La Multi Ani Larisa! Fluturasi de 2011 (141)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ailed la quinoua te referi? Eu gatesc asa ceva. Se face ca orezul, insa trebuie spalata foarte bine in multe ape ca sa-i piara amareala.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia eu nu am facut ...
somleac....suna bine....dar la carnivorii mei nu merge papa fara carne azi nu am chef deloc de gateala...am facut prea multe feluri ieri asa ca ma gandesc ca poate ii fac la L rapid niste paste cus cus cu un sos si parmezan iar dupa masa o omleta pt toti. si uite asa am scapat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Ailed la quinoua te referi? Eu gatesc asa ceva. Se face ca orezul, insa trebuie spalata foarte bine in multe ape ca sa-i piara amareala.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

oki, o sa incerc.... am o intrebare, crezi ca pot sa o fierb in oala electrica de orez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ailed, habar n-am cum e oala aia. Poti adauga apa daca e cazul in ea? Ca nu stiu sa-ti zic cata apa are nevoie de la inceput.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Ailed, habar n-am cum e oala aia. Poti adauga apa daca e cazul in ea? Ca nu stiu sa-ti zic cata apa are nevoie de la inceput.

ceva de genul
http://www.electro-shopping.ro/electrocasnice-220-oale+si+tigai+multifunctionale-676-oala+de+fiert+orez+phaks+cfxb20.html
da se pune apa si al inceput si poti sa pui si pe parcurs...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

somleac, sa-ti traiasca baiatul cel nabadaios nu ne incanti si pe noi cu niste poze de la party ? maine poimaine face si al meu 3 anisori nu stiu cum sa-l petrec ca sa-i mearga la sufletelul lui cel sucit...la gradi intra in vacanta chiar pe 9 inca ma gandesc cum sa fac..
imi plac la nebunie provocarile voastre..oare astfel de concursuri se fac peste tot sau locuiti voi intr-o zona mai speciala ? tare mi-ar placea sa am ocazia sa iau parte la astfel de activitati alaturi de puiutii mei..cred ca sunt niste sentimente traite tare deosebite

Mergi la inceput

Somleac, scuze sa-ti traiasca Victoras!
Simo si tie sa-ti traiasca Mati ca era si el tot pe acum, nu?

Mergi la inceput

Evelinne!
Sa fii sanatoasa si norocoasa!
Ally, mai sti ceva de gabi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

Desi nu e asa buna pentru mine, ca tot racita sunt, desi aseara cand m-am culcat am sperat sa ma terzesc fresh ca o floricica dar mai am de asteptat pentru asa ceva ..deci am trecut scurt sa semnez condicuta desi nu am nici un chef ca ma doare capul, imi curge nasul si vad ca si piscoata e marita si putin fornaita, s-a trezit de 2 ori azi noapte si a urlat ca niciodata, prima data am cedat si i-am dat sa suga si am pus-o la loc in patut si m-am dus la mine in pat si am adormit asa bine si la nici o ora dupa a inceputa urla rau, i-am dat niste nurofen pentru ca se tragea de urechiuse, si mancase laptic in urma uc o ora deci nu avea stomacul gol... eu nu i-am dat pana acum decat odata nurofen, asta ar fi a 2a oara, sper sa nu fi gresit dar urla de zici ca o taiai nu alta si slava Domnului a dormit dupa fara nici o alta trezire pana la aproape 8 am s aii dau si ei niste homeopate pentru mucuti, cred ca a luat-o de la mine sau ieri cand ne-am intors a prins-o aerul conditionat, nu stiu ...

Am la treburi acum de numa, curatenie in casa, spalat si calcat costumatiile mele si ale piscoatei pentru duminica, maine ne-am propus sa curatam gradina ca au crescut tare buruienile pe langa gard , plus gazonul e mareee...oricum vine cineva s ane ajute dar eu tot o sa am de facut una alta, plus sa mergem sa luam tortul maine dupa amiaza si sa merg eu la coafor, sa vedem cum mi le organizez.... daca nu era evenimentul asta nefericit sa trebuiasca sa mergem la socri eram si eu mai relaxata, dar precum in viata nu poti sa le organizezi chiar pe toate, asta e acum...

