Ma simt jignita (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Acum raurile -s pline de pet-uri,gunoaie,cadavre de animale...Am vazut anul trecut in Poiana Marului,localitatea curata,linistita dar apa plina de gunoaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Acum raurile -s pline de pet-uri,gunoaie,cadavre de animale...Am vazut anul trecut in Poiana Marului,localitatea curata,linistita dar apa plina de gunoaie!

Sper totusi ca nu-i chiar peste tot asa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Asa este, din pacate, multe hoteluri au fost cumparate de fratii Micula (aia cu sucurile), majoritatea in Neptun, vreo 3 in Mamaia (Patria, National, Unirea), le-am cumparat pe sume mici, si nu au investit nimic. Hotelurile din Neptun sunt in paragna, iar alea 3 din Mamaia, sunt functionale, dar conditii minime de confort (dar preturi in parametri normali). Aaaaa... si normal, la bar nu se gasesc decat sucuiri frutti fresh Asta a fost rezultatul marii privatizari in industria hoteliera, pastorita de (Sp)Agaton (ministrul turismului de atunci)

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Citat:
citat din mesajul lui buflea
...dar oare ale cui sunt hotelurile astea vechi si de ce sunt lasate in paragina ?

Haoleuuuuuu ce mi-am amintit! Unul dintre "investitori" la Neptun-Olimp e sotul meu . Altul frate-meu .Altul maica-mea cred . Nici nu mai stiu exact,toti trei sau doar doi din ei???
Mi-am amintit ca acum cca 15 ani cand s-au privatizat unele firme foste de stat,primea fiecare un fel de actiuni si erai oarecum obligat sa devi actionar unde lucrezi,dar puteai sa "investesti" si altundeva. Si lui frate-meu i-a venit "geniala" idee cu Neptun-Olimp,ca e turism si se dezvolta,e de viitor ... dar n-am mai auzit neam de actiunile cu pricina ,desi o vreme am tot incercat sa caut detalii pe net.Macar socrii mei care au "investit" la Fondul Proprietatii Crisana primeau anual o anumita suma,dividende.Io mi-am luat actiuni la depozitul unde lucram atunci (acum 15-20 de ani) si aproape anual primesc oferta sa vand actiunile cu pricina pe 100 lei,dar n-am de gand nici de-a naibii .Cunosc ce specii vor sa puna mana pe ele .
Oricum va dati seama sper ca e vorba de sume ff mici

Eu cred totusi ca este si vina primariilor ...ca au lasat cladirile alea sa stea in paragina. Ore nu exysta ceva, o lege care sa amendeze sau sa oblige proprietarul acelor cladiri sa faca ceva cu ele, macar sa le darame ... acum imi dau seama ca intrebarea mea ramane - ale cui sunt hotelurile alea ? Poate sunt ale statului, ale Ministerului Transporturilor ?

Poate tineti mine ca acum cca 10 ani inainte de a se renova hotelurile din Mamaia,in mare voga era Neptunul - cel putin cei din vestul tarii il preferau.Ei bine tin minte ca la un moment dat au cumparat mai multe hoteluri din Neptun investitorii aia cu sucurile/bauturile de la firma Transilvania ... Si au incercat sa le exploateze fara sa investeasca un ban in ele,s-au degradat in cativa ani si automat a cazut in jos tot Neptun-ul.Nu stiu acum care mai e treaba,daca-s tot ale lor sau ba.Sau daca e adevarata povestea,dar cred ca da,ca de unde nu-i foc nu iese fum.

Edit: miram-as sa mai fi ramas macar vreunul al statului

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

I se spunea Spagaton...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Fomalhauti, nu prea sunt aceleasi conditii la ce ai gasit tu la barcelona. Nu stiu altii dar eu cand merg in concediu nu dorm nici pe canapea si nici in pat supraetajat de la ikea. In rest daca iei ceva pe la 600-700 de euro, nu 1460 cat ti-a rezultat tie pe site, gandeste-te ca mai costa transportul si mancarea, la phoenicia ai doua mese incluse. Dar na, daca acum ti-ai pus in cap sa demonstrezi ca in romania, singurul exemplu care ti-a putut fi dat de conditii excelente e de fapt mult mai scump decat oriunde pe lumea asta cred ca nici daca te invita gratis n-o sa-ti placa

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Nu vreau sa demonstrez nimic. Ba chiar as fi amatoare sa mi se demonstreze anumite lucruri, am mai scris ca imi este dor de litoralul romanesc de care ma leaga amintiri numeroase dar nu imi vine sa dau banii pentru singura mea vacanta la mare intr-un an. In legatura cu invitatul gratis, daca vrei sa o faci, zau ca accept. Si chiar pot sa promit ca voi fi atat de politicoasa incat sa nu critic (adica nu de fata cu tine).

Eu am "mimat" o rezervare la hotel Phoenicia. Atat mi-a iesit, 1460 de euro. Nu contest ca altii au fost cu 600 euro si altii gratis. Mie atat mi-a iesit. Mi se pare foarte mult pentru cazare + demipensiune. Sigur ca masa nu poate fi apreciata decat comparativ, de cei care efectiv au fost in mai multe locuri si pot spune "Da, masa la Phoenicia este de exceptie." sau este medie sau este inferioara mesei de la hotelul X.

Ceea ce am incercat sa spun este ca MIE pretul mi se pare mare (am scris "mie" cu majuscule nu fiindca ma consider importanta, ca pe forumul asta toate se interpreteaza; este opinia mea personala, fata de ceea ce doresc eu). Am stat in Spania intr-un apartament si pretul era un pic sub 100 euro (cu niste reduceri, ce-i drept). NOI nu cheltuiam inca 100 euro pe zi pe masa. Stiu ca am fost intrebata daca doresc sa adaug masa la cazare, erau toate variantele, mic dejun, demipensiune si toate mesele (am inteles ca all-inclusive inseamna si niste gustari intre mese).

Dar imi amintesc altceva. In 2005 am fost in Tenerife, doi adulti si doi copii. Am avut camera, nu apartament dar avea pe hol o masina de gatit si o chiuveta (care nu era inclusa in oferta). Aveam si demipensiune. Totul a costat in jur de 3000 euro, 2 saptamani (deci zbor, transfer, cazare, masa). Masa era foarte bogata (numai deserturile nu erau prea grozave, dar asta este iar parerea mea personala, eu nu ma omoram dupa el - in general ma omor dupa deserturi). Pot sa-ti mai spun ca era un afis la restaurant: dejunul - 70-80 euro de persoana pe saptamana. Hotelul avea doua piscine si animatie la piscina atat dimineata cat si seara (seara nu am fost chiar niciodata, dimineata foarte putin - este un aspect care pe mine personal nu ma intereseaza, dar pot sa-mi dau seama ca unii apreciaza acest tip de distractie).

Nu am cum sa fac o comparatie intre Phoenicia, unde nu am fost si Sol Tenerife pe care tocmai l-am descris. Chiar daca as merge la Phoenicia (invitata de tine) comparatia mea ar fi subiectiva, legata de ceea ce imi doresc eu.

Repet ideea: mie atat mi-a iesit pretul la Phoenicia si mie mi se pare un pret mare pentru cazare + demipensiune. (Dar nu mi s-ar parea mare pentru avion + cazare + mancare cumparata de la supermarket + 3-4 zile din cele 7 distractii gen water park, parc tematic, vizitarea unui oras, spectacol intr-o seara).

Dap, ai scris mult dar ai confirmat inca o data exact ce am spus eu intr-o singura fraza

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ieri ascultam la radio un comentariu despre declaratia ministrului turismului, cum ca anul trecut cand a fost la mare (la noi) nu a avut unde sa se distreze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Ieri ascultam la radio un comentariu despre declaratia ministrului turismului, cum ca anul trecut cand a fost la mare (la noi) nu a avut unde sa se distreze.

Anya

pai daca n-a stiut unde sa se duca ! sau nu l-o fi primit basescu la terasa/restaurantul unde se duce el de obicei cand merge la neptun-olimp ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Adevarul e ca la Ciresica ne placea si noua sa mergem in vremea studentiei (si chiar si dupa). Cine stia de B pe vremea aia...In acele vremuri imemorabile era o carciuma cu mese pe iarba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Buflea ce s-a intimplat Cu Scoica din Jupiter? L-au darimat? Wow ce misto era pe vremea mea, inainte de revolutie. Stateam in camping in Neptum si mergeam la discoteca la Scoica seara de seara. Super fain.Ce pacat ca nu mai este! Parca avea si piscina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

iar eu mergeam in Eforie Sud cu parintii si nu gaseai loc la mese seara la restaurant...era cu muzica...dansa lumea si noi copiii urmaream si comentam de pe margine ce vremuri.... parca a trecut un veac de atunci

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput