Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
Androix spune:
Adica ce, sa dam fuga sa ne facem flotant?
Si ce e asa greu de verificat care e scoala de circumscriptie? Pai atunci de ce au mai facut inscriere on line???
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
catrinik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matahut Vad ca cei de la inspectorat pregatesc siteul pentru afisarea de maine. Deja au facut capitole cu linkuri separate pt etapa I, etapa II. |
unde vezi tu? da un link te rog.
usorlili spune:
citat din mesajul lui Androix Adica ce, sa dam fuga sa ne facem flotant? |
Hahahahaha....Va dati seama cum ar fi.... Sa vina 56 copii arondati si ei sa mai aiba doar 5 locuri disponibile in etapa a III. (La noi au fost respinsi 16 preg + 40 cls I).
usorlili spune:
http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/pregatitoare/clasa_preg.php
Catrinik, cred ca despre link-ul asta zicea Matahut.
coracora1 spune:
pt. Cathrinik: http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/pregatitoare/display.php?id_unitate=27
Cred ca motivul principal pt care au introdus inscrierea on-line este pt a impiedica inscrierea simultana la 2 sau mai multe scoli (parerea mea...), nu neaparat pt ca formularele de inscriere introduse sa constituie o baza de date a scolilor de circumscriptie per elev. Daca ma intrebati pe mine, oricum recenzarea care s-a facut la inceputul procesului a fost o risipa de timp si resurse pt toti cei implicati, avand in vedere ca nu a contat deloc la inscrierea in etapa 1 cand s-au putut inscrie si recenzati si nerecenzati, doar sa scrie ce trebuie in buletin!! De ce ar schimba regulile in etapa 3?
riloasa spune:
Noi am fost iar la Inspectorat si dupa ce se termina toate etapele de inscriere, putem sa transferam pe Mihai la pregatitoare la gradinita. Si eu am albit cu inscriirele astea. Dar macar am scapat anul viitor de scoala.
danyalo spune:
Pai care pregatitoare la gradinita ca nu vor fi decat clase de grupa mare.E ceva ce-mi scapa? Sau daca e la privat acestea merg dupa alte reguli?De ce unii pot face astfel si altii nu ? Intreb doar caci mai am mult pana ajung in aceasta situatie insa citesc si ma minunez si se pare ca nu le-am vazut / citit /stiut inca pe toate!
In alta ordine de idei nepotelul meu a "concurat" pe doar 2 locuri in et. a 2-a la scoala dorita( la egala distanta de scoala de circumscriptie dar mult deasupra ultimei) fara sa cunoasca nimeni pe nimeni si s-a tinut cont de criteriile ministerului astfel ca cele 2 locuri au fost ocupate de 2 baietei orfani de un parinte -acestia avand prioritate in fata oricaror alte criterii impuse de scoala. Macar atat caci in rest nu prea au alte facilitati.
matahut spune:
Astazi la ora 14, conferinta de presa a ministrului Baba. Poate va da detalii despre ce se va intampla in etapa III. Daca gaseste careva unde se poate vedea pe net in direct, sa puna un link si aici
claujro spune:
citat din mesajul lui coracora1 pt. Cathrinik: http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/pregatitoare/display.php?id_unitate=27 Cred ca motivul principal pt care au introdus inscrierea on-line este pt a impiedica inscrierea simultana la 2 sau mai multe scoli (parerea mea...), nu neaparat pt ca formularele de inscriere introduse sa constituie o baza de date a scolilor de circumscriptie per elev. Daca ma intrebati pe mine, oricum recenzarea care s-a facut la inceputul procesului a fost o risipa de timp si resurse pt toti cei implicati, avand in vedere ca nu a contat deloc la inscrierea in etapa 1 cand s-au putut inscrie si recenzati si nerecenzati, doar sa scrie ce trebuie in buletin!! De ce ar schimba regulile in etapa 3? |
Da, asa e, si pe langa impiedicarea inscrierii simultane, le-a dat sansa celor din circumscriptia scolii sa se inscrie fara probleme, fara spaga si fara sa auda "nu mai avem locuri".
http://forum.portal.edu.ro/index.php?showtopic=159941
Aici am citit ca nu se mai tine cont de locuri in etapa a III-a, pentru ca legea spune ca atunci vor fi inmatriculati toti copiii care apartin de circumscriptie.