Ma simt jignita (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Nadia, cred ca e de obisnuinta. Noi nu am vorbit niciodata in soapta cand dormea ziua. Nu are treaba cu galagia.

Vicky si Printzesone

Noi am inceput sa vorbim in soapta cand a inceput ea sa se trezeasca la fiecare zgomot... brusc si fara explicatie. Intr-o zi sunat 3 telefoane langa ea si ea dormea, bine-mersi si a doua zi a inceput sa se trezeasca si daca suna telefonul vecinului de peste drum

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Nu generalizati, mey

Pruncul no 1 : minca orice, borcanasele ii placeau de numa-muna.
Pruncul no 2 : minca de nevoie din borcanase ( a se intelege cind era foarte flamind).
Prunca no 3 : minca (fara mofturi) bornacase si voma zdravan dupa 30 de minute.

Depinde de copilul mic, daca "te lasa" sau nu sa-ti filfii cosul de plaja la piscina hotelului sau nu.
Cind e mai mare e mai simplu sa-l iei in vacanta. desi si asa, am niste amintiri de cel mijlociu la 3 ai care nu voia sa faca pipi la toaleta restaurantelor in Ro nici sa-l pci cu luminarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Noi anul trecut, am luat o oferta "in scurt" (cam cu o luna inainte de perioada, si au vrut plata integral) si ne-a costat, la mijlocul lui august, 5 nopti, 2 adulti+2 copii, 650 euro. Demipensiune - bufet suedez, cu mancare multa si pe alese, la micul dejun si la pranz. Cina era cu meniu a-la-carte, si ca atare mai mancam prin diverse locuri sau ne faceam ceva in camera. Am stat in apt de 2 camere; de fapt pana la urma am stat intr-un apt de 3 camere, pentru ca nu eliberasera atunci cand am ajuns noi (dupa ora 16 cand ziceau ca fac intrarile) nici un apt de 2 cam (dar pretul era pt 2 cam, 3 camere era mai scump, am avut noi bafta).
Nu zic ca a fost ieftin, dar nici chiar asa scump cum ai gasit tu... asa nu ne permiteam nici noi..
Ca pret cred ca este oarecum echivalent cu un all-inclusive in BG, care am auzit ca pt familii cu 2 copii bate pe la 800-900 euro. Cum masa de seara, care ne-a costat separat, cred ca pe acolo ne=am incadrat cu banii...

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

M-am dus pe site-ul hotelului Phoenicia. Am scris 2 adulti, 3 copii, 7 nopti de pe 4 iulie. Rezultat?! 1460 euro, va rog sa ma verificati daca gresesc.

Mai departe cautati cazare pentru 2 adulti, 3 copii, aceeasi perioada in Tenerife. Pe booking.com. Cereti "in ordinea pretului". Nu va scriu care este primul pret care apare, ca nu ma credeti.

Eu una nu imi permit hotelul Phoenicia.

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

1460 euro? De banii astia - 4 persoane - merg in Barcelona o saptamana (in apartament), cu bilete de avion, si in plus, mai iese de 3 zile de hotel+bilete parc in Portaventura. Adica 10 zile de distractie.
Prin Bulgaria am trecut in cele 6 treceri catre Grecia, o trecere catre Turcia plus doua sederi chiar la ei. Nu am avut niciodata probleme. Am vazut radare, dar sa fim seriosi - si noi avem, si e ok sa pazeasca drumurile de vitezomani. Nu mai e bau-baul de acum 15 ani.
Cu copiii am fost tot timpul pe drumuri. Asa suntem noi, mai plimbaciosi. Cel mai devreme pe plaja am fost cu bb de 5 luni (sunt nascuti iarna ). A luat o gura de nisip si s-a lamurit ca nu e bun. Referitor la dormit, e cam cum il inveti. La primul copil mergeam pas-pas, vorbeam in soapta si se trezea si daca auzea ariciul de la geaca desfacandu-se. Al 2-lea copil a dormit pe unde a apucat: in mijloace de transport, pe podeaua salii de sport (cand mergeam la competitii cu fratele lui), pe scaune in restaurant (in Romania cand am stat mai bine de o ora sa ne aduca o farfurie cu paste) si chiar in brate cand am indraznit si noi o zi de shoping in Munchen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anya, te rog, da si mie un PM cu link-ul la apartamentele de care zici. Please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Si eu vreau Anya, ca eu nu am gasit sub 2000 euro, la fel, 4 persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Tocmai voiam sa ii dau dreptate lui Buflea cu vacanta care nu se merita cind ai copil mic, ca si noi acum asteptam iar inca 3-4 ani sa mergem cu barca pe ocean, pina atunci eventual o plaja in Turcia, doar ca sa schimbam temperatura in miez de iarna. Dar mi-am adus brusc aminte ca si noi am fost intr-o mini-vacanta cu copilul de pina 1 an la Paris. Am pus-o ba in carut, ba in BabyBjorn si am umblat de ne-a venit rau peste tot. Cu pauzele de rigoare, borcanase dupa noi etc, dar a fost ok. Seara o lasam in camera cu monitorul si ieseam in lobby la un pahar de vin. (Aviz Buflea, aha, eu sunt una de-alea care n-a alaptat pina la 1 an )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Am cautat acum pe booking.com Barcelona, o saptamana (tot 4-11 iulie), doi adulti si doi copii (am pus varstele 7 si 11 ani). Din cate stiu linkurile spre o oferta ceruta de o persoana nu functioneaza la alta. Oricum, preturile incep de pe la 750 euro (apartament cu baie proprie, fiindca exista si la 560, o camera cvadrupla cu baie comuna).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Si pe noi tot cam asa in jur de 600 euro 4 persoane ne-a costat la Phoenicia. Au preturile pe site se poate verifica.
Am avut apartament inchiriat la In nordul Statiunii Mamaia totul nou nout, mobilat ultramodern, complet utilat la 300euro/saptamana. Ce-i drept era o cunostinta dar nu cred ca ne-a facut vreun discount.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

www.galahotels.com are preturi bune , dar si www.paravion.ro.Acum depinde foarte mult cu cat timp inainte se cumpara biletele.Cu cat mai devreme cu atat mai ieftin.

Mergi la inceput