FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 13
Raspunsuri - Pagina 13
Lara27 spune:
Felicitari, Alina! si eu cred ca are dreptate Catalina, si esti gravida!! Te pup
to be continued..
5ab1na spune:
Alina felicitari si de la mine. asa rapida liniuta respectiva
musai fetita sau gemeni
sarcina usoara!!!
amaliaro spune:
Alina esti sigur graviduta eu am vistat aseara ca ne trimeteai buchiete de flori pe site si florile zburau vesele din buchietel si eu te intrebam unde ai gasit asa buchiete sa le am si eu
amalia tsakoniati
Looana spune:
Alina felicitari si bb sanatos de craciun
Deci daca se vede clar chiar daca e stearsa linia e pozitiv sigur,la avatar poza care mukte zile vati mirat pe ea cu test meu ea facuta in ziua 9, deci felicitari din suflet.
Cocolina si poti sa faci ,cu siguranta iese pozitiv sinla tine,daca nu ai rabdare si pt a te linisti poti sa incerci si beta test.
Pup fetele si o zi frumoasa
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Dubinaus spune:
Alinutza... mie mi se zbate inima mai repede cind ma gindesc prin ce emotii treci!
Un gind bun si un Doamne-ajute zboara acum de la Chisinau spre tine. Simt eu ca nu mai esti "tu" ci sunteti "voi" :))))
Va cuprind
ella43 spune:
ALINA ALBA daca deja testul de urina a iesit pozitiv in ziua 7 atunci mi sa ca cam aveam rabdare cu senzatia mea ca vii cu beta urias si cu gemenasi sa fie intr-un ceas bun mamico, acum te poti calma si sa stai linistit
COCOLINO urmezi tu fata draga, ai sa vezi.
toate fetele
cocolino2010 spune:
alina ai fost pe la "club" ai vazut ca ralu_mv a facut beta in z16 de la punctie? Deci este adevarat: pozitivul apare devreme. al tau este pe bune
irilac a fost zi mare pentru tine, te asteptam cu vesti bune si vino cu bebeii acasa, sanatosi si lipiciosi.
Looana spune:
Irilac iti doresc din suflet ca azi sa fie fost bine,sa. vii cu lipiciosi si sa stai linistita ca sigur vei veni cu un beta mare,trebuie sa fii pozitiva de acuma incolo...ceea fost mai greu deja a trecut.
Looana spune:
Cocolino,Da sigur se poate beta mai repede,dar Dr il recomanda la 14 zile.
Uite pun un webseite carevsi eu l-am pimt de la Brigit se pate in ziua 10 de la punctie este descris in tabel.
http://www.betabase.info/