FIV Europa(54)
Raspunsuri - Pagina 13
nanne16 spune:
Buna Sper
Este vorba de Polisano Bucuresti si m-am vazut cu el de vreo trei ori...
Nanne
nanne16 spune:
si cum sunt imprastiata, nu am raspuns corespunzator: am primit pentru sustinere doar 3 utrogestan de 200/zi si acid folic ;-)
Nanne
sper spune:
Nanne cine ti-a dfacut ecografiile/punctia? Rezultatele le comunicau dr Strohmer si acesta decidea pe ce doza mergi mai departe sau deciziile le lua dr din Ro?
nanne16 spune:
Cand a fost Dr. Strohmer, eco mi le-a facut el. El mi-a facut si prima, si a doua oara. Apoi punctia si transferul le-am facut-o cu Dr. Anghelescu.
Nu pot verifica 100% modul lor de lucru, insa stiu ca comunica intre ei.
Nanne
nanne16 spune:
Protocolul din ianuarie mi l-a scris chiar el, a printat pagina si mi-a dat-o ;-) si pe acesta l-am urmat si eu... ce-i drept la eco urmatoare el nu am mai fost, insa acest lucru nu a fost un impediment, stiam ca vine cateva zile pe luna, iar eu chiar m-am intalnit de cateva ori cu el. Dna Dr. a fost si ea ok, oricum au fost in stagii de pregatire la Viena si la Sibiu.
Cred ca si cel din nov a fost facut tot de el, pentru ca oricum cand nu dadeam rezultatele sconatate, il sunau si apoi imi confirmau cum sa continuam, iar apoi la partea finala, a fost el prezent si mi-a zis ca el ma sfatuieste sa ne oprim aici momentan si sa revin dupa doua CM...
Sper ca am fost explicita, pentru ca mi se plimba cuvintele in cap, mama, mama
Nanne
nanne16 spune:
Cu placere.
Din pacate, eu cred ca sunt la stadiul sa imi schimb norocul, sa nu o fac? Pentru ca prima parte a fost ok... of.
Nanne
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nanne_deGali Cu placere. Din pacate, eu cred ca sunt la stadiul sa imi schimb norocul, sa nu o fac? Pentru ca prima parte a fost ok... of. Nanne |
Eu tot in acest stadiu sunt, dc sa schimb norocul ori ba. Am 3 reusite cu ei dar si un mare esec.
nanne16 spune:
Iti doresc sa alegi cu noroc
Poate ne "sugereaza" cineva spre o decizie cu succes!
Nanne
balanta_tm spune:
nanne, cred ca nu este nimeni in masura sa iti recomande o anume clinica de succes.
personal nu as face fiv in romania, nici macar cu dr strohmer.
eu pot sa iti fac o singura sugestie: daca iti permiti, mergi si fa fivul in afara tarii. clinici bune pe fiv gasesti in austria si turcia.