FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 13
Raspunsuri - Pagina 8
Looana spune:
Alina tinem pumni si ne ruga sa fie bine,mai putin pina vii si tu un test trecevtimpul repede.
Bichi, tu ai inceput deja crrd,tu nu trebuie sa mergi pt punctie ?tinem pumni si ma rog si pt tine sa vii cu un beta mare
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Looana spune:
Alina eu cred ca 26 find ziua ET nu o numeri prima zi,eu ic ca azi e a-5 zi,nu stiu daca gresesc fetele pot sa ma corecteze
Looana
miracol11 spune:
Fetelor m-am oprit putin din curatenie , sunt la jumate...pana spre seara termin si eu....
mercii Looana pentru alintul "graviduta harnica" tare mi-a cazut bine. imi doresc f mult sa si il implinesc intr-o zi...tare mult astept aceat lucru. nu stiu de ce naiba azi sunt tare trista si ma gandesc de azi dimineata la ce ghinion pot sa am. sa nu pot eu face dragoste cu sorul meu si din iubirea noastra sa vina o sarcina si implicit un bebe. de ce oare s-a gandit Dumnezeu sa ma puna la o asa incercare? of of Doamne
alina mai ai putina rabdare,totul va fii bine
bichi iti tin pumnii draga mea ca de Paste sa fii cea mai fericita viitoare mamica!
va pup pe toate...ma intorc la curatenie...poate poate imi revin ....
Bichi spune:
Miracolte imbratisez cu drag... daca ai stii de cate ori am implorat pe Dumnezeu sa imi asculte rugaciunea de a avea un copil al nostru, chiar daca trebuia sa ma chinui prin clinici, eram fericita sa fie al meu...
Dar nu m-a ajutat, am avut perioade negre de dejnadejde profunda in care m-am simtit abandonata de cel care numai el cu o minune ma putea ajuta...
M-am tavalit pe jos de durere, m-am rugat, am implorat... nimic, doar un avort dupa o ICSI la a sasea saptamana. Durere cumplita, simtita cu toata fiinta mea... in timp ce in jurul meu viata inflorea.
M-am simtit moarta, ca femeie, dupa mine nimic, pustiu...
Looana noi avem lichidul seminal congelat in clinica, speram sa fie bine pt. ca sotul meu are o astenoteratozoospermie severa.
Deci ne ducem numai pentru ET.
Looana spune:
Ivisor bine ai venit in grupul nostru. si cu siguranta intr-un viitor apropiat vei aveai si aceasi minune ca din poza mea de la avatar.
La reprofit costa 4500€ ce ai de platit la ei plus medicamentatia ta(300€ circa)+analizele tale si investigatile pe care vrei sa le faci inainte.
Pe mine ma dus cu drum cu tot ce am cheltuit la 6000€ cu toate investigatile mele,analite,tratament .Si am asteptat aproape 5 luni pina la termin.
Revin ,daca ai si alte intrebari cu mare placere raspund.
Looana
alina_alba spune:
Ivisor, bine ai venit si din partea mea si multa bafta in iulie. Te-am trecut si pe tine pe prima pagina, sa fie cu noroc si voie buna.
Looana, eu in 9 apriliear trebui sa fac Bhcg-ul. Oare cand zici tu ca ar fi oportun sa fac si un test de urina? Ca mi-au dat de la Reprofit unul si parca nu mai am rabdare pana sa il folosesc...
Looana spune:
Bichi atunci e bine,faci numai un drum sa iei acasa.Sa te ajute DD si sa fie drumul cel norocos pt tine cu bb lipiciosi
Looana
apalina spune:
Alina fii optimista iubita ,un pic mai e si repede trece si uite cum vii tu cu.Miracol sa nu cazi in butoiul cu melancolie ca e interzis pe aici prin zona ,vine si randul tau imediat si atunci sa vezi fericire.IVI bafta multa si sedere scurta pe aici.cocolinooooooo....iti da tarcoale butoiul?
Doamne Doamne a facut o minune 12 +