FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 13

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

ioi, fetelor, inca nu ma felicitati, sa nu cumva sa fie doar in imaginatia mea...
Dar, Catalina, daca tot esti experta in intensitatea liniutei cu pricina, e ok ce spun eu acolo, e posibil sa se inteteasca peste cateva zile?
ooofff, o iau razna si va iau si pe voi dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

A cata zi si ce test?

Mergi la inceput

ziua a saptea (ziua ET - ziua 0) , sure check

Mergi la inceput

Esti gravida. Liniuta extrem de pala. Sure check nu se pozitiveaza niciodata aiurea. Liniuta puternica o sa vezi peste vreo 2 saptamani. A aparut imediat, da, nu dupa jumatate de ora.

Mergi la inceput

Nu a aparut chiar in acelasi timp cu cea de control, dar a aparut in primele 3 minute. Si testul zice ca se citeste intr-un interval de 5-10 minute.
Ioi, ca nu mai pooot, si sotul meu nu e acasa sa ii arat. Oricum, pana peste o saptamana cand se intoarce el, mai fac cateva, si i le arat in ordine crescatoare

Mergi la inceput

Este ok asa. Esti graviduta :).
Poti sa faci si beta?

La Anastasia a aparut o umbra in z5. Numai de mine vazuta. Barbata'miu nu reusea sa vada nimic.....asa imi venea sa ii bag testul in nas. Am alergat la medic, si-a pus/scos ochelarii, s-a mutat la fereastra, deschis lampa si mi-a zis cu juma' de gura......parca se vede ceva. Si s-a vazut :d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor,
Alina doua liliute inseamna mereu pozitiv!!!
Irilac nu ne-ai spus nimic despre evolutia embrionilor, speram sa fie cati mai multi in a cincea zi!
Ivisor bine ai venit!
Roadetot te imbrasizes cu drag, sa ai forza sa o iei de la capat!
Teli tu cand incepi?
Apalina, Brigit, Looana cand coborati din pat dimineata tarati piciorul si ganditi-va la noi, disperatele
Cocolino astepatam vesti POZITIVE si de la tine!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

maine merg sa fac beta, de dimineata, numai ca in fundul pamantului unde stau eu (a se citi Alba Iulia), betele nu se fac in aceeasi zi, ci dureaza 3 zile, ca se trimit la cluj. Asa ca o sa merg eu fain frumos la Polisano la Sibiu si am rezultatul dupa-masa.
Cata, Ambitioasa Anastasia ta
va pup fete, fug sa mai platesc din facturi, ca se tot aduna si nu mai scap de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Alinutza bravo fata draga
esti curajoasa ca l-ai facut devreme, sa fie cu noroc.

eu nu am acasa nici un test care sa ma tenteze sa-l fac, nici nu ies sa-mi cumpar, ies doar cu sotul si nu vreau sa-i dau emotii. I-am zis ca fac testul joi si pina atunci numaram zilele.
Faci Beta inaintea mea? Adica pot sa-l fac si eu mai devreme?

Mergi la inceput

Eu am zis ca il fac maine, dar pana dimineata mai clocesc putin la ideea asta. Poate am curajul sa il mai aman putin... Vedem. Tu il ai in 6 aprilie trecut de doctor, nu? Daca poti astepta pana atunci, ar fi ideal, dar vezi cum sunt eu, mai dusa cu pluta.
Te pup si sunt sigura ca e ok si ca esti gravi.

Mergi la inceput