FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 13
Raspunsuri - Pagina 11
Dubinaus spune:
Ivisor, . Curaj.
Fetelor, sa stiti ca am mare bataie de cap cu voi . Deja nu mai stiu care e gravidutza, care e la inceput de cale.. la un moment dat mi/am zis ca tre sa tin o agenda .
Cel mai bine ar fi ca toate sa ajungem in categoria "gravidute", in acesta caz as rasufla eu usurata :)
Rodica, Teli, sa inteleg ca ambele mergeti la ISIDA? Cunoasteti cumva deja medicul?
Va pup pe toate.
Dubinaus, Dubianus, Danubius cea sensibila la curent
Dubinaus spune:
Apropos, daca nu aveti nimic impotriva am sa plasez site/ul unei clinici spre care imi arunc eu privirea
http://igr.com.ua/
La aceasta clinica a facut FIV o colega de birou si a ramas insarcinata din prima, dupa citeva incercari esuate in RM. Ea mi/a recomandat un medic anume :)). Prin Chisinau bantuie legende despre el ca ar fi un doctor "de la Dumnezeu".
Ma gindeam ca ar fi utila informatia despre clinica.
D.
miracol11 spune:
Buna seara dragelor...
Ivisor multi ani sanatosi inainte iti doresc, nu m-as fi asteptat sa ne dezvalui o asemenea poveste tragica de-a dreptul. iti doresc multa putere,incredere in Dumnezeu, desii uneori ne da mai mult decat putem duce.Eu nu te cunosc,desii mi-ar face placere sa ne cunoastem mai bine,insa sunt convinsa ca si fetele ca pana la urma iti vei implinii si tu visul. te pup si te imbratisez cu drag...tare as vrea sa ne arati taria ta, si forta ta de a merge mai departe...roadetot ar trebui sa te urmeze si sa inteleaga ca sansele ei nu s-au terminat!
Eu astept sa refac analizele pe ciclu indus, nu-mi vine ciclu natural cate 4-5 luni , e dureros la varsta mea stiu dar sper ca voi avea acordul medicilor sa incerc si un tratament pe stimulare. la ultimul medic mi-a zis ca nu are rost sa incerc ca nu voi reusii.insa eu nu ma las vreau sa incerc.
Dubinaus esti o scumpa!
va pup pe toate dragelor
ella43 spune:
Doamne fetelor cat scrieti ce harnicute sunteti nu mai reusesc sa tin pasul cu voi sau pt faptul ca ne-am inmultit.
IVI bine ai venit printre noi, povestea ta e trista dar cum toate avem tristele noastre povesti te intelegem perfect, acum e timpul sa mergi mai departe pt a-ti implini visul.
ALINA ALBA vin cu bata daca nu te potolesti ti-am spus sa fii pozitiva pana la proba contrarie esti graviduta asa ca asa trebuie sa gandesti, EU ACUM IN MOMENTUL DE FATA SUNT GRAVIDUTA e ceea ce trebuie sa-ti spui in continuare. daca nu scot bata.
COCOLINO vad ca tu esti pozitiva ,asa si trebuie , pt ca tu esti o graviduta acum si asa vei fi 9 luni de acum inainte.
Fetele in pregatiri mult mult succes o sa fie bine anul acesta ffff multe gravidute o sa vedem pe acest forum
MIRACOL
toate fetele nu va mai nominez ca deja sunteti f multe pt fiecare
Looana spune:
Buna dimineata in primul rind doresc din suflet pt Alina,Cocolino,Irilac sa fie aceasta saptamana ceea mai norocoasa cu vesti numai bune.
Fetelor sansele noastre au crescut simtitor mai ales ca eram numai citeva la inceput,acuma ni sau aliniat si mai multe fete noi venite si pt a stii care este situatia cu noi eu sunt de acord ca pe prima pagina sa se modifice macar sa se scrie Reusit sau pt cele cum sunt fetele care asteapta rezultatul sa fie macar trecut ca sunt in focuri
Dupa mami nu sa mai trecut nimeni,deci suntem citeva gravidute dupa ea.
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
alina_alba spune:
Buna dimineata, fete! Am intrat si eu rapid pe aici, inainte sa fug la birou.
Looana, multumesc de urari, emotiile sunt cat casa, dar eu sunt optimista. Am spus ca daca nu iese nimic acum nu imi pierd speranta si imi iau inima in dinti si incercam sa facem un bebe natural. Ce-o fi o fi. Am hotarat ca, oricat ar fi fost de dureros ce ni s-a intamplat, nu putem sa traim toata viata urmariti de frica. Poate le aranjaza DD si pentru noi, sa fie bine.
Va pup mult si va doresc o saptamana minunata.
miracol11 spune:
Buna fetelor...azi vad ca nu prea aveti chef de vorba...
alina_alba, cocolino2010, irilac31 dragele mele....va doresc ca si Looana sa aveti o saptamana usoara de asteptare si imi doresc ca fiecare dintre voi sa imi da-ti marea veste!!!Doamne ajuta la fiecare dintre voi!
alina_alba...sarcina asta e ca si existenta...asteapta bebe nr 2 sa fie facut pe cale naturala!iti tin pumnii draga mea!
fetelor care urmeaza la rand, fara emotii si fara stres...aici la noi reusitele sunt de 90% imposibil de esecuri...aveti incredere ca totul va fi bine....asa ma consolez si eu...
Looana, de ce nu te treci si tu iubita pe prima pagina?sa ne mandrim si noi...si pe Brigit...si imediat si restul fetelor...
va pup pe toate si un inceput de saptamana asa cum vi-l doriti!
alina_alba spune:
Fetelor, sa nu ma bateti. Stiti cum ne mai apuca pe fiecare, cateodata, o mancarime in fund, de nu mai stim ce sa facem.... Ei bine, mi-am cumparat un test de sarcina, l-am cerut pe cel mai sensibil. Si l-am facut. Si, sincer, nu stiu ce sa zic.... Se vede clar linia de control si se mai vede ffff slab inca o linie, dar e atat de slaba, incat nu stiu daca e acolo sau mi-o inchipui eu...
Cam asta am ispravit eu azi
va pup si va doresc sa nu fiti asa de duse cu capul ca mine.
catalina2307 spune:
alina - io cred ca sunt vinovata :))). Am uitat sa specific ca sufar de slabiciunea testelor......adica pot descrie coloratura cam din ziua 2 =)).
Felicitari draga mea, esti gravida. Sarcina usoara si la termen.
miracol11 spune:
alina_alba, nu te speria de mancarimea din poponet...cred ca la un moment dat pe toate ne-ar manca de nerabdare...si eu zic ca esti GRAVIDA!...si ti-am zis din prima zi dupa ET sa te comporti ca atare!!
inca nu te felicit oficial...dar devin cu ele peste cateva zile!!!
you made me soo happy!!!!