FIV Europa(54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Multumesc Sabina. Deci cantitatea a fost aceeasi . Ma intersesa sa stiu dc apar mai multi antrali ca de aici pleaca pb la mine.

Sa stii ca dr I nu mai controleaza progesteronul in zi 2-3, mi-a spus ca au avut reusite si cu prog mai mare si de atunci nu-l mai cer. L-am facut eu pt a vedea dc poate sa-mi mai lungeasca tratamentulDc mi se explica ca exista riscul sa se sparga foliculii nu insistam pt prelungire.
Mi-a scris si Bichi ca ei i s-au spart cand aveau 16mm inainte de pregnyl, deci un risc mare exista si asta din cauza varstei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balanta cand ai inceput duphastonul 20 mg? din ziua punctie sau ziua transferului ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adriana, in ziua punctiei

Mergi la inceput

Multumesc Balanta, am notat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna seara,

Nu am scris pana acum niciodata la subiectul asta, dar v-am urmarit din cand in cand.

Povestea mea pe scurt este urmatoarea:

-menopauza precoce -diagnosticata final in 2011, dupa ani de bajbaiala a dr....no comment;
- tiroidita Hashimoto in tratament cu euthyrox de 75 mg;
- astm bronsic in tratament;
- nici o sarcina si nici un FIV pana acum;
- stimulari facute de diversi dr."dupa ureche", pe principiul "las' ca merge si asa".

Am hotarat de vreo 3 luni de zile, cu consortul din dotare, sa "ne luam lumea-n cap" in privinta unui FIV, fie pe ovare proprii - daca avem noroc sa iasa ceva, fie cu ovul de la donatoare.
Ca urmare, am tot studiat, am primit si ceva recomandari si am optat pentru Viena, mai exact Fertilitats Zentrum condusa de dr. Sator M.
Am luat legatura cu dansul, am expediat pe mail tot istoricul medical pe parte de infertilitate si nu numai si am primit pentru inceput, o schema de tratament care sa-mi scada valorile la FSH si LH.
Toate bune si frumoase, am tinut ca la carte schema, rezultatele au fost cele scontate si urmeaza ca pe data de 19.06 sa avem prima intalnire si sa stabilim ce e de facut mai departe.

Si acum dilema:
am primit un document de la dansul, pe care sa-l completam si sa-l avem cu noi cand mergem acolo. L-am intrebat pe d-nul dr. daca mai e necesar sa facem aici, vreo analiza/investigatie suplimentara, in afara de hormonalele clasice care le-am facut. Ne-a spus ca nu.
Dar cu toate astea, formularul primit are specificatie si pentru alte investigatii/analize.
Preturile sunt pe site (le-am vazut si aici pe topic), le-am studiat dar nu stim exact ce intra in fiecare dintre ele.

A mai fost cineva la clinica asta?Sa fac sau nu analizele care sunt pe formular?
Stie cineva cat dureaza aproximativ partea de stimulare, recoltare, fiv, etc. ca timp? Ma refer nr. de saptamani. Noi am intrebat dr. si ne-a zis ca in jur de 2 saptamani, dar mi se pare putin...si prea frumos si adevarat sa fie asa de simplu.

Sper ca nu v-am zapacit, va doresc la toate ca visul sa devina cea mai scumpa si pretioasa realitate si va multumesc pentru rabdare.

Mergi la inceput

L5845, bine ai venit!
asa este, clinica ferlilitats din viena este trecuta pe prima pagina. am trecut-o in urma reusitei unei amice, care era un caz f dificil si totusi a reusit la ei.
eventual scrie-ne aici ce analize mai sunt trecute pe formular, sa vedem daca ar merita sa le faci.
in timpul procedurii fiv, este necesar sa stati la viena 10-14 zile, in functie de ziua de stimulare in care te cheama medicul.
poate o sa iti vina sa razi, dar procedura fiv in sine este extrem de simpla si are niste etape f clare. o sa vezi ca e mult mai usor decat credeai .
daca ai intrebari, te asteptam sa le adresezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

balanta, dupa postarile tale, inteleg ca esti bine atat fizic, cat si psihic, da? Samburache cresc frumos, tu nu mai ai ghemotoace de par, primesti lovituri in toate organele si esti happyyyy
...asa ca profit putintel:liliana.aldanmaz@asg.com.tr - mailul traducatoarei de la Acibadem, pentru contactare;
Nova Hotel, Nippon, Hotel Timya, Byotell, The Bostanci Hotel, Asya Suits - posibilitati de cazare in Istanbul, partea asiatica, oferite de clinica
150 Euro - consultatie+ecografie preliminara FIV-ului (se poate opta si pentru FIV direct, fara consult prealabil)
Protocol: 3 zile orgalutran, 6-10 zile de stimulare, ultimile zile din stimulare se foloseste iar Orgalutran
in ziua 2-3 va puteti prezenta la clinica pentru prima ecografie, apoi va puteti intoarce in tara, revenind la Istanbul in circa 5-7 zile, pentru restul protocolului.

Mergi la inceput

ari, am facut update-ul pe prima pagina.
noi 3 suntem bine, multumim. intr-adevar nu mai am ghemotoace de par si pot sa ma piaptan zilnic, ceea ce este o performanta. uleiul de argan a facut minuni.
baieteii cresc iar eu devin tôt mai "multa" . sotul ma vede ne-grasa, dar precis nu vede bine .

Mergi la inceput

Balanta ma bucur multtt ca sunteti bine toti trei eu cred ca sotul tau vede f bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta, bine ca ai rezolvat problema parului, ar fi fost pacat sa-l tunzi
Aristica, multumim si aici pt info

Mergi la inceput