FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 13

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna frumoaselor, apar si eu mai pe la apus ca pana acum am calatorit
Alina draga mea, felicitari din toata inima, te astept si cu un beta urias
Coco astept vestile bune si de la tine
Dragelor, multumesc ca v ati gandit azi la mine . De azi sunt mami a 2 grasunei....urmeaza de acum asteptare . Maine voi fi pe drum nu cred ca voi putea scrie sau citi, dar cand intru vreau sa citesc tot asa numai vesti bune ca imi dati si mie incredere
Noapte buna

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

irilac bravo iubita sa fie doi grasunei lipiciosi si sa stea la mami in burtica pina la termen
uff eu miine merg sa repet analizele dupa DHEA sunt un pic stresata azi am fost cam plouata toata ziua dar mi a insorit o alina cu vestea ei de am scos si pampoanele poop fete dulci

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Vai, tu fetelor, poate nu trebuia sa zic nimic... E asa de plapanda liniuta numarul 2, ca poate e alarma falsa... Oricum, orice ar fi, nu ma las. Va multumesc oricum, pentru gandurile bune si sper sa fie beta la o valoare respectabila, sa nu ne fi agitat pe aici degeaba. Am stat si m-am gandit si cred cao sa incerc sa fac beta in 9, cum mi-a spus doctorul.
Cocolino, eu zic ca ai putea sa faci analiza, ca doar ar fi cu 3 zile inainte, la mine o saptamana mi se pare cam mult...
Smaick, ce endo tare ti-ai tras, felicitari. Sa ai multa bafta si sa fie o deplasare cu mult succes.
Irilac, felicitari pentru embrionei, sa ai grija sa se simta bine la tine in burtica si sa auzim numai de bine.
Pup toate fetele si, oricum va fi, noi suntem toate niste luptatoare

Mergi la inceput

Alina nu mai gindi asa esti gravi si gata ai sa vezi

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Alina poti face betahcg dupa care o repeti la 48 de ore este cel mai bine...deci pina pe 9 o poti face de 2 ori...oricum eu xic ca esti gravi dar pt linistea ta.
Smaick felicitari pt endometru,sigur vii cu lipiciosi ,asa ca drum cu noroc spre Brno si sa te intorci cu bine si cu beta mare.
Irilac felicitari pt de azi esti gravida,te astep cu vesti bune si un mega beta,drum bun spre casa.

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Amalia hai cu optimismul, sa-ti mearga bine la analize.

Dorinta bun venit. Iti doresc sa fii o DORINTA IMPLINITA in 2012

Buna dimineata tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna dimineata fetelor!
Astazi sunt agitata, donatoarea mea are punctia si astept raspunsul sa vad cate ousoare pregatesc pt. Paste!
Am inceput sa ma pregatesc pentru ca am transferul duminica si apoi venim in Romania.
Imi puteti spune cum sunt vamile intre cehi si slovaci, slovaci si unguri si apoi vama Bors?
Fac controale?
Eu nu am mai fost acasa de 5 ani, de cand a inceput cosmarul vietti mele, clinici, analize, injectii, anestezii, stiti si voi...
Voi avea masina cam incarcata, va dati seama si as vrea sa stiu cam ce ma asteapta prin vami.
Multumesc!

Alina si Cocolino astept beta duble la fiecare!
Irilac sa fie lipiciosi!
Smaick ai pregatit terenul bine, ca sa-i tii pentru 9 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Buna, fetelor!
Bichi, vamile sunt lejereanu. La iesire ne-au controlat doar ungurii (am dat buletinele), iar la intoarcere doar romanii. In rest, pustiu peste tot. Sa nu uiti sa iti cumperi Vignete. Pentru ungaria am cumparat de la un MOL inainte sa iesim din tara, iar pentru solvaci si cehi, de la iesire din Ungaria, cred ca tot MOL era. Oricum, tu faci drumul invers, dar ideea e sa nu uiti de vignete, ca pe noi ne-a controlat in slovacia.
Iti doresc drum si lipicire maxima la embrionasi.
va pupez pe toate

P.s. - Coco, ce faci azi? bagi un beta? Vreau vesti
Dorinta, bine ai venit si sedere cat mai cu rezultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Buna Bichi! Bafta multa la oushoare.

Vama intre Cehia si Slovacia am observat-o doar pentru ca este delimitata prin acele constructii specifice. Intre Slovacia si Ungaria am intilnit 2 polititi care verificau vinieta, apoi prezentare passp. Si la intrarea in Ro am prezentat passp. Deci nu stiu daca si cind se fac controale la vama la bagaje.

Te asteptam cu drag acasa

Mergi la inceput

Buna dimi fete cucuiete si gravidute si in curind gravidute am fost sa dau singe acum imi titie ceva pina miine dupa amiaza cind iau rezultatul mi au facut si resucere la analize costau 80 E2 fsh si lh ca tsh nu am putut sa l fac nu trebuia sa iau pastila de eutotyrox si am luat o la 4 dim din obisnuinta sper sa am un rezultat mai bun

amalia tsakoniati

Mergi la inceput