Strugurasi de Sept-Oct 2011 *49*
Raspunsuri - Pagina 10
MARINAENACHE spune:
Neata ...
revin dupa o abdenta indelungata dar dupa cum am anuntat antreior mami este bolnava si asteptam rezultatul anlizelor care ne.a dat peste cap chiar pe 23 martie de ziua ei, a fost un fiasco total... am fost la n mefici sa incercam sa facem ceva sa fie bine dar in cele din urma am reusit sa o trimitem in Turcia la Anadolu pt k aici nimeni nu ii mai dadea nici o sansa... deja a inceput prima cura de tratament se simte mai bine are pofta sa traiasca(inainte ii lipsea cu desavarsire chiar slabise 15 kg intr.o luna). Am incercat sa fc rost de bani pt k suma se ridica la peste 20000e pt inceput iar in urmat 2 luni se va duce din 2 in 2 sapt pt tratament si daca da rezultatele asteptate nu mai trebuie operata...
nu am mai avut chef de nimik gandurile mele erau la ea si ca sunt neputincioasa ... dar Dumnezeu chiar are grija de noi toti si ne deschide cate o usita salvatoare de fiecare data.
Bebei nostri cresc se rodtogolesc merg inapoi ca racii isi ridica funduletul si se imping cu capul in saltea sa se ridice. Mathias cand il tin ridicat sare ca un iepuras iar Luca paseste. Nu mai au stare deloc ar sta doar pe burtica si se roresc pe burtica sprijiniti pe manute... noua nu prea ne plac fructele dar axi am incercat cu supica pasata de morcov pastarnac si telina si ne.a placut mai mult...
Noi am cumparat cereale care se fac cu laptic cu orez si inca 3 cereale ovaz si nu mai stiu ce...
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Neata si de la noi. Ionela, am o prietena care e insarcinata in 28 saptamani.Ea are implant cu silicon la sani.Doctorul care i-a facut operatia i-a spus ca poate alapta fara probleme.Ea e putin sceptica acum.Stii ceva despre acest subiect? mami de Eva Maria 24.08.2011 si Razvan Gabriel 07.07.2003 camady's baby C |
Camady, cunosc 2 cazuri care au alaptat cu succes. una chiar aproape 2 ani. deci fara nicio grija poate alapta.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
oanaiasi spune:
Marina, la multiani sanatosi si fericiti!
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pinkysor Buna dimineata! Sei, ma intrebai cum ii iau temperatura, cu term de ureche. Hayat, multumesc pt info, o sa caut si eu cand ajung pe la Carrefour Nana, noi suntem bine nu am mai facut febra, locul pe unul din picioruse e putin rosu si tare Sper sa va treaca repede roseata! Legat de huggies, am luat un pachet de la baby expo ca ramasesem fara si doar din astea am gasit acolo, mi se par scumpe sunt foarte ok, am luat marimea 4 si mi se par putin mari (probabil 3 ar fi fost mici) dar noi avem 7,9 kg. Jade, la multe lunite pt bebe T! (cu intarziere) Va pup Pinky - mami de Dani 11.09.2011 |
Pinky ei au 4 si 4+. Noi fol 4 si imi par ok...
Inutsa am luat si eu dela farmacie... bine k fol lavabile k mi-ar fi uscat buzunarul
Musette01 spune:
Buna si de la noi,
Ma numesc Andreia si am un baietel Luca Stefan de 6 luni si o saptamana. Vroiam sa va intreb daca ne gasim si noi un loc printre voi Va pupam
Musette01 spune:
Putem aparea si noi in lista de inceput?
LUCA STEFAN 21.09.2011-ora 9:30,3440 gr, 50 cm ,cezariana, scor apgar 9
Data nasterii mele :14.04.1988
Multumesc!
nanna_mika spune:
Buna seara!
Simmo - din ce stiu eu daca dai carnita si ou si nu are deja anemie ar trebui sa fie sufcient aportul de Fe. Pe acelasi principiu merg si eu. Si noua dr ne-a recomandat Fe profilactic, deci fara analize sau certitudinea ca ar avea nevoie. In mod normal prin alimentatie echilibrata nu ar fi nevoie de supliment.
Camady - din ce stiu eu ref la implant, daca are incizia pe marginea areolei are si canalele sectionate si ar putea fi probleme cand vine lapticul pe acolo, sa nu se blocheze. Teoretic poate sa alapteze, dar sa se intereseze ref la aspectul mentionat.
Mussette - bun venit!
Marina - LA MULTI ANI! sI MULTA PUTERE PENTRU MAMA TA!
camady spune:
Bine ai venit musette.Te asteptam cu mare drag sa nescrii cat mai multe despre voi.Ai grija c-a sa apari in timp real trebuie sa scrii 10 mesaje.
Nanna m-am interesat.Implantul e submuscular, taietura e in santul mamar.
camady's baby