FIV Europa(54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

balanta voi cum sunteti? Acusica vine luna iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristica, suntem bine, multumesc. marti facem 32 sapt, suntem tot la pat, bineinteles, tot cu tratament. ei au greutati bune, colul cerclat se prezinta inca ok, asa ca sper sa ajungem la un termen rezonabil (prin iulie, cum zici si tu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balanta bravo fata draga, mai aveti putin,putin

Mergi la inceput

Doamne da' ce-mi plac pruncii nascuti in toiul verii - au piciorusele alea mici si fundul imens de la pampersi si miros a nucsoara. Sincer, ma, da sincer iti doresc sa treci si de 10 iulie si sa ajungi la 38 de saptamani.
(stiu ca Albert e acolo, sus, cu bratele in jurul uterului tau si isi va deschide mainile exact cand va trebui)

Mergi la inceput

aristica, adriana, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta, sarcina usoara in continuare Sora, e deja programata peste 5 saptamani.

Nanne, imi pare rau ca s-a terminat prost de data asta. Sfaturi in alegerea unei clinici sunt greu de dat, tu alegi cel mai bine. Refacere rapida iti doresc si putere sa o iei de la capat

Mergi la inceput

aadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Multumesc mult, Balanta!
Ai dreptate ca nimeni nu poate lua hotarari in locul meu, insa cum sunt multe fete incercate pe acest forum, cred ca orice cuvintel imi da speranta ca voi/vom lua decizia corecta, pentru ca, normal, nu doresc sa mai retraiesc perioada martie-aprilie.
Mult noroc si sa auzim de bine spre sfarsitul lui iulie!

Aadina

Nanne

Mergi la inceput

nane eu am facut 4 fiv-uri, dar tot n-am copilasul in brate. Cu toate ca n-am reusit, din experienta proprie, iti recomand cu cea mai mare caldura clinica Acibadem din Istanbul si pe Dr. Tayfun Bagys. Gasesti detalii aici, pe prima pagina. Sper sa luati cea mai buna decizie.
Pentru ecografii, urmarire sarcina si toate celelalte investigatii, Dr. Albu Dragos de la Medlife Grivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

ari multumesc pentru sfaturi! Tot ce iti doresc e sa tii in brate puiul mult asteptat! Tocmai ti-am citit aventura de azi de la babute! Esti fenomenala!

Nanne

Mergi la inceput