Licurici de ianuarie-februarie 2009 (164)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
neata!
Beti ce frumoase cookie-urile alea divers colorate
Criss hai ca mai ai putintel. ajungi tu acasa
si eu plec duminica.. o sa ma topesc pana vineri
o zi frumoasa sa aveti!
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana Stiu ca ati intrebat de micola, muceste mult, s-a angajat plus facem un mic proiect mic impreuna. http://cakelovers.shutterfly.com/ |
pai zii sa mai intre si ea macar ocazional!
bpaula spune:
Ingrid am trimis PM.
Declar ca a trecut si a doua zi de gradinita cu bine. Mofturele la sculat din pat ca nu vrea dar pana la urma a mers bine dispus si nu a mai plans deloc. A si mancat deci o zi buna.
Leditia spune:
Raportez si eu pisu la olita de sambata,stat fara pampers toata ziua,inclusiv la nani de pranz.Totusi la gradi ii pun pampers,ca deabia am inceput..Asta seara il dezbracam sa-i fac baita si el a fugit la olita..uu,pisu,pisu..pisu la olita.Fara incidente in aceste zile momentan..Nu va zic ce fericita am fost cand a facut primul pisu,dar pisu asa serios(ca mai facuse asa in trecut cateva picaturi si se abtinea,dar nu se pune::)) )..parca castigasem premiul Nobel :)))
In rest,gradi,casa,jucat,tratamente...
Va pupam si dorim o seara placuta.
anna-mama spune:
Neata,
Ledi, felicitari lui David, vezi, cand simt ei ca sunt pregatiti nu au nici macar accidente!
O zi frumoasa sa aveti!
ada_coman spune:
Buna fetelor!
Ledi, felicitari pt pipi la olita! Bravo, David! baiatul mare si frumos!
Paula, feolicitari pt gradi! Mult succes lui Marius! De cand zic si eu ca ma apuc de pasta aia de zahar...
Porumbita multa sanatate!
O zi frumoasa!
iuliacris spune:
Ledi, felicitari pentru performanta lui David! Vezi ca i-a venit si lui vremea!
Ada draga, ce-ti mai fac mandrele?