Educatie cu ...mopul

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muso spune:

Inainte sa ajunga la aceasta gradinita, ptr ca nu am gasit loc in cele de stat, am mers la o gradi religioasa, a fost cam greau la inceput pana s-a acomodat, dar apoi i-a placut la nebunie.
Un an jumate cat a stat la acea gradi a fost foarte fericit, aveau fel de fel de jocuri si activitati educative iar doamnele erau de-o blandete si rabdare nemaintalnita, nu ne-au cerut nici un fel de rechizite, ;le dadeau de acolo ce aveau nevoie, plateam doar ptr mancare asa cum platim si aici.
Si acum isi aminteste cu placere de acea gradi si vad cum i se lumineaza fata cand discutam.
Aici in schimb nu-i place deloc, mereu ne spune, acum sincer regret ca nu l-am lasat la acea gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

muso, despre ce gradi e vorba pana la urma ? sa nu nimereasca si alti copilasi din ploiesti tot aici.

ce gradinita religioasa avem noi in ploiesti ? auzisem eu ceva la un moment dat, dar nu stiu unde este. bine, nici n-am cum sa le stiu pe toate, m-au interesat doar cele apropiate de domiciliul nostru si al bunicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

cum ar fi ca la toaletele publice sa stea unul sa verifice daca ai udat pe alaturi si sa-ti dea mopul sa stergi

La toaletele femeilor (nu toate totusi) am vazut o atentionare ca " pt respectul celui ce urmeaza dupa tine sterge ce ai murdarit" si e in toaleta femeilor nu a barbatilor!

Mergi la inceput

Corina, nu am sa divulg momentan despre ce gradi e vb din motive de securitate ale fiului meu, ptr ca daca am cerut niste detalii privind acel desen am deranjat iar copilul meu a avut de suferit, daca am avut ''impertinenta'' sa scriu pe net despre gradi in mod negativ va dati seama ce se poate intampla, un accident al copilului e oricand posibil, s-a mai vazut cazuri, asa ca ptr a-l proteja aleg aceasta varianta.
Regret dar asa e in romania, nu avem curaj sa spunem multe ptr a nu fi persecutati copii nostri.
Atata timp cat nu exista justitie si legile sunt facute degeaba, nu ne ramane decat sa ne protejam singuri.

Mergi la inceput

ok, am inteles punctul tau de vedere.
insa te rog spune-mi care este acea gradi religioasa, chiar m-ar interesa. multumesc.

Mergi la inceput

Inainte de-ati spune unde este imi permit sa te intreb daca ai nevoie de o gradi sa-ti duci fetita, sau asa pur si simplu, ptr ca am vazut ca ai tot insistat de la inceputul topicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

cora cora, sa inteleg ca aprobi abuzurile?

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Care abuzuri?

Mergi la inceput

a, nu este pentru mine, ci pentru cumnata mea.

fetita mea este deja la gradi. si nu o voi muta de acolo decat in momentul in care nu voi mai putea plati taxa lunara sau se intampla ceva aiurea, pentru ca sunt foarte multumita de conditii, atmosfera si ce invata copilasii acolo.

Mergi la inceput

Corina, pe str Mercurului, se face din Rudului, e in curte cu o biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Pai atunci retrage-l si schimba alta gradi.Decat o particulara mai bine o bona,na pana il inscrii din nou la cea veche.

Pai astia considera ca acesti copii sunt o afacere iar individele frustrate sa se descarce pe copiii lor acasa,nu pe ai altora care culmea,mai dau si bani pentru asta....

Eu de a doua zi nu il mai lasam.....acolo.....tu platesti tu esti sefa sa-ti fie clar.Amenintari la adresa copilului?La securitatea lui?Pai daca toti interlopii si-au facut gradinite ca sa spele banii....

Eu stiu ce le-as fi facut...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput