Licurici de ianuarie-februarie 2009 (164)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
la multi ani Criss!! sa fii sanatoasa, fericita, sa ai parte numai de bucurii!!
spor la treburi tuturor... si o saptamana usoara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Ingrid am facut torturi cu crema de visine (frisca, suc de visine - astea au fost puse de mine asta vara-, visine intregi si gelatina), crema de la tiramisu o folosesc des deoarece ii place si la Marius, mouse de ciocolata alba sau ciocolata cu lapte, mouse de piersici, crema de cafea...astea sunt facute in ultima vreme.
Scrie-mi care le vrei mai in detaliu si iti trimit mesaj sa nu ma intind pe aici daca nu mai vrea altcineva.
Cu nuca nu am facut nici o crema inca ca trebuie sa nimeresc persoana careia sa ii placa. Dar eu le iau de pe net retetele de pe bloguri, mai rau e ca nu mi le si notez si apoi umblu nebuna dupa ele.Eu la lissa mai vad cand pune link pe FB.
da, te rog, aia cu visine, tiramisu si mousse de cicolata cu lapte (cafeaua nu-mi place si nici cioco alba). Daca nu le ai scrise poti sa-mi dai doar link-urile sau blogurile si le caut eu.eu n-am FB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

La multi ani, Cristina! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Criss! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce-ti doresti! Te pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

La multi ani Crisspy!! sa treaca repede saptamana!!!

eu sunt racita cobza, am fost in wk cu ai nostri la munte dar cred ca o luasem dinainte de pe undeva...
acum sper sa nu ia si sotul si robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani, Crisspy!
Sa ai parte de multa fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani, Crisspy si multa fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

salutare si de l anoi!

Iulia, da accept la folderul de pe DROPBOX ca am pus filme noi!!!

crisspy, la multi ani si aici. CRed ca iti e f greu fara ei, eu n-as putea. putere multa

noi suntem bine, Ana un pic mucoasa, dar fara febra sau complicatii. Filip a dat si el cu mucii ca nu putea sa nu ia.
Si noi am decis sa nu o dam la preschool. Odata intrata in scoala, o sa faca numai scoala.
Asa ca, continuam cu activitaile inca un an si batem parcul toata ziua.

Stiu ca ati intrebat de micola, muceste mult, s-a angajat plus facem un mic proiect mic impreuna.

http://cakelovers.shutterfly.com/

Luna aprilie imi e luna plina de evenimente: botez de 200 de pers, ziua lui Cristi, ziua arhiepiscopului, plus inca un tortulet de paste.
Pe langa asta, mai fac si prajituri la comanda. Zau ca n-am vreme sa ma plictisesc...dar imi place, deci nu ma plang

Filip e un dragut,cuminte foc, doar ca nu doarme f bine.
Va dati seama ca inca mai alaptez si are 9 luni imediat. Dupa fiecare noapte nedormita zic ca ma opresc dar nu pot...sincer!!!! cred ca eu sunt mai cu capu'

Va , fugim la clasa de muzica

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Multumesc mult fetelor! Va pe toate!

Ai mei sunt mai bine, Razvi nu mai tuseste deloc, Andra asa si asa insa e mult mai bine ca zilele trecute.

Insa Razvi ma asteapta mereu sa intru pe usa, azi cand a auzit ca am sunat pe Skype a fugit repede la usa: vine mami. Of mai am 3 zile si ajung acasa. Imi e tare dor de ei

Azi mi-a fost un pic rau de la cata mancare am bagat in mine, cu pranzuri si cine cu diversi. Asa ca azi am mancat mai light ca maine iar am o zi plina...incep la 9 si termin spre miezul noptii .

Sper ca sunteti cu totii sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Buna,

Igrid scuze de intarziere..incerc dupa amiaza sa iti trimit.
Marius a avut ieri prima zi de gradinita. A fost destul de OK, a plans numai putin la un moment dat dupa nu stiu ce joc de acasa. In rest s-a bucurat ca a gasit si acolo ceva trenulete, a mancat dar doar hranit de educatoare. Tot e bun ca a mancat si la pranz supa si macaroane cu branza.
Azi l-am trezit si nu a vrut sa mearga dar l-am luat cu una, alta si am plecat apoi destul de bine dispusi. Sa vedem cum o fi raportul la pranz. Grav nu e ca nu m-au sunat inca.

Pentru mine e mai greu, ma trezesc mai de dimineata, pana il duc pana mananca bebe iar trebuie sa ma duc dupa el. Astept luna viitoare cu program lung.

Ma duc la bebe ca acusi plecam la drum iarasi. Ingrid revin, banui ca nu e chiar urgent cu retele.

Mergi la inceput