FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 13

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

OK , ma gandesc sa il fac mai devreme. M-a zgandarit alina, acum parca nu mai am rabdare. Dimineata nici nu-mi trecea prin minte ca nu pot sa astept, acum stau pe ace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Alina ,felicitari ,e pozitiv ,si la mine asa a fost de vreo doua ore numa ne invarteam pe langa test si nu stiam ce si cum ...doar am umblat cu el in geanta sa intreb la laborator unde faceam sangele de-o ras alea o saptamana de mine Asa ca ,bravo draguta si sa fie intr-un ceas bun .Multumesc pentru prima paginaCocolino ...asteptam vesti bune desigur.Irilac sper ca esto ok si tu si bb-ii.Va pup fetelor si o seara faina

Doamne Doamne a facut o minune 12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Salutare fetelor! Ma bucur ca v/am gasit intr/un moment depresiv al vietii mele! Cand credeam ca totul e pierdut voi mi/ati aratat ca nu este asa!Si sper si eu ca si voi ca intr/o zi ne vom tine in brate bebeii nostri! Alina sper si iti doresc din tot sufletul 2 liniute pe acel test! Va pupacesc!

Mergi la inceput

Apalina felicitari si sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Cocolino. si la tine 2 liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

Alina, FELICITARI !!!
sigur e pozitiv, incearca sa faci beta ca oricum trebuie sa repeti la 48 h si sa ceri si progesteronul, ca tot te intepi
eu am facut beta la 12 zile de la punctie, 10 de la transfer, beta era 50 iar pe testul de urina pe care l-am facut dupa ce stiam rez la sg. abia imi dadeam seama ca e a 2-a liniuta, peste vreo 12 zile am vazut doua linii cat de cat decente (pt colectie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

Looana, eu chiar daca nu am scris pana acum va citeam de foarte mult timp, am vazut la semnatura ta tot ce e scris, nu puteam sa imi imaginez cum e sa treci prin atatea incercari, acum abia incep sa inteleg cat e de greu, iti admir optimismul si esti un adevarat model pt mine
eu ma gandesc sa o iau din loc cu pasi mici, astept rezultatele de la analizele pt trombofilie, sotul meu a facu o reprogramare pt iulie la reprofit(ei au zis ca trebuie sa asteptam macar pana atunci)
acum caut vaccin antirubeola, eu nu am imunitate (nu am facut boala) si in perioada cat eram insarcinata la noi a fost epidemie de rubeola si am avut emotii f mari si nu as vrea sa mai trec prin ele
in functie de asta o sa mai vad ce e de facut
cat de repede ma recuperez
pupici la burtica
ivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna seara fetele
ivisor bine ai venit
alina felicitari
am si eu o veste buna, eco de ziua 12 endo de 9.7
o seara faina!

Mergi la inceput