Strugurasi de Sept-Oct 2011 *49*
Raspunsuri - Pagina 11
pinkysor spune:
Buna seara!
Marina, La multi ani fericiti alaturi de familie! Multa sanatate mamei tale!
Musette, bine ai venit!
Lena, mie asa imi par putin mari, ce-i drept eram obisnuita cu Libero care au marimi mai mici putin. Oricum nu iese din ele deci nu ma plang Si imi plac pt ca nu miros.
Noi am avut musafiri, a venit nasul nostru pe la noi, de fapt a facut escala mai lunga in drum spre casa. Am primit hrisca si bomboane Bucuria Aveti ceva retete bune cu hrisca?
Creola spune:
Bonsoir,
fetelor multumesc pentru gandurile bune !Suntem bine ,atat eu cat si Elisa
Marina - La multi ani,sa ai parte de multe rasete fericite si multe bucurii alaturi de si cei dragi!Multa sanatate mamei tale!
Andreia -bine ai venit in casuta strugurasilor!
Pinkisor-eu nu te pot ajuta cu reteta pentru hrisca ,fiindca nici macar nu stiu ce-i aia ....o sa dau totusi o cautare sa vad cu ce se mananca.In schimb bomboanele Bucuria imi plac...
Seidana -eu acum mi-am luat scutece de la DM,mie imi plac ...sunt asemanatoare cu toujours,ar fi o diferenta totusi pe care am remarcat-o...daca la toujours mai gaseam si eu cristale ,la baby-love nu am gasit niciodata si sunt deja la aldoilea pachet.
Kora_B spune:
Seara buna, fetelor!
Sunt obosita franta dar nu reusesc sa adorm
Despre noi ce sa va mai spun...Iannis are o infectie cu citomegalovirus, habar nu am de unde a luat-o - gradi, parc,etc. Partea buna e, din ce mi-au zis dr si am citit pe net, ca e ceva banal cand apare dupa nastere, ca 50% din populatie ia virusul asta, dar cum seamana cu o raceala / gripa multi nu isi dau seama ca il au.
Sper totusi sa nu o fi luat si Dimitris, oricat de banal ar fi...
Eu am cam intrat intr-o pasa cam proasta in ultimul timp. Incep sa ma simt coplesita de situatie de impartitul intre copii, sot, parinti, munca. De asta si intru mai rar. Va citesc cand reusesc de pe telefon, asta in general noaptea cand am insomnii.
Acum ma retrag inainte de a da in vaicareala
Va pup si va doresc noapte buna!
Musette01 spune:
Multumesc frumos de primire. Nu stiam ca trebuie sa am 10 mesaje, dar am sa ma straduiesc sa le scriu rapid. Pot oriunde in forum sau doar in in strugurasi?
Sper sa ma acomodez usor. Pupici pentru mamici si bebici
Musette01 spune:
Of, imi pare tare rau ca aici nu avem ticker...sau semnatura sa stiu cate lunite au bebicii vostrii, cum se numesc...Pana ma obisnuiesc cred ca o sa-mi ia ceva...dar sunt increzatoare, abia astept sa va cunosc atat pe voi cat si piticii vostrii scumpi
oanaiasi spune:
Kora, de ai sti ce tare m am bucurat eu la analizele din sarcina ca am facut infectia cu Cmv! Din cate stiu eu procentul purtatorilor e mult mai mare si se ia f usor: saliva, lacrimi, maini murdare.
neata, uitasem
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
Creola spune:
Buna dimineata,
la Cj a nins ,pe Feleac e zapada.Cu toate ca e 1 aprilie sa stiti ca nu va pacalesc
Kora -imi pare rau de Iannis ,sigur de la gradi a luat infectia. incurajatori sa iesi cat mai repede din pasa proasta!
Va doresc o duminica placuta!
Musette01 spune:
Buna dimineata, va servesc cafeau de duminica
Noi am dormit destul de ok, Luca are doua treziri in fiecare noapte pentru mancare, cam 150 ml lapte. Noi am inceput deja diversificarea, avem masa de fructe de la 10-11 si supa la 13-14. In rest lapte formula si completare san. Si totusi parca nu este satul...poate de aici si trezirile dese pe timpul noptii.
La noi este foarte urat afara, innorat, bate vantul. Astazi vom merge la mama, voi iesi cu sotul in oras si-l las pe Luca la ea cateva ore.
Sper sa incep sa va cunosc, m-am uitat pe prima pagina si sunteti atat de multe...ufff!
O duminica frumoasa va doresc!
Kora_B spune:
Ziua buna!
Am fost insomniaca rau! Abia la 5 dim am adormit!!!
Oana, si eu am facut CMV, ca m-am uitat la analizele facute in primul trimestru de sarcina.
Creola, de la gradi banui si eu ca a luat...
Si pe la noi pe la Bucuresti ploua si e taaaare urat! Si tocmai m-am uitat pe net la vreme, pe accuweather si cica o sa fie ploioasa cam toata luna!
Dar las' ca vine ea vara. Vad ca deja discutati de concedii, noi suntem in stadiul de intentie, de planuri, nimic concret inca. Tot ce am stabilit e ca vom pleca cu masina cu amandoi baietii.
No,ma retrag acum...Dimitris' call
O duminica placuta in continuare!