FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 13
Raspunsuri - Pagina 12
alina_alba spune:
ioi, fetelor, inca nu ma felicitati, sa nu cumva sa fie doar in imaginatia mea...
Dar, Catalina, daca tot esti experta in intensitatea liniutei cu pricina, e ok ce spun eu acolo, e posibil sa se inteteasca peste cateva zile?
ooofff, o iau razna si va iau si pe voi dupa mine
catalina2307 spune:
Esti gravida. Liniuta extrem de pala. Sure check nu se pozitiveaza niciodata aiurea. Liniuta puternica o sa vezi peste vreo 2 saptamani. A aparut imediat, da, nu dupa jumatate de ora.
alina_alba spune:
Nu a aparut chiar in acelasi timp cu cea de control, dar a aparut in primele 3 minute. Si testul zice ca se citeste intr-un interval de 5-10 minute.
Ioi, ca nu mai pooot, si sotul meu nu e acasa sa ii arat. Oricum, pana peste o saptamana cand se intoarce el, mai fac cateva, si i le arat in ordine crescatoare
catalina2307 spune:
Este ok asa. Esti graviduta :).
Poti sa faci si beta?
La Anastasia a aparut o umbra in z5. Numai de mine vazuta. Barbata'miu nu reusea sa vada nimic.....asa imi venea sa ii bag testul in nas. Am alergat la medic, si-a pus/scos ochelarii, s-a mutat la fereastra, deschis lampa si mi-a zis cu juma' de gura......parca se vede ceva. Si s-a vazut :d.
Bichi spune:
Buna fetelor,
Alina doua liliute inseamna mereu pozitiv!!!
Irilac nu ne-ai spus nimic despre evolutia embrionilor, speram sa fie cati mai multi in a cincea zi!
Ivisor bine ai venit!
Roadetot te imbrasizes cu drag, sa ai forza sa o iei de la capat!
Teli tu cand incepi?
Apalina, Brigit, Looana cand coborati din pat dimineata tarati piciorul si ganditi-va la noi, disperatele
Cocolino astepatam vesti POZITIVE si de la tine!
Va pup pe toate!
alina_alba spune:
maine merg sa fac beta, de dimineata, numai ca in fundul pamantului unde stau eu (a se citi Alba Iulia), betele nu se fac in aceeasi zi, ci dureaza 3 zile, ca se trimit la cluj. Asa ca o sa merg eu fain frumos la Polisano la Sibiu si am rezultatul dupa-masa.
Cata, Ambitioasa Anastasia ta
va pup fete, fug sa mai platesc din facturi, ca se tot aduna si nu mai scap de ele
cocolino2010 spune:
Alinutza bravo fata draga
esti curajoasa ca l-ai facut devreme, sa fie cu noroc.
eu nu am acasa nici un test care sa ma tenteze sa-l fac, nici nu ies sa-mi cumpar, ies doar cu sotul si nu vreau sa-i dau emotii. I-am zis ca fac testul joi si pina atunci numaram zilele.
Faci Beta inaintea mea? Adica pot sa-l fac si eu mai devreme?
alina_alba spune:
Eu am zis ca il fac maine, dar pana dimineata mai clocesc putin la ideea asta. Poate am curajul sa il mai aman putin... Vedem. Tu il ai in 6 aprilie trecut de doctor, nu? Daca poti astepta pana atunci, ar fi ideal, dar vezi cum sunt eu, mai dusa cu pluta.
Te pup si sunt sigura ca e ok si ca esti gravi.