La Multi Ani Larisa! Fluturasi de 2011 (141)
Raspunsuri - Pagina 11
ailed_dota spune:
Neatza!
Roxy, multam de cafea!
yvy vreau ecleeer! de ness si de cioco
asti aici n-au asa ceva
Andra s-a trezit la 2 sa manance si si-a adus aminte de tuse...A tusit vreo 20 min, mi-a fugit din somn... dar bine ca a fost doar atat... diseara iar ii dau aerius cu nurofen....
V-am zis "realizarile" de ieri : a deschis usa la frigider si a pus mana pe cutia de lapte si a ridicat singura capacul de la wc, pe urma si-a aruncat pantofiorii in cada
Deea99 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FLUTURASILOR CAFE AU IMPLINIT ZILELE ASTEA ! ANISOR!!!!!
LA MULTI ANI LARISA!!!!! SA CRESTI MARE SI SA II ADUCI LUI MAMI NUMAI BUCURII>>>S_O OBOSESTI CU ELE ASA CUM AI OBOSIT_I IN TOATE NOPTILE DIN ANUL ASTA CARE TOCMAI A TRECUT!!!!!!!
Yasmi ,ca am uitat in mesajul de sus...sa iti traiasca mami !!!! sa fie sanatoasa si alaturi de voi mereu si neconditionat!!!!
ce tanare este....ce bine e sa faci copii pana n 25 de ani ,nu???
Deea99 spune:
fetele SINUPRET>>>>10 picaturi dimineata si 10 seara...la noi asa au trecut mucii astia ,cand i-am avut in toamna
pup si sanatate multa
gata inchid si ma dus sa vad daca s-a trezit fata
ailed_dota spune:
miki, eu amm operat-o pe Maria la dr Gheorghe la budimex, e super profi( oricum e cel mai tanar, ca restul zici ca au evadat de la Antipa). Nu te speria de op de amigdale , gandeste-te la inghe. Nu stiu daca ai de unde sa cumperi acasa dar aici se gasesc la fructe uscate merisoare( cranberrys) sunt super la infectii urinare, eu am scapat de niste infectii urinare mancand cu pumnul din astea si band multa apa( au un dezinfectant natural)
deea, pupam pe Anna, e tare nazdravana... asa e si al noi , Mari a fost cuminte rau , asta mica e atomica
miki1979 spune:
deaa, pupici pt tine si ana
imi pare rau pt ce ati patit..pana la urma sa inteleg ca e bine ana..priveste-o ca pe un avertisment, ca o atentionare care ti-a trimis-o Doamne Doamne, ca trebuie sa fim cu okii cat casa in orice secunda ca sunt imprevizibili si orice moment de neatentie poate fi doamne fereste fatal..ana e nazdravana si acum cineva ti-a deschis okii si stii la ce sa te astepti..
fetelor fiti cu ochii in patru pe ei, nu-i scapati nici o secunda, sunt atat de imprevizibili si nestiutori de pericol
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota miki, eu amm operat-o pe Maria la dr Gheorghe la budimex, e super profi( oricum e cel mai tanar, ca restul zici ca au evadat de la Antipa). Nu te speria de op de amigdale , gandeste-te la inghe. Nu stiu daca ai de unde sa cumperi acasa dar aici se gasesc la fructe uscate merisoare( cranberrys) sunt super la infectii urinare, eu am scapat de niste infectii urinare mancand cu pumnul din astea si band multa apa( au un dezinfectant natural) deea, pupam pe Anna, e tare nazdravana... asa e si al noi , Mari a fost cuminte rau , asta mica e atomica mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
multam delia
da, stiu de merisoare, exista si produse pe baza de merisor pt infectii..urinal si altele..
mai trebuie sa facem niste investigatii, cistografia aia, insa acum trebuie sa terminam tratamentul, aseara am inceput antibioticul oral si avem cel putin 10 zile
am aplicat o igiena stricta inca de data trecuta, de la prima infectie si n-a fost de ajuns..nu ca inainte nu aplicam, ca doar o spalam de fiecare data, n-am folosit servetele umede, rufele i le spalam separat si intotdeauna calcate, etc.. acum am decis sa-i fierb la 90 grade prosopelele..mai am sa schimb marca de pampersi si cosmeticele pe care le folosesc, desi sunt oricum de bebe si inofensive, fara parfumuri si alte cele..la fel, ea bea f mult apa, deci lichidele nu sunt suficiente..
doctorii merg totusi pe ideea ca pot sa stau si in cap ca daca e sa faca tot face, avand o dereglare functionala..
Somleac spune:
Ma bag si eu la o cafeluta. In sfarsit am si eu o zi mai usoara la munca.
La multi ani Larisa de Yvi, sa cresti mare si cuminte ca personalitate ai destula.
multi copiilor bolnaviori si mamicilor greu incercate.
L-am sarbatorit miercuri pe Victoras, nu stiu cum a trecut timpul si a facut 4 ani surpriza mea mica si crizata.A avut invitati copii de varsta lui, i-am chemat ndin nou pe cei de la Cerino carfe i-au incantat atat pe copii cat si pe parinti. Ilincuta a fost imbracata cu tutu de la Next ( multumesc Miki) si a plimbat toata seara un balon, a fost mortala.
Eu m-am bagat impreuna cu Alex la un concurs sportiv intre scoli asa ca de maine in fiecare zi trebuie sa mergem la bazin sa ne antrenam. Na sa vad cum o scot la capat sa nu ma fac de rusine, ditamai huiduma poate ma duc ca toporul la fund, trebuie sa ma pun serios pe treaba sa ma antrenez.Concursul e super, participa in echipa 2 copii, un tatic o mamica si un profesor din scoala. Sunt probe in apa si pe uscat e foarte , foarte distractiv, probele sunt haioase, dar miza e mare.
De citit va citesc mereu de pe telefon, cand stau la semafor, singura problema e ca uit pana cand ajung eu sa raspund.
Deea nu te mai invinovati, eu ca mama de 5 copii iti spun cu mana pe inima ca daca ai mei sunt intregi si sanatosi nu este meritul meu ci al lui Dumnezeu care i-a aparat si ferit de rele. Oricat te-ai stradui ca mama raul se poate intampla intr-o clipa, asa ca lasa vinovatiile si zambeste.
Roxi imi place de mor poza Anastasiei de la avatar.
In Picasa nu am mai apucat sa intru sa vad poze cu puiuti.
O zi minunata va doresc, sper sa mai intru azi.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
bb_yasmi spune:
buna dimi
deea multumim frumos mami!!! da!! e bine cat mai devreme eu am vrut sa am primul bebe de la 18 ani dar nu a vrut sotul iti dai seama acum aveam copil de 10 ani
off deea e bine micuta acum, nu?? daca vezi cum este baricadat etajul la mine si scarile spui ca sunt nebuna de cate ori urc/cobor e o adevarata aventura asta doar pt ca imi este frica sa nu cumva doamne fereste sa ajunga L singur la scari sus...poop micuta anna
mada super!!! kin cat timp iese leusteanul??? eu l am pus de vreo 2-3 sapt. oricum 'ceputza" e tot mai verde si mai maricica de abia astept si eu sa fac o salata de la mine din gradinuta aha, deci iti vin ajutoare!!!!!! cat sta socrela??
ce faceti azi de papa??? nu am nici o idee de ecva rapid pt pranz......
roxy, stiu ca tu intrebai de kg la copilasi, stii ca iti spuneam ca si L a stagnat de pe la 9 luni pana pe la 11 luni. eiii de la 1 an parca a luat asa de accelerat in greutate.... aseara l am cantarit si avea gol pusca , in "tushka" goala 11 kg.....si nu era nici mancat, era inainte de laptele de seara......in 2 saptamani a pus 300 gr
ailed_dota spune:
somleac
yasmy, o sa fie cea mai buna salata din viatza ta!
Eu am facut asearasaam azi niste peste sardele proaspete , le-am pus la cuptor cu rosii deshidratate cu felii de usturoi, sare mare si ulei de masline si vreau sa fierb niste quinoa... A facut cineva asa ceva?
Azi am cu un kg in plus , dar cred ca dela rusi, ca tb s avina azi-maine
Somleac spune:
Lavi eu am facut sos de rosii cu spaghete. Am calit ceapa taiata julien, dovlecel cubulete, si am turnat peste bulion, condimentat bine si gata sosul. Mai de post asa.
Sa-ti traiasca maicuta.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011