Ma duc sa mananc ceva si sa iau o pastila sa imi treaca durerea de cap sa nu o port cu mine toata ziua si sa fiu chiauna

Madutza ma bucur ca e mai bine Cristi si surioara are grija de el sper sa te descurci bine cu amandoi si dupa ce pleaca mama si spor la gratarit cand vine soacra

Yasmi am ajuns cu bine dar a fost cald tare si a trebuit sa stam cu aerul conditionat si mam nenorocit iar sper sa imi treaca pana duminica sa nu fiu cu mucii pana la brau in pozele de la sarbatorirea piscoatei

Roxy imi fac si eu o cafeluta acusi dupa ce termin mesajul asta, sa vezi ce buna o fi, daca i-oi simti gustul vazut pozici cu Anastasia, o dulceata

Ailed ma bucur ca e bine tati, bravo tu ai iesit din butoi ca am eu nevoie de el glumesc, sper sa nu , nu prea curand

Ally gata treaba? cred ca te ajuta si Duracell nevoie mare, peste tot... cred ca deja e in actiune? spor la treburi si sa iti iasa asa cum iti doresti si visezi

Alexina, noi la socrii nu am fost de placere, ci de nevoie, nu stiu daca ai citit ca tu ai fost lipsa de pe aici o perioada, dar am fost la inmormantarea bunicului lui Nick oricum, in afara de ziua de miercuri, marti cand am ajuns si ieri pana am venit inapoi acasa a fost ok, plus restul dupa amiezei de miercuri, neasteptat de bine s-a comportat socrul, ori poate pentru ca are o varsta si de aia, nu stiu, am iesit la plimbare pe domeniu dupa ce am ajuns acasa si prin padurice si ne-am mai relaxat, a fost ok, sa nu spun frumos ...

Nu mai stiu cine si ce mi-a mai scris zilele astea cat am lipsit, scuze restul fetelor daca am sarit pe careva... ma trageti de maneca pentru ca eu-s cu capul in nori, sa nu spun cu mintea prastie de la raceala asta nu am mai tras-o asa rau de anul trecut cand am fost in ro, camd tot de la aerul conditionat din masina am fost varza, si la nunta mireasa ma muceam

Mi-e foameeeeee.... ma duc sa mananc si sa imi fac un espresso, al soacrei a fost bun dar nu la fel ca asta facut de mine acasa la mine asta ca sa fiu carcotasa ca deh, are si ea o masinarie smechera de facut cafele fel de fel, dar eu trebuie sa comentez nitel ca de altfel nu ar fi soacra

Revin mai tarziu daca am timp printre picaturi, astept fata la curatenie si eu vreau sa ies si afara sa ma mai dezmortesc si sa pun la posta felicitarile pentru paste de la soacra ca mi le-a dat sa le scriu adresele mamei si surorilor ca ea nici acum nu le stie desi a primit de la ele toate felicitari cu diferite ocazii... i-au placut mult martisoarele, cica si-a pus ata de martisor la poseta sa ii poarte noroc tot anul

Hai gata palavrageala, ma duc la ale mele si poate mai tarziu sa va arat niste pozici cu piscoata de cand am ajuns la socri marti dupa amiaza, era asa cald si frumos si i-a facut inspectia gazonului soacrei si a terasei si s-a plimbat in 4 labe peste tot si si-a ros pantofiorii noi nouti si i-a zgaraiat pe terasa si s-a murdarit de iarba in genunchi si nu numai dar deh, e copil si trebuie sa accept ideea ca o sa se murdareasca si o sa tot strice hainute si pantofiori de acum, nu or sa fie mereu ca scosi din cutie

O zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele,

Nu am apucat sa mai scriu caci am alergat sa imi depun actele la Primarie pt stimulent,plus ca am fost sa depun si cartea de munca a soacrei.
Sunt la zi acum..
Azi imi fac manechiura si gata,sunt pregatita doar fizic de serviciu,caci psihic nu am cum.,..

Cred ca voi intra din ce in ce mai rar,caci la serviciu nu stiu daca pot iar acasa cd ajung nu stiu ce sa fac mai intai.Oricum in week-end promit ca intru!!!

Ne-a trecut raceala.oricum viroza ca asta nu am mai patit de mult.Asa ca feriti-va fetelor daca puteti si voi si copilasii!!

Va pup si va doresc o zi frumoasa!!!

Mergi la inceput