La Multi Ani Larisa! Fluturasi de 2011 (141)
Raspunsuri - Pagina 10
mandreeac spune:
Am vazut poze superbe si am lasat comentarii.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
cami_antonia spune:
LA MULTI ANI LARISA DE YVU
SA FII SANATOASA SI SA ITI BUCURI FAMILIA!
roxy ce tare ai fost cu rugaciunea
da delia
asta e problema ca doar ii tusesc pe acei muci
si ca nu ies
dupa 6 zile de aerosoli si alte cele
nimic nu i-a luat de acolo
miki multe imbratisari
mada imi trag una
am plicul sigilat de cand am vb
da nu am ajuns deloc la posta
nu ma omora
viss ce super ca mananca bucatele
a mea petra nici ea sa nu auda
drept dovada ca antonia si la 3 ani tot pisat mananca
deci fara comentarii
nici petra nu merge doar de o mana
strumph te-am visat
eram la voi in vizeta
mama si ce bine dispusa m-am trezit
eram super incantata de londra si de faptul ca ne intalnisem
bb_yasmi spune:
mary nuuuu are in jur de 50
mary si restul mamicilor care va intereseaza si nu stiti, periuta si pasta de dinti pt copilasi gasiti si in hypermarketuri la raionul cu pasta si periuta de dinti pt adulti. sunt cam aceleasi cu ce gasiti si la sensiblu sau alte farmacii dar la preturi mai mici. de exemplu am vazut acum in pliantul de real (pt TM) la oferta periuta +pasta 0-3 de dinti de la aquafresh parca era nu mai retin dar va puteti uita in pliant la 7-8 lei. este oferta 1+1 cred pt ca in magazin in jur de 7-8 lei este periuta doar.
cami_antonia spune:
aaaaaaaa
si am uitat sa va zic ca sunt fara tanti de luni
ca e racita
de la ea a luat petra microbul sau viroza sau raceala cu mucii astia ascunsi
si acu ma descurc cum pot
cam greu da asta e
mai e putin si vine mama
alina06st spune:
Am trecut si eu sa salut!
De cand s-a facut vremea mai buna, profit si eu de momentele libere (adica atunci cand doarme Luca ), sa mai aranjez prin curte.
Am pus niste crini, margarete, trandafiri, astea luate cu radacini de la fratele din dotare, cu curte amenajata de cativa ani . Si-am mai pus si seminte cumparate de mine de anul trecut, sa vedem ce noroc am .
Luca e bine, am scapat de problema cu stomacul, si-a revenit, nu ne-au iesit nici giardia nici... ce mai iese la coproparazitologic, dar mai asteptam un rezultat maine la o analiza mai complexa pt bacterii. Sper sa fie tot negativ!
Imi pare rau ca vad ca avem copilasi bolnavi, Cami, Mada, Miki, prin ce ati mai trecut si voi! Acum stiu si eu cum e, ca noi pana la faza asta cu enterocolita n-am stiut ce e copil bolnav... tare rau si greu e si pentru ei, mititeii si pentru parinti. Eu una, m-am jelit si-am fost asa terminata... dar gata, a trecut!
Sa trec la chestii mai frumoase:
La Multi Ani, Larisa!!!!
Sa fii sanatoasa si vesela si norocoasa! Sa ii bucuri pe mami si pe tati!
Mai citesc si eu putin din urma si ma bag la nani!
Va pup!
Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 23+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
madutza_bra spune:
hello fetele!
azi a fost mai bine ca ieri. Am vazut la timp semnele de inceput ale durerilor de urechi, am dat Panadol si gata..am sarit peste dureri Teoretic maine nu ar mai tb sa aiba nimic si nici sa nu mai faca temp..deci sa renunt la Nurofen. sa vedem...
miky, ce sa-ti zic...operatia doar de polipi e mai simpla decat ce a facut Cristi. La polipi apar doar durerile de urechi in ziua 3-4, iar in ziua operatiei il doare putin gatul pentru ca prin gat sunt scosi polipii. oricum usoara nu este!!! Totusi daca tb facuta, nu amanati, faceti-o cand va spune dr. Cu cat varsta este mai inaintata cu atat recuperarea este mai grea. Am citit despre oameni care au facut op de amigdale la maturitate si nu au putut sa vorbeasca 2 sapt dupa de durere...
Va doresc la toti sanatate!
alexina, hai ca va acomodati voi pana la urma in casuta La noi s-a ocupat o firma de gradina, ne-a adus pamant, a pus ingrasamant si gazon (seminte), gazonul stiu ca a costat 2 eur/mp, apoi noi doar am udat. A dat cam in 2 sapt. Unde a fost soare e si acum fff frumos, unde