FIV Europa(54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Aadina tu ce mai faci? Cum esti?
Balanta ma bucur ca sunteti bine, care e DPN-ul tau la care tb sa mergi minim?
Adrianaady cand tb sa faci testul? Tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adriana, multa bafta la beta, desi mai ai de asteptat.
aadina
sper, un termen rezonabil la gemeni ar fi 36 sapt. la mine ar fi in 10 iulie. eu asa sper, sa ajung acolo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm
....
sper, un termen rezonabil la gemeni ar fi 36 sapt. la mine ar fi in 10 iulie. eu asa sper, sa ajung acolo.

DOAMNE AJUTA! Nu mai este f mult pana atunci si sunt sigura ca vei reusi sa stai mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balanta grea asteptarea asta tu cum te-ai descurcat cu ea?
Sper cred ca la sf saptaminii viitoare testez; mi se pare o vesnicie pina atunci...

Mergi la inceput

Adriana iei Mg B6? Dc nu sa-l iei, te ajuta mult in perioada asta plus ca e bun pt B6 din el. Tin pumnii sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sper da , iau 2 pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

balanta multumesc pentru primire si sustinere .
Analizele care sunt trecute pe formular, sunt cele care de obicei se fac imediat dupa ce afli ca esti insarcinata: rubella, toxoplasma,AgHbs,Hiv,VDRL,etc.
Am primit insa mail suplimentar in care ni s-a spus clar sa nu ne facem probleme si ca nu mai trebuie momentan sa facem vreo analiza aici, ne spune el ce si cum cand mergem acolo.
Multumesc mult inca o data si sarcina usoara pana cat mai aproape de termen.
O sa raman prin zona, oricum si cand am ceva noutati, le voi impartasi aici.

Mergi la inceput

Adriana cum esti? Ceva simptome? Testul il faci vineri?

<hr noshade size="1" />

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Buna tuturor!
Scriu acest mesaj dupa cateva luni de incercari cu suisuri si coborasuri si voi incerca sa fac un rezumat.
In nov. trecut in urma unor analize nesatisfactoare a partii masculine (criptozoospermie sau tera-astenospermie), am inceput un protocol FIV. Analizele mele aratau in regula (FSH – 7,91, LH – 2,65, Prl – 14,69, TSH – 1,82 – in mUI/ml), asa ca s-a ales pentru mine Puregon – primele 6 zile 225 (nu au fost rezultate), apoi inca 6 de 250. A, am facut Diphelerine in Z21 si apoi am asteptat CM, dupa am inceput injectarea... Am intrerupt procedura pentru ca nu cresteau foliculii... Am fost dezamagita/i, insa Dr. Strohmer mi-a zis sa revin dupa doua cicluri sa reluam o alta schema.
Zis si facut la sfarsitul lui ian 2012, cand CM a venit a doua oara, ne-am reintalnit si propunerea a fost sa incep din Z3 cu 0,1 Diphelerine si apoi de a doua zi sa continui inca trei zile cu 0,1 Diphe la care s-au adaugat Gonal si Menopur. Nu am avut nici acum mega-productie, desi dozele au fost mari, dar pe 8 feb, la punctie au rezultat 4 foliculi.
Din acestia, doar doi au fost ovocite bune, ceilalti avand vacuole...
Mi-am zis ca oricum nu conteaza, doi sunt suficienti ;-) astfel ca pe 11 februarie am luat acasa doi puiuti de 8, respectiv 7 celule. Cu tratament de sustinere: utrogestan 200-200-200 si acid folic - 1, eu mai luand si omega 3...
Pe 22 februarie, beta 75! Wow! Nu stiam cum s-o interpretez pentru ca era prima oara cand eram insarcinata si am facut analiza aceasta... insa am fost felicitata, normal! Eram insarcinata! Pe 24 feb, 131! Deci crestea, super!
Am vazut si vezica utelina de 5mm, insa mai mult nu a vrut sa se arate... reverific beta pe 19 martie – 4239,05! Ce se intampla totusi de ce nu se vede?? Repet la 48 de ore: 4108,65, in scadere!
De aici m-am prabusit si acest vis se inchidea, deci... am intrerupt tratamentul de sustinere, iar pe 3 aprilie treceam prin ceea ce se numeste avort menstrual, medicii preferand sa incercam intai varianta naturala de eliminare in fata unui chiuretaj. A trecut...

Astazi la doua menstruatii dupa, analizele de Z2 arata: FSH – 11,98, LH – 3,21, Prl – 14,00, TSH – 0,96...
La o eco ieri (Z4) – apare totul ok, iar din ovarul stang sunt plecati catre ovulatie 2 foliculi de 14... poate ar fi mers o IUI, dar n-am cu ce, asa ca tot FIV ramane. Voi mai face inca o eco saptamana viitoare sa vedem cum se vede endo, pentru ca acum evident era micut.

Doctorii spun ca pot sa reiau procesul daca totul iese in regula si ma simt in stare de acum incolo.

Faptul pentru care am scris aceasta povestioara, este ca nu stiu pe unde sa o apuc... sa plec in vest, sud sau sa raman in Bucuresti (unde am facut pana acum procedurile)...

A, am facut si niste analize de trombofilie si a reiesit ca nu am MTHFR, factor V-Leiden, proteina C sau S, am mai dat la facut si PAI, de unde astept rezultaul pe saptamana viitoare... Analizele sunt facute la Medlife, sper ca sunt ok. Oare sa fac un pachet in alta parte ca sa acoper mai multe, desi unele s-ar repeta??? Am cincizeci de mii de intrebari prin cap...
Voi face si AMH (la un alt laborator, pentru ca am auzit ca la ei rezultatele sunt indoielnice ), desi rezultatul stimularilor arata fata realitatii...

Acum ca v-am dat ceva de lecturat, poate aveti ceva timp sa imi spuneti ceva din experienta voastra.

Multumesc.

Nanne

Mergi la inceput

Nanne_deGali imi pare rau pt pierdere, nu am inteles unde ai facut ultimele FIV. Ai zis ca le-ai facut cu dr Strohmer dar apoi ai spus ca toate procedurile sunt facute in Ro. Ai facut la Polisano Bucuresti? Pe langa utrogestan ce ai mai luat?

Mergi la inceput