FIV Europa(54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Balanta
eu sper sa treci de luna iulie
sarcina usoara in continuare...

pooopici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Aristica
ce poza faina ai la avatar
iti doresc din suflet perechea de "copy paste"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Hello ,
Balanta iti urez sa treci si peste luna iulie , o sa fie bine ai sa vezi . te pup si sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

nane, morena
jaguar mi-a amintit o fata despre un episod din viata mea: Imi doaream in liceu sa devin avocat, sa ma casatoresc cu un avocat sa am vila cu piscina si baieti gemeni.
Am intrat la drept, dar am ales o alta faculate, m-am casatorit cu un inginer, am o casa miiiiiica, o piscina gonflabila si, stand in curte langa toate minunatiile astea, ma uitam spre cer, gandind: Doamne, mi-ai dat tot ce-am cerut, dar ai uitat pruncii!
...cu trecerea anilor am ajuns sa-mi doresc o fetita, uitand de liceu. Acum am mintea din liceu...astept copy-paste si mai cumpar o piscina d-aia gonflabila

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

jaguar, morena, multumesc mult!

morena, ai grija de tine si de bebe.

aristica, am observat ca mai toate fetele de la "babe" isi doresc fetite.
mie mi-a fost tot timpul egal ce o sa am. doar sa fie sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Balanta mai este atat de putin pana in iulie, sunt sigura ca totul va fi foarte bine. Sa stii ca racusorii sunt foarte atasati de mamica lor, pana la o anumita varsta ea este centrul lor de greutate (iti spune asta o racusoara nascuta fix pe 10 iulie ) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Despre mine:
FIV 3 (IMSI) a inceput atat de promitator: 9 ovocite extrase (cel mai bun rezultat ever!) din care au rezultat 6 embrioni. Ne-am decis sa-i lasam pana la stadiul de blasto (evident am tinut cont si de sfatul dr) si in ziua transferului am avut un blasto "perfect" calitate AA si unul calitate A. Am hotarat sa-i transferam pe amandoi, desi dr au spus ca avem sanse bune si cu unul singur... dar eram atat de increzatori ca asta va fi FIV-ul vietii noastre, inca am zis: gata! sa vina gemenii .
Am facut beta in Z9 de la ET cand deja simteam ca daca mai asteptam o zi... ne urcam pe pereti. Cand am primit rezultatul- negativ evident! nu ne venea sa credem. Cred ca a fost prima data cand ne-am simti atat de dezamagiti si invinsi.
In acest moment inca ne este greu sa acceptam acest esec... al 3-lea. Desi stim ca mai sunt inca optiuni pt noi, luminita de la capatul tunelului se incapataneaza sa se ascunda.
Noi vom lua o pauza si poate vom mai face o incercare anul viitor, dar sincer nu vad ce altceva am mai putea face sa ne crestem sansele de reusita.

Va imbratisez cu drag si va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Ruxandrica imi pare foarte rau , sper sa-ti revii repede dupa acest nou esec. Lasa-ti timp sa se cicatrizeze ranile dar nici prea mult nu e bine deoarece timpul este dusmanul nostru. Poti te rog sa-mi spui ce tratament de sustinere ai avut?

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ruxandrica, nici nu imi gasesc cuvintele. si eu am crezut f f mult ca ai sa reusesti.
imi pare tare rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

balanta, pup fata ambitioasa si rabdatoare! ma bucur tare sa citesc ca sunteti bine toti trei si tin pumnii sa ajungeti la 36 saptamani, sa scapi macar de emotiile inerente bb-ilor prematuri..si sa ramana doar emotiile de proaspata mamica de twinsi grasuni & sanatosi
btw, eu, desi "baba" imi doresc baieti, pe cat posibil doi (cam asa ca in noul avatar al aristicai)..adek, inca mai sper sa-ti calc pe urme, candva..
ruxandrica..ooofff, asa de bine inteleg sentimentul imi pare tare rau pt nereusita..ce ti-au spus doctorii? ai avut 2 blasto super frumosi..ce solutie iti propun pt viitor? care e problema voastra pentru care ati recurs la fiv? te imbratisez
pot sa te-ntreb cat ani ai?

to be continued..

Mergi la inceput