Strugurasi de Sept-Oct 2011 *49*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Bunny ma uitam acum pe reteta ta de cupcakes, pentru care iti multumesc acum .si ai scris aprox.2-3 linguri de lapte de leche. Nah asta m-a incuiat ...N-am mai auzit...Ce este si unde se gaseste?

_

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011

Vizitati Sifonierul Strugurasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Bunny ma uitam acum pe reteta ta de cupcakes, pentru care iti multumesc acum .si ai scris aprox.2-3 linguri de lapte de leche. Nah asta m-a incuiat ...N-am mai auzit...Ce este si unde se gaseste?

ignora cuvantul leche inseamna lapte in spaniola, am tradus reteta dintr-un blog spaniol...lapte simplu

may succes la acomodarea la munca. stai aproape de casa, daca in pauza de masa ai timp sa mergi s-o vezi, nu¿ intereseaza-te daca aveti breastfeeding rights acolo...drept de-a lipsi de la munca o ora pt a da tzatz copilului...pana face 9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

may succes la acomodarea la munca. stai aproape de casa, daca in pauza de masa ai timp sa mergi s-o vezi, nu¿ intereseaza-te daca aveti breastfeeding rights acolo...drept de-a lipsi de la munca o ora pt a da tzatz copilului...pana face 9 luni

acu am vazut ca in uk concediul de maternitate e de 52 sapt. tu cum de te-ai intors mai devreme¿ sau n-ai fost remunerata¿

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Banc:

Q: Care este asemanarea intre o maioneza si un EMO?
R: Daca nu le bati, se taie singure.

Tocmai l-am citit pe un blog si mi s-a parut prea bun sa nu il impartasesc cu voi.

_

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011

Vizitati Sifonierul Strugurasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

am fost acasa. pe bibi o doare in freza de ma-sa :D isi vede de treaba ei :D
da, stau oarecum aproape de casa dar nu pot sa merg zilnic. azi nu mai puteam de dorul ei si si-a facut mila o colega si m-a dus. eu nu conduc. inca.
dbunny, nu stiu unde ai citit tu de 52 de sapt. :) e 36 de sapt si esti renumerata doar 6. restul iei o suma modica cu care nu te descurci deloc. ceva de genul un sfert din salariu mediu. 36 de sapt se numara de cand intri in prenatal.
eu mi-am terminat concediu.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

de fapt da, ai dreptate cu 52. uitasem ca mai poti sta 16 sapt dupa cele 36, dar nu mai iei niciun ban.
angajatorul e obligat sa-ti tina locul de munca in timpul asta, dar tu iei ciuciu.
cine isi permite poate sa stea, eu nu imi permit :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Hayat, sunt pe aici, incerc sa recuperez ce ati scris

In weekend am fost la Bacau, cum va spuneam. greu a mai fost, frumos pana la urma, lume muulta, 45 de oameni ne-am strans acolo, tot neamul, s-a facut mancare la cazan si s-a mancat in curte, in cort, in 2 transe, ca nu incapeam toti la masa. Mariuca a fost complet bulversata de atata lume, zgomot, vanzoleala, trecut din brate in brate, toti o smotoceau, o intorceau pe toate partile. intr-un final s-a pus pe bocit si nu a mai vrut sa mai plece de la mine si de la tata-sau din brate neam. a adormit franta la un moment dat, a bagat vreo 3 ore de somn intr-o camera neincalzita, cu geaca pe ea si invelita intr-o pilota, parca era pe front. am fost sigura ca va raci dar nu are nimic

may multi sa treaca supararea ca ai inceput lucurl. e bine ca bibi sta fara tine, ar fi fost stresant pt tine sa stii ca plange dupa tine.
si mie mi-a venit menstruatia sambata (cu o zi inaintea ta) uitasem ce aiurea e, urasc, urasc, urasc, urasc chestia asta

Sei si Maria mea doarme exact ca Ela...se trezeste de 2 ori pe ora, deja nu mai numr trezirile ca sar de zece asa ca cele care va treziti de 1-2 ori pe noapte nu va mai plangeti. e agitata noaptea, plange in somn, se intoarce pe toate partile, molfaie la tzitzi...cred ca pana le dau toti dintocii asa va fi...

azi nu am mai reusit sa ii dau sa pape (nu i-am dat nici in weekend) , am luat dovleac placintar azi din piata, cum il prepar, copt? si il mai amestec cu ceva sau i-l dau doar pe asta? noi pana acum am servit morcov, telina, pastarnac dar fara niciun succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Hayat, nu lua in seama remarcile astea, ca tu stii mai bine ce ii trebuie copilului tau pentru a-i fi bine

pe mine m-au tot stresat in weekend tot felul de persoane ca nu ii dau si eu niste banana fetei? sau un ousor? sau poate putin suc pentru ca uite cum plescaie din buze cand bem noi? sau sa iei putin tort pe deget sa i dai? sau sa mesteci putina friptura a ii dai si ei ca i-o fi pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Salutare de la noi in pasi vioi! pt ca Indra sta gramada pe mine, vrea sa se joace la calc. Are la scoala sapt valtfel, nu fac ore si am lasat-o si eu mai light cu temele.

Rasp rapid ce imi amintesc.

Camady - nu ar trebui sa aiba pb cu alaptarea, un posibil (dar nu obligatoriu) inconvenient ar fi ca daca implanturile sunt mari sa preseze glada mamara si lapticul sa fie in cantitate mai mica. Dpmdv s-ar ridica intrebarea despre cum te mulgi cand ai implanturi?! Auch!

Jade - Inez mai bea cam 500-600 ml in 24 ore si asta pt ca bea noaptea vreo 300-400 ml, ziua doar rar si nu mai mult de 80-100 la o masa.

Azxi i-am dat si eu ardei capia, i-a placut, a mancat aproape tot.

Ea a fost bolnavioara in we, a facut dum dimi febra 39.6, nu imi dau seama de la ce. Azi e bine, f bine, doar putin mucioasa. Se pare ca are un sist imunitar f bun, a tinut-o raceala doar o zi si o noapte

Kora - ce faceti?

Hayat - . Super tare bancul! :)))))))))

Indra deja ma cronometreaza
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Doar 6 sapt primesti bani in uk¿ si eu care credeam ca Spania e cea mai inapoiata la capitolul asta cu 16 sapt...

mikka eu dovleacul placintar il bag la fiert cu alte leguma: morcov, pastarnac, cartof, mazare, praz...

nanna cu ce i-ai dat ardeiul¿ si eu ieri i-am bagat in piure, dar o bucatica cat unghia...

Mergi la inceput