Strugurasi de Sept-Oct 2011 *49*
Raspunsuri - Pagina 12
alayna spune:
Kora si am fost speriata in timpul sarcinii de CMV ,il intrebasem pe dr mai multe ca habar n-aveam ce inseamna,cum se ia si daca bebe va fi ok .
Dupa ce mi-a povestit el acolo ,cica bebe va avea capul mai mic decat normal si intr-adevar fata mea il are ,acum nu stiu daca e adevarat sau o simpla coincidenta.
Am vazut acum bebei la 3 luni care au capul cat al Nourei(ea are 5 luni si vreo 3 saptamani) sau mai marut .
Si...intr-adevar se ia la greu din gradinite sau locurile pline de copii
Maria , La Multi Ani !
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
Lali_mete spune:
Bun venit Musette,ba avem la semnatura majoritatea trecutadata nasterii si numele copilului . Suntem si in listuta. O sa te trecem si pe tine cu puiul mic mai tarziu,eu daca o sa am timp,daca nu,altcineva.
Kora abea asteptsa vii laConstanta. pup printul satreacarepede infectia.
Revin,sunt pe fuga.
LenaC spune:
Bine ai venit Musette !!!
Pinky, mie imi place mult lapte cu hrisca (3 la 1)
In rest eu o fac la fel ca si orezul.
uite aici some basics:http://www.lalena.ro/191-reteta-cum-fierbem-corect-hrisca.html , gasesti si retete bune acolo !!
Eu nu pot sa spun ca imi place tare, dar are mult fier asa ca pap :) -> http://www.sanatatea.com/art/alimentatie/4196-hrisca-si-proprietatile-ei.html
seidana spune:
seara buna...
Mussete bine ai venit! hai spune-ne despre voi.. care e programul zilnic..esti tinerica odiseei
Tanno e adorabil micutul tau
Creola ce bine ca sunteti bine , multu de sugestia cu dm... si in floresti a nins
Kora.. sa iti revii repede
eu sunt tare ametita, rau de la cap, ameteli, tremurat.. sotu rade de mine ca mai fac un scutecar, nu e mom insa
Musette01 spune:
Buna seara de la noi, multumesc inca o data pentru primire, m-am simtit putin stanjenita la inceput, dar acum e mult mai bine
Astazi am fost in vizita la bunici, nu prea am stat prin casa, am fost la circ impreuna cu tati, a fost un spectacol foarte frumos,merita vazut! Eu sunt fericita ca am mai reusit sa ies din casa...e tare greu cu bebelus, mi-am dorit foarte mult, de fapt ne-am dorit foarte mult eu si sotul meu..greu dar frumos!
Despre noi...Eu sunt educatoare, acum in concediu crestere copil.
Inca mancam san dar in paralel am inceput si diversificarea, nu se satura,asa ca la 5 luni am inceput. Prima data cu suc apoi treptat am trecut la solid. Acum programul nostru este unul obisnuit: dimineata trezirea la 7, Luca e ceasornic De obicei lapte la 8, masa de fructe la 10-11 care consta in: mar,para,putina banana, 2-3 feliute de portocala si un biscuite. La 13-14 supa cu: morcov,pastarnac,radacina patrunjel,cartof,ceapa,ardei gras rosu,dovlecel,spanac si brocolli - doua zile cu piept de pui, 2 zile cu iaurt. Preferata lui cu iaurt Dupa supa avem doar san la toate mesele pana la cea dinaintea somnului cand avem lapte Humana cu cereale. Pe scurt acesta este programul nostru de masa.
Cand este vremea buna iesim la plimbare sau mergem la mama in curte. Scuze daca am scris prea mult, doar v-am spus mai multe despre noi
Va pupam si va dorim o noapte linistita!
Musette01 spune:
Buna dimineata, va poftesc la cafea, ciocolata calda, ceai fiecare ce pofteste
Noi am avut o noapte linistita, Luca a dormit ft bine, cu o singura trezire pt lapte. Astazi se anunta soare la noi,asa ca imi doresc sa iesim afara. Nu am iesit de multicel la plimbare, am avut rinofaringita si am stat in casa cu aerosoli. Ieri am fost si la cumparaturi, nu mai aveam nimic pentru Luca si am trecut de la Humana 1 la Humana 2, sa vedem ce spune, daca ii place. Vroiam sa va intreb voi ce stiti despre galbenusul de ou? De cand am voie sa-i dau? Momentan avem 2 zile cu iaurt si 2 zile cu piept de pui (puiul cam de 1-2 saptamani mancam). As fi vrut sa alternez si cu ou 2 zile, dar am tot citit despre si la fel...pareri si pareri. Voi ce stiti?
Va pupam
P.S: Inca nu am gasit locul pentru semnatura in profilul meu. Dar mai caut
Musette01 spune:
As vrea sa-mi apara si mie mesajele in timp real, mereu astept sa fie moderate Oare de ce? Am ajuns la mesajul nr 10..Uff!
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Neata si de la noi. Ionela, am o prietena care e insarcinata in 28 saptamani.Ea are implant cu silicon la sani.Doctorul care i-a facut operatia i-a spus ca poate alapta fara probleme.Ea e putin sceptica acum.Stii ceva despre acest subiect? mami de Eva Maria 24.08.2011 si Razvan Gabriel 07.07.2003 camady's baby |
Se poate alapta cu implant!! Daca sta in B sa mearga la intalnirile LLL de acolo. Eu inca nu am citit exact detaliile pe tema asta, dar Rox Si Zoozie vor sti sa-i dea detalii. Ajung curand si eu la subiect si ii pot trimite atunci surse....