Strugurasi de Sept-Oct 2011 *49*
Raspunsuri - Pagina 17
Musette01 spune:
May pupici de la noi, iti dorim zile usoare la serviciu, care trec repede. Fruntea sus, ia-ti o poza cu pitica pe birou, poate iti va fi mai usor daca o vezi
Din punctul acesta de vedere eu sunt o norocoasa, cand voi incepe serviciul, il voi lua cu mine.
O zi minunata iti dorim!
Mami de Luca Stefan - 21.09.2011
LenaC spune:
Salut si de la noi
Cushma lui Guguta cum o stiu eu nu e nici una din cele puse de voi.
Asta cu clatite e o imitatie, usor de facut.
Iata cusma lui Guguta autentica cum o mancam eu acasa :)
- http://www.delicatesa.ro/retete/deserturi/cusma-lui-guguta-2246
- http://fantezieinbucatarie.blogspot.com/2011/10/cusma-lui-guguta.html
JadeJador spune:
lena multumesc frumos pt reteta
pt inceput cred ca voi face imitatia
dar originalul pare mult mult mai interesant
_
de T 7+
LenaC spune:
Cu placere Jade.
Da, nu se compara :) mi-ai adus aminte :(((
Eu acum am inceput sa scot faina alba din regim...
Hayat
Hayat_Kh spune:
Kora cunosc acest gen de trairi. In ultimii 3-4 ani, am tot incercat sa imi gasesc linistea sufleteasca si cand aproape am reusit....am fost daramata din nou....si parca de data asta si mai rau decat inainte.
Pinky Am si eu o reteta cu hrisca pentru micul dejun.
Mic dejun cu hrisca
- 200 gr hrisca
- 100 gr orez(integral)
- 50 gr stafide
- 50 gr nuci tocate marunt
- 2 banane(sau alte fructe)
- 200 gr sirop de fructe
Hrisca si orezul se aleg,se spala bine si se pun la fiert intr-un volum de apa de 6 ori mai mare decat volumul lor. Dupa ce au fiert bine( 30-35 minute) se lasa la racit. Apoi, se amesteca cu stafidele,nucile si fructele taiate bucati mici. Se pune in fiecare farfurie cate o portie si se servesc cu sirop de fructe(sau miere).
_
Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011
Vizitati Sifonierul Strugurasilor
Hayat_Kh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Cu placere Jade. Da, nu se compara :) mi-ai adus aminte :((( Eu acum am inceput sa scot faina alba din regim... Hayat Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Si eu am inceput sa folosesc la deserturile mele, faina integrala sau semi-alba. Am facut zilele trecute niste muffins cu faina integrala(care era recomandata pentru masina de paine), au iesit super pufoase si delicioase.
Musette si la voi.Multumim.
_
Hayat_Kh spune:
May sa ai o zi usoara la munca si reacomodare rapida.Tot e bine daca ajungi macar o data pe zi sa mergi sa iti vezi printesa.
_
Hayat_Kh spune:
Lena eu ti-am ramas datoare cu o reteta de urzici scazute. Am tot vrut sa te intreb, tu cu cum faci spanacul scazut?
Mikka unde esti?
_
Musette01 spune:
Racheel am probat. La noi este ok ardeiul gras. Oare ce s-o intampla cu ardeiul vostru?
Mami de Luca Stefan - 21.09.2011