FIV Europa(54)
Raspunsuri - Pagina 7
aristica spune:
jaguarule
balanta da, incep, dar se numeste "concediu", ca voi, asteade n-arti spus ca faceti FIV, ati venit toate gravidute...ba unele au anuntat direct inimioarele...suna cunoscut???...asa ca am zis ca plec in "concediu".
camryna exista bilet de avion care poate fi modificat si platesti circa 50 euro in plus. La acibadem suni in prima zi de ciclu si-ti faci programare pentru a doua zi. Tot acum, le spui cum ai zborul. daca prima zi de ciclu pica sambata, vei fi programata, automat, luni.
Eu iti sugerez sa nu "umbli" la ciclu, ci sa cumperi biletul de avion flexibil.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
mirabel30 spune:
buna ziua
ma alatur celor care se pregatesc ptr primul Fiv din viata mea, mai exact in luna mai (cu urm ciclu) dar nelamurirea mea este ca homonalele mele de la dosar sunt vechi din oct 2010, este oare posibil sa fac fiv fara sa mai repet homonalele? mie mi se pare absurd, ptr ca stiu ca fiecare persoana are tratamentul personalizat in functie de valorile homonale.... si atunci exista oare alte reguli sau este oare o eroare din partea lor...hmmm
jaguar spune:
Aristica concediu placut!
am un "feeling" bun in ce te priveste!bafta bafta!!
Balanta
Mirabel bine ai venit, si sa fie cu noroc din prima incercare!
Eu cred k au omis cei de la clinica analizele tale hormonale. Este destul de absurd sa iti dea o schema ptr stimulare pe niste analize de acum 2 ani,,,
de obicei cik sa nu fie mai vechi de 6 luni(hormonalele)
balanta_tm spune:
mirabel, intr-adevar, nu este firesc sa faci fiv in 2012 pe baza unor analize din 2010 .
in spania faci?
mirabel30 spune:
multimesc fetelor ptr raspuns, exact asta am zis si eu , ca este imposibil sa-mi faca shema de tratament fara o analiza homonala mai noua de 3 luni sau macar 6 luni si a mea este din oct 2010
faza este ca luna asta pe 11 aprilie (prima zi de cm) m-au chemat la spital ,am presupus ca ma vor programa ptr homonalele din ziua 3 dar surpriza,m-au chemat pe 23 aprilie ptr consult si sa-mi de-a reteta ptr tratament, iar la urmatorul cm din luna mai sa incepem balamucul...
in concluzie , nu stiu ce reguli sunt la ei dar treaba mi se pare de mantuiala si o batjocura
si da, fac fiv in spania prin seguridad social( am dreptul la 3 fiv-uri gratuite)
kemskaia spune:
buna fetelor,
cum se poate lua legatura cu dr Strohmer de la GK?
multumesc!
ganduri bune si mult succes tuturor
5ab1na spune:
kemskaia dr sthromer vine in bucuresti acum pe 23-25 aprilie la polisano bucuresti. de ce nu suni pt o programare?
eu am corespondat intotdeauna cu clinica. nu cu dr sthromer.
kemskaia spune:
5ab1na,
mai degraba fac un drum la viena decat sa merg la bucuresti si ca timp, si financiar ies mai bine.
deocamdata, nu e cazul...doar adun informatii.
ok, am inteles, se trimite mail la adresa lor de contact...
multumesc frumos!
succes tuturor fetelor!