Licurici de ianuarie-februarie 2009 (164)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antoniaingrid am inteles ce ai explicat
f frumoasa evotutia lui alex
astept sa vad cum va evolua si antonica mea
deocamdata i-am zis 3 poezii pe care le mai stiam si eu de mica
si ma pune tot asa sa le repet la infinit
ei ii place sa deseneze f mult
copiaza destul de usor ce ii desenez eu inainte
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)
daca te pune sa i le repeti inseamna ca o intereseaza si ai sa vezi ca intr-o zi o sa te surprinda incercand sa le recite singura.Eu in iarna asta am invatat 5 colinde pe care nu am stiut niciodata sa le cant si o gramada de alte cantece si poezii pentru copii pe care nu le mai stiam de la gradi sau nu le-am stiut niciodata. Am si pe telefonul mobil vreo 12 cantece de copii si i le mai pun pe afara cand vrea el.Si are o memorie frate, ca stie mereu dinainte ce cantec urmeaza. Eu habar n-am... "Podul de piatra" l-a invatat singur, dupa telefonul mobil, ca eu nu i l-am cantat pe asta niciodata si, intr-o zi, statea pe canapea si il canta singur, eu fiind in cealalta camera. Am zis ca dau pe spate. Ca initial nu mi-am dat seama de unde il stie, apoi am realizat ca de la mobil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid, sarma e tratata antialergic, eu am cliente care se irita la orice si cumpara de la mine si nu au nimic, ai putea sa incerci o data cu ceva simplu macar sa vezi daca suporti

Pai nu as putea sta acasa sa lucrez si sa le vand pe net, fac cu nervii, si asa am 4 ani de cand stau acasa, imi ajung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Criss, cum mai e Andra? E mai bine cu raceala?

Anna da, mai tuseste, sper sa-i treaca repede. Cu 3 reprize de aerosoli cu dexa pe zi...

Eu sunt la Cannes si in seara asta am vb cu ai mei pe Skype. La inceput nu ma auzeau, era Razvi foarte suparat: vorbeste cu mine mami, de ce nu vorbesti? Am inceput sa plang, imi e asa de dor de ei si abia ieri am plecat, pana joia viitoare mai e o gramada.

M-a pus Adi pe TV ca sa ma vada si Andra, insa cand imi auzea vocea se tot uita prin camera dupa mine. Si Razvi imi zicea "iesi mami din televizor si intra pe usa"

Am citit rapid inainte de culcare, vreau sa felicit toti licuricii pentru cunostintele lor, Razvi e un pic mai in urma lor. Imi pare rau ca il retrag de la gradinita, insa este absolut necesar sa fie sanatos sa-l putem opera. Luni se duce sotul sa-l inscrie la gradi de stat si sper ca pana in septembrie sa fie ok cu sanatatea si sa scapam si noi o data de pampers.

Cu Andra mai avem de tras, cred ca m-am bucurat prea devreme, urati-mi bafta ca atunci cand ma intorc acasa o sa incepem un tratament un pic mai spartan...sper sa functioneze si sa isi dea drumul si ea la mancat.

Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Crisspy sanatate multa. M-am si amuzat cu "iesi mami din televizor" dar m-am si intristat ca stiu cum e departe de Marius, departe de Bogdan n-am experimentat inca si o sa mai dureze ca nu se poate cat e alaptat. O sa treaca saptamana acusi.
Eu dupa prima zi in care m-a vazut Marius pe camera am dedus ca era mai bine sa nu ma vada.

Multumim fetelor pentru aprecierile la adresa micului bucatar. Daca o sa ajunga sa faca torturi frumoase sper sa le placa fetelor voastre, bine, bine si baietilor , dar interesul mai mare e la fete.

Daca sunteti curioase, cele fara FB, la finalul albumului puteti gasi ultimele mele 2 torturi pentru colegele de birou. Sunt mandra de ele asa ca scuzati-ma ca ma laud atat.
https://picasaweb.google.com/106883286244141611098/DeAleBucatariei#

Multa vreme m-am crezut antitalent la orice dar vad ca daca ma informez mai mult si mesteresc mai mult tot iese cate ceva. Colegii le-au apreciat si eu am simtit ca in sfarit mi-am gasit o pasiune care sa imi manance si timpul care il am liber sa dorm
Si cel mai tare ma bucur ca pot face asta cu Marius, peste ceva vreme sper si cu Bogdan.

Cel mic pare mai receptiv la muzica, ii place sa ii pui melodii pentru copii si ii place sa le asculte. Sa vedem cand o mai creste.

Am emotii, luni e prima zi de gradinita pentru MArius, intentionez doar sa il duc in vizita, sa ii prezint educatoarea, sa ii prezint copiii si jucariile iar de marti sa incercam program scurt. Abia dupa Paste sau din mai sa trecem la program lung (m-au ajutat si sugestiile voastre) daca reuseste sa se adapteze. El cauta mai nou compania copiilor la joaca insa trebuie sa ma aiba in vizorul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Crisspy, sanatate multa la gaza mica! si sa te intorci la ei cu bine.
Vad ca in Buc toti copilasii fac dexa la raceli, la noi inca nu am auzit nici un medic sa dea (bine ei nu au auzit nici de aerosoli). Dar tot am vrut sa va intreb, asta nu e un steroid?Paula, cum sa spui mey ca esti antitalent! Mie mi-ar fi si mila sa bag cutitul in torturile alea. Buchetelele de flori sunt bestiale!
Zi si tu niste retete de creme. Am vazut in sectiune una galbena, una roz si una cu nuca, cred, care m-ar interesa. Si lauda-te cat vrei de des, sa ne mai clatim ochii si cele care nu au rabdare/timp/chef/bani sa decoreze torturile asa frumos.Lissa, mai arata-ne si tu niste torturi ca mi-e dor si nu mai stiu unde sa le caut.

Mergi la inceput

Ingrid am facut torturi cu crema de visine (frisca, suc de visine - astea au fost puse de mine asta vara-, visine intregi si gelatina), crema de la tiramisu o folosesc des deoarece ii place si la Marius, mouse de ciocolata alba sau ciocolata cu lapte, mouse de piersici, crema de cafea...astea sunt facute in ultima vreme.
Scrie-mi care le vrei mai in detaliu si iti trimit mesaj sa nu ma intind pe aici daca nu mai vrea altcineva.
Cu nuca nu am facut nici o crema inca ca trebuie sa nimeresc persoana careia sa ii placa. Dar eu le iau de pe net retetele de pe bloguri, mai rau e ca nu mi le si notez si apoi umblu nebuna dupa ele.

Eu la lissa mai vad cand pune link pe FB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Neata fetele!

Sa stiti ca nu v-am uitat, doar ca nu prea mai am timp de scris, ca sunt numai pe fuga. Incerc sa-mi adun din puteri sa mai scriu si eu despre noi.
Fetele sunt bine, au cam racit de cateva ori iarna asta, dar am trecut cu bine. Mai avem o saptamana de gradi si intram in vacanta de la gradi si ne pregatim pt Paste.

Va urez o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

La multi ani Crisspy!!

multe bucurii alaturi de cei dragi sufletului tau!

un brat mare de

pentru tine:
http://www.youtube.com/watch?v=znptyp4apW0

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Lumina Sfanta pentru copii

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

BPaula am admirat dulciurelele facute cu mare arta, torturile sunt minunate. Nu e prima data cand iti admir munca.

eu cred ca poti sa-ti faci din aceasta indeletnicire un mod de viata, chiar si dpdv financiar

Stiti!?Am observat ca, maternitatea a scos la iveala la multe dintre noi laturi pe care noi insine nu ni le banuiam. A deveni mama poate constitui un prag pentru multe femei.

sunt multe exemple... si aici la gashcutza aceasta

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Lumina Sfanta pentru copii

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

La multi ani crisspy!!!!!!!! Sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii!!!!!!!!

Alinuk multumesc. Nu stiu daca am spus si aici (neuronii tot uituci sunt) nu imi doresc sa fac din asta o alternativa la jobul ce il am, imi place ce fac la munca, m-a ajutat mult sa ma dezvolt si personal. Eu eram exemplul tipic de copil al scolii comuniste care vorbeste cand este intrebat, caruia nu ii place sa ia cuvantul in fata tuturor sau sa vina si sa propuna solutii (daca sunt gresite si o dau in bara, ma intrebam). Am ales jobul asta tocmai pentru ca simteam ca in lumea asta nu pot altfel, a trebuit sa imi aplic singura un sut in fund (le-am zis si la interviu ca asta e motivul pentru care as veni la ei).
Acum nu (mai) am atatea probleme sa caut solutii, sa le propun, jobul m-a fortat sa am initiativa si sa discut cu n persoane diferite, sa lucrez cu echipe cu mentalitati diferite. Si inca am mult de lucru sa schimb parte din ce m-a invatat scoala.

Asta ca un prin punct si doi am observat ca fiecare tort ma consuma mult si fizic si psihic, cel putin o saptamana ma framant cum sa il fac, cum e mai bine, daca place daca nu...
Ce mi-ar place ar fi sa am 2-3 poate chiar 4 comenzi pe luna care sa ma ajute sa imi exercit pasiunea asta.

Ai dreptate maternitatea m-a schimbat mult si culmea e ca m-a ajutat si la job dupa ce m-am intors din concediul cu Marius.

Mergi la inceput