoare si mamici dar vom fi foarte puternice si responsabile vom invata sa iubim viata diferit ce deilalti oameni eu cred ca fiecare lucru din viata noastra se intimpla cu un scop doar ca noi ar trebui sa vedem partea frumoasa a vieti si sa nu ne mai intrebam mereu DE CE EU pt ca ne facem mai mult rau asadar fetele gind bun la DD si sa speram cu tarie ca va veni si rindul nosru sa ne stringem copii in brate

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Irilac , punctia va fi probabil la inceputul lui mai.Abia peste o saptamana fac diferelinul.
Rodica , doamna de care iti spuneam s-a intors de la Kiev , are trei embrioni frumosi , ii tin pumnii sa fie bine
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

miracol eu am 41 de ani, de la 39 am incercat sa avem un copil, pana atunci eu eram o persoana perfect sanatoasa, menstruatia ceas la 28 zile...
apoi au inceput investigatiile, cicluri anovulatorii FSH mare peste 20 in luni diferite, cu tot cu FSH mare am ovulat pe ciclu stimulat cu clomifen sau alta data cu gonal am facut si o IUI pe gonal si pregnil cu 3 foliculi, dar nimic
ca sa nu intru de tot in depresie AMH nu l-am mai determinat deoarece pe FSH ul mare pe care il aveam nimeni nu vroia sa incep un FIV, chiar si pe banii mei
in ianuarie am facut pe 23 un ET pe ovo donate la noi si pe 2 februarie a fost ceam mai fericita zi din viata mea, test pozitiv
apoi pe 16 februarie i-am vazut inimioara, pe 2 martie am anulat la reprofit programarea de pe 24 mai, pe 16 martie la 9 sapt si 6zile nu am vazut activitate cardiaca pe ecograf, si am aflat ca de 4 zile sufletelul meu nu mai e, de atunci incerc sa ma trezesc din ceea ce cred ca e un cosmar
tu esti foarte tanara, timpul e deocamdata aliatul tau si eu te sfatuiesc sa incerci tot din ceea ce ti se propune, la urma pe lista de prioritati poti sa te gandesti ca te asteapta si varianta aceasta cu ovocite donate care are rata mare de reusita, dar inainte de a o alege incearca tot ce poti pentru ca merita
te pup ivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

IVI este dureroasa povestea ta. Iti doresc sa ai putere sa o iei de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Ivisor e tragic de dureros ceea ce ti-sa intimplat,trebuie sa treci peste durere sa te aduni puterea si sa mergi mai departe.Nu stiu dar ai gasit care a fost cauza acestui esec,ai facut ceva analize pt ca unde exista o cauza...mutatile cum stai cu ele?eu am pierdut 4 sarcini naturale ,2 fiv si al 2-lea find pozitiv nu sa mai dublat BetaHcg ,dupa acest esec gasisem la toate pierderile mele.Dar pina am gasit a trebuit sa bag bani aurea in 2 fivuri,pt ca i-mi facusem analizele si nu stiam probl.mele.Am descris putin din situatia mea poate un pic sa te ajut ca trebuie sa iti iei timp pt tine sa-ti faci niste investigati

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput