Ma simt jignita (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Nadia, cred ca e de obisnuinta. Noi nu am vorbit niciodata in soapta cand dormea ziua. Nu are treaba cu galagia. Vicky si Printzesone |
Noi am inceput sa vorbim in soapta cand a inceput ea sa se trezeasca la fiecare zgomot... brusc si fara explicatie. Intr-o zi sunat 3 telefoane langa ea si ea dormea, bine-mersi si a doua zi a inceput sa se trezeasca si daca suna telefonul vecinului de peste drum
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Mik spune:
Nu generalizati, mey
Pruncul no 1 : minca orice, borcanasele ii placeau de numa-muna.
Pruncul no 2 : minca de nevoie din borcanase ( a se intelege cind era foarte flamind).
Prunca no 3 : minca (fara mofturi) bornacase si voma zdravan dupa 30 de minute.
Depinde de copilul mic, daca "te lasa" sau nu sa-ti filfii cosul de plaja la piscina hotelului sau nu.
Cind e mai mare e mai simplu sa-l iei in vacanta. desi si asa, am niste amintiri de cel mijlociu la 3 ai care nu voia sa faca pipi la toaleta restaurantelor in Ro nici sa-l pci cu luminarea.
monicabo spune:
Noi anul trecut, am luat o oferta "in scurt" (cam cu o luna inainte de perioada, si au vrut plata integral) si ne-a costat, la mijlocul lui august, 5 nopti, 2 adulti+2 copii, 650 euro. Demipensiune - bufet suedez, cu mancare multa si pe alese, la micul dejun si la pranz. Cina era cu meniu a-la-carte, si ca atare mai mancam prin diverse locuri sau ne faceam ceva in camera. Am stat in apt de 2 camere; de fapt pana la urma am stat intr-un apt de 3 camere, pentru ca nu eliberasera atunci cand am ajuns noi (dupa ora 16 cand ziceau ca fac intrarile) nici un apt de 2 cam (dar pretul era pt 2 cam, 3 camere era mai scump, am avut noi bafta).
Nu zic ca a fost ieftin, dar nici chiar asa scump cum ai gasit tu... asa nu ne permiteam nici noi..
Ca pret cred ca este oarecum echivalent cu un all-inclusive in BG, care am auzit ca pt familii cu 2 copii bate pe la 800-900 euro. Cum masa de seara, care ne-a costat separat, cred ca pe acolo ne=am incadrat cu banii...
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti M-am dus pe site-ul hotelului Phoenicia. Am scris 2 adulti, 3 copii, 7 nopti de pe 4 iulie. Rezultat?! 1460 euro, va rog sa ma verificati daca gresesc. Mai departe cautati cazare pentru 2 adulti, 3 copii, aceeasi perioada in Tenerife. Pe booking.com. Cereti "in ordinea pretului". Nu va scriu care este primul pret care apare, ca nu ma credeti. Eu una nu imi permit hotelul Phoenicia. |
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
anya spune:
1460 euro? De banii astia - 4 persoane - merg in Barcelona o saptamana (in apartament), cu bilete de avion, si in plus, mai iese de 3 zile de hotel+bilete parc in Portaventura. Adica 10 zile de distractie.
Prin Bulgaria am trecut in cele 6 treceri catre Grecia, o trecere catre Turcia plus doua sederi chiar la ei. Nu am avut niciodata probleme. Am vazut radare, dar sa fim seriosi - si noi avem, si e ok sa pazeasca drumurile de vitezomani. Nu mai e bau-baul de acum 15 ani.
Cu copiii am fost tot timpul pe drumuri. Asa suntem noi, mai plimbaciosi. Cel mai devreme pe plaja am fost cu bb de 5 luni (sunt nascuti iarna ). A luat o gura de nisip si s-a lamurit ca nu e bun. Referitor la dormit, e cam cum il inveti. La primul copil mergeam pas-pas, vorbeam in soapta si se trezea si daca auzea ariciul de la geaca desfacandu-se. Al 2-lea copil a dormit pe unde a apucat: in mijloace de transport, pe podeaua salii de sport (cand mergeam la competitii cu fratele lui), pe scaune in restaurant (in Romania cand am stat mai bine de o ora sa ne aduca o farfurie cu paste) si chiar in brate cand am indraznit si noi o zi de shoping in Munchen.
cristoiu spune:
Tocmai voiam sa ii dau dreptate lui Buflea cu vacanta care nu se merita cind ai copil mic, ca si noi acum asteptam iar inca 3-4 ani sa mergem cu barca pe ocean, pina atunci eventual o plaja in Turcia, doar ca sa schimbam temperatura in miez de iarna. Dar mi-am adus brusc aminte ca si noi am fost intr-o mini-vacanta cu copilul de pina 1 an la Paris. Am pus-o ba in carut, ba in BabyBjorn si am umblat de ne-a venit rau peste tot. Cu pauzele de rigoare, borcanase dupa noi etc, dar a fost ok. Seara o lasam in camera cu monitorul si ieseam in lobby la un pahar de vin. (Aviz Buflea, aha, eu sunt una de-alea care n-a alaptat pina la 1 an )
Fomalhauti spune:
Am cautat acum pe booking.com Barcelona, o saptamana (tot 4-11 iulie), doi adulti si doi copii (am pus varstele 7 si 11 ani). Din cate stiu linkurile spre o oferta ceruta de o persoana nu functioneaza la alta. Oricum, preturile incep de pe la 750 euro (apartament cu baie proprie, fiindca exista si la 560, o camera cvadrupla cu baie comuna).
belleane spune:
Si pe noi tot cam asa in jur de 600 euro 4 persoane ne-a costat la Phoenicia. Au preturile pe site se poate verifica.
Am avut apartament inchiriat la In nordul Statiunii Mamaia totul nou nout, mobilat ultramodern, complet utilat la 300euro/saptamana. Ce-i drept era o cunostinta dar nu cred ca ne-a facut vreun discount.
LORE33 spune:
www.galahotels.com are preturi bune , dar si www.paravion.ro.Acum depinde foarte mult cu cat timp inainte se cumpara biletele.Cu cat mai devreme cu atat mai ieftin.