Licurici de ianuarie-februarie 2009 (164)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

La noi sunt vreo 20 de copilasi inscrisi, si sunt 3 educatoare, asa de dragute toate trei (doua in jur de 30 si ceva de ani, una mai in varsta)! Sunt tare incantata de gradinita, lui Mister ii place mult de tot, si-a facut prieteni acolo. Si daca el e happy, si noi suntem happy

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

\Mers fetelor, Porumbita mi-ar trebui un sponsor, ca nu as putea suporta costurile unei chirii si ce implica o afacere......asa ca sa-mi pun pofta-n cui :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pai sediul acasa si cu vanzari online ce are?

ma gandeam ca dupa ce te intorci la job unde stai minim 8 ore + drum dus intors si acasa ai doi copii/sot/gospoadarie nu prea vei mai avea timp de bijurii si e pacat la ce talent ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Dar ai incercat sa vinzi intr-un magazin al altcuiva, in regim consignatie sau altfel, sa ai un raft/stand, sa te stie lumea undeva in sibiu. Multora le place sa vada pe "viu" inainte de a cumpara.Adica sa dezvolti mai mult afacerea, sa treci la alt stadiu, ca esti foarte talentata. Mie imi pare tare rau ca nu pot purta astfel de lucruri (tot ce nu e aur se innegreste, ma mananca, imi apar bube, nu le suport, dar eu am niste dereglari autoimune), ca sunt foarte frumoase si elegante. Imi plac mai ales bratarile, cele late.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Patricia felicitari! Esti foarte talentata. Poate totusi reusesti si cu afacerea cu bijuteriile deoarece sunt foarte frumoase.

Cat despre ce stie Marius sa faca, zica mi se pare ani lumina in urma la multi licurici. Dar nu e interesat deloc de cifre, litere, numarat sau invatat poezii. Poate nu sunt eu destul de priceputa. De luni incepe si el gradinita si sper sa invete mai multe. Daca nu poate se face bucatar. Puteti viziona pasiunea lui mai jos:
http://www.youtube.com/watch?v=WeynR39UW1I
Filmuletul are 7 minute dar e funny am ras de el si aseara si azi la servici cu fetele.

Mergi la inceput

Wow, ce rabdare are Marius! Alex n-ar fi stat sa modeleze pasta aia nici doua minute. Fiecare cu hobby-urile si placerile lui. Ce dulce era cu sucitorul ala in mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ingrid sa vezi ce "dulce" e cand am nevoie de el si nu mi-l da...acum am rezolvat problema ca mi-am mai cumparat unul, dar nu pot face asta cu toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Oooo Paula, pai al tau flacau e tare talentat si pasionat. Mister nu e pasionat de modelat, nici macar de plastilina/play-doh, abia acum am reusit sa-l lamurim ca e OK sa se joace cu nisip si apa si ca nu-i bai daca se murdareste si el nitel pe maini. Pana cum ca pisica "Mummy, messy, messy, need to clean hands!!" .

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Ingrid sa vezi ce "dulce" e cand am nevoie de el si nu mi-l da...acum am rezolvat problema ca mi-am mai cumparat unul, dar nu pot face asta cu toate
da' mai stii ce mare cofetar ajunge el peste cativa ani... si ce torturi surpriza iti va face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

paula ce super e baiatul
ii place ce face mult de tot
asta face si antonia
copiaza tot ce vede ca fac eu
ii place sa ma ajute mult de tot in bucatarie
fara sa ii cer eu asta
doar ca nu prea am cum sa o las multa vreme cu mainile in blide ca petra e langa noi mereu
si ar vrea si ea
cand dormea petra mai mult si era maqi mica era mai usor
acum mi se pare ceva mai dificil

ingrid am inteles ce ai explicat
f frumoasa evotutia lui alex
astept sa vad cum va evolua si antonica mea
deocamdata i-am zis 3 poezii pe care le mai stiam si eu de mica
si ma pune tot asa sa le repet la infinit
ei ii place sa deseneze f mult
copiaza destul de usor ce ii desenez eu inainte

ei
vom vedea