FIV Europa(54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

fetelor, multumesc din nou
ari, da, sunt tot la 180 grade. de paste...la fel: 180 grade. nu indraznesc sa parasesc patul si camasa de noapte
sper, avf = anteversie uterina (uter normal), asa ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Multumesc Balanta
Paste fericit tuturor!!!

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

sper uter antevers (pozitionare normala, spre deosebire de retrovers, pozitionare spre spate)..
legat de prednison (intrebarea ta de la greci), intrebasem si eu la un moment dat, raspunsul Adrianei (adrianaady, fiv la Biogenesis) il gasesti la Club (cap8/19) prednison 5 mg, incepand din ziua punctiei 2/zi, apoi cite 3 comprimate pe zi si il notasem si pe cel al Catalinei (topic Biogenesis cap13/13) prezolone (cortizon) 5mg 2/zi, din a doua zi de la punctie

balanta
Sarbatori fericite, va doresc tuturor!

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

doamna mea Lara ce organizata esti: parca scrii articole
te pupa baba.
balanta iti urez si eu aici sarbatori fericite si linistite. la 180 de grade dar ce conteaza...totul sa fie bine pana la capat si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sabi, cred ca de vina e.. gena mea, germana..sau caputzul meu hyperorganized.. sau, poate,... doar am OCD??
big kiss

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

no way. OCD nu e compatibila cu ZEN. ZEN trebuie sa fii. si esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Lara multumesc mult, mi-am notat. Deci se poate incepe cu toata doza, nu treptat.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Buna seara , fete dragi ! Se pare ca sunt in urma ,,,nu mai stiu ce s-a mai intamplat pe aici ...
felicitari , Balanta sper ca iti aduci aminte de mine !!!!sarcina usoara pana la capat...sa te bucuri de gemeni !
Brunica , ce mai faci ??
Aristica
si pentru restul fetelor : Lara , Jaguar, Sabina , Sper , absolut toate ,si .
Noi ne pregatim sa trimitem primul e-mail spre clinica Acibadem din Istanbul.Fac IMSI si avem mare nevoie de aceasta procedura avand in vedere problema sotului...
Foarte grav este acest CM neregulat care ma impiedica sa rezerv un bilet de avion

De acum incolo , o sa fiu prezenta pe acest forum sa va incurajez si sa schimbam impresii .Stie cineva daca imi pot aduce CM-ul ,cu medicatie , la o data anume ? eu vreau sa fac FIV in iulie si vreau sa vina macar la sfarsitul lui iunie daca se poate ,,,
pupici f multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Paste fericit cu lumina si pace in suflete!
Balanta
Aristicule La multi ani domnitza draga!!!
sanatate multa si sa ai parte de tot ce iti doresti!
mult succes la 'Stanbul,,, pe plaja

va tzuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Hristos a inviat!
va pup pe toate si va doresc o zi linistita, cu iepuras generos.
camryna, sigur ca te tin minte! bafta multa la fiv!
aristica, vad ca fetele zic ca pleci la turci (eu nu mai sunt la curent, citesc decat arareori pe aici, ca am alte griji in perioada asta si o dispozitie cam proasta). incepi fivul sau?

Mergi la inceput