Ma simt jignita (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Buflea ce s-a intimplat Cu Scoica din Jupiter? L-au darimat? Wow ce misto era pe vremea mea, inainte de revolutie. Stateam in camping in Neptum si mergeam la discoteca la Scoica seara de seara. Super fain.Ce pacat ca nu mai este! Parca avea si piscina.

in vara 2011 inca functiona hotel scoica. sa-l fi daramat din toamna pana acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Pai Ingrid, cand mergeam noi cu parintii la mare... chiar era in secolul trecut

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Editez sa zic ca era chiar mileniul trecut, he-he... alte vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

exact...sant peste 30 de ani de atunci
Se ducea lumea de la ora 6 pe plaja sa prinda loc pe nisip. Iar la impinge-tava erau cozi pana in strada.
Stateam la gazda si ne spalam pe dinti la cismeaua din curte
Hai ca devin nostalgica...si am deviat si de la subiect.

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Buflea ce s-a intimplat Cu Scoica din Jupiter? L-au darimat? Wow ce misto era pe vremea mea, inainte de revolutie. Stateam in camping in Neptum si mergeam la discoteca la Scoica seara de seara. Super fain.Ce pacat ca nu mai este! Parca avea si piscina.

in vara 2011 inca functiona hotel scoica. sa-l fi daramat din toamna pana acum ?

Eu am fost la sfrasitul lui august 2011 si nu era daramat dar era parasit ... sau in fine, acum ma faci sa am dubii, poate doar arata asa dezafectat ...

Sper sa vorbim de acelasi hotel, e ala vis-a-vis de teatrul de vara din Juptiter, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Dar de 550 E cazare, mancare si distractie (foarte putina) 2 adulti si 3 copii 8 nopti, la noi la mare cum vi se pare? Noua ni s-a parut ok.
Si legat de ce spunea Victoria Mami, cu copilul la nani in carutz ca noi sa putem merge la restaurant. Am fost la mare cu toti 3 cand cel mic avea 10 luni. Copiii dormeau in camera, iar noi ne relaxam pe veranda casutei din camping la o bere, un vin, o mancare luata la pachet, ascultand muzica buna de la un bar karaoke (exclus manele sau alte mizerii). A fost o vacanta placuta, foarte placuta, pe alocuri aproape relaxanta. Copiii dormeau in aceeasi camera cu noi, aveam pat dublu+ pat simplu si patul nostru pliant pt cel mic.
Anul trecut a fost mai dificil, fiindca s-a nimerit sa fie bolnai copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Buflea: Eu am fost la sfrasitul lui august 2011 si nu era daramat dar era parasit ... sau in fine, acum ma faci sa am dubii, poate doar arata asa dezafectat ...

Sper sa vorbim de acelasi hotel, e ala vis-a-vis de teatrul de vara din Juptiter, nu ?

Da, da de ala zic, probabil ca e dezafectat, pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Am stat si eu in iulie 2001 acolo, dupa BAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Asa este, din pacate, multe hoteluri au fost cumparate de fratii Micula (aia cu sucurile), majoritatea in Neptun, vreo 3 in Mamaia (Patria, National, Unirea), le-am cumparat pe sume mici, si nu au investit nimic. Hotelurile din Neptun sunt in paragna, iar alea 3 din Mamaia, sunt functionale, dar conditii minime de confort (dar preturi in parametri normali). Aaaaa... si normal, la bar nu se gasesc decat sucuiri frutti fresh Asta a fost rezultatul marii privatizari in industria hoteliera, pastorita de (Sp)Agaton (ministrul turismului de atunci)

Da, hotelul ala din Mamaia cu ambianta ceausista de care aminteam era unul din alea de care spui tu. Mi-a spus o camerista ca proprietarii sint fratii Micula, dar mie numele nu-mi spunea nimic, de-abia de pe forum am aflat cine sint.

Ultima data cind am fost intr-o statiune alta decit Mamaia a fost in 83. Ma rog, cu exceptia Costinestiului, 3 zile, la un seminar, in 98. Insa imi amintesc cit de fain si cu cit jind ma uitam la complexul Belvedere din Olimp, cum il consideram culmea luxului. Nu-mi vine sa cred ca e paraginit!!! As fi vrut sa merg si in alta parte, unde ar fi mai ieftin si cu mai putina ingramadeala, dar cu trenul mi se pare insuportabil sa fac 8 ore pina la Neptun (am facut 8 ore pina in Mamaia, da' cica era exceptional ca se dilatasera sinele...cind imi aduc aminte ca prin 89 faceam 3.5 ore din Bucuresti!!!) si cu masina mi-e prea frica de nebunii care circula pe autostrada.

Eu nu-mi aduc aminte cum era cind plecam in vacanta cu odraslele si erau bebelusi. Cu Alex am plecat prima oara cind avea 9 luni. Cu Julia cind avea 5. Cind ea avea 2 ani am plecat in Toscana, 2 saptamini in care am stat destul de mult in masina, am avut un apartament inchiriat si nopti in 2 hoteluri diferite. Am avut carucioare pt amindoi, bineinteles. Cel mai naspa a fost la Venetia, ca era teribil sa traversam podurile cu caruturile. Dar nu tin minte sa ne fi simtit prost, am vizitat tot ce voiam, am mincat in restaurante, copii nu au fost deranjati de programul diferit de acasa.

Mergi la inceput