FIV Europa(54)
Raspunsuri - Pagina 8
brunadria spune:
cammryna sunt prin zona , ma organizez incet incet , insa mai am de facut ceva analize(refac de fapt analizele)
in rest bine , multumesc!
vad ca te indrepti si tu catre Turcia! sa fie cu noroc!
balanta doamne ajuta sa ajungi la termen, cat mai ai?
adijo
balanta_tm spune:
brunadria, am 24 sapt si 2 zile. ideal ar fi sa reusesc sa ii mai tin la dospit vreo 12 saptamani.
la multi ani! pt ieri. iti doresc sa iti implinesti cel mai mare vis
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm brunadria, am 24 sapt si 2 zile. ideal ar fi sa reusesc sa ii mai tin la dospit vreo 12 saptamani. la multi ani! pt ieri. iti doresc sa iti implinesti cel mai mare vis |
Sa ti ajute D zeu,sa ajungi cu bine la termen!
Multumesc pt urari
Ennni spune:
Fetelor a facut cineva fiv cu dr. Brunbauer de la Kinderwunsch din Wels? Stie sa-mi spuna cineva ceva despre el?
Eni de
aristica spune:
brunica la multi ani! si sa sti ca eu is disponibila pentru o ieseala pe 7 mai
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica brunica la multi ani! si sa sti ca eu is disponibila pentru o ieseala pe 7 mai PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
Multumesc draga,
Super , mi ar face mare placere :) abia astept
camrynna spune:
Salutare , vin si eu cu vesti de hysteroscopie ...nici nu se facu bine anu' ca tb. sa trec iar prin ciur si sita ..
Aristica ,varianta ta e minunata ,insa tb sa si raspunda tipa de la Acibadem ..mi-a raspuns la primul e-mail, cu promisiunea ca va trimite toate datele problemei la dr. Tayfun...acum astept opinia dansului.
hai ca biletul de avion il modificam , insa concediul sotului f greu. pt ca inginerii de pe santierul lui isi programeaza concediile unul in functie de altul , ceva de genul '' nu pleca in iunie ca atunci plec eu'' vedem , tb sa iasa pana la urma , nici medicul de la London Hospital nu e rau deloc , are chiar f multe reusite !
Kemskaya si Mirabel , mult succes in tot ceea ce va propuneti !
sper spune:
Balanta fetele sunt la iarba verde, un mic si o bere . Tu stai cumintica acolo in patutul rasturnat ca e bine. 3 pupici pt tine si bebei
Speranta
balanta_tm spune:
eu tôt incerc sa readuc topicul asta pe prima pagina, in speranta ca se va reactiva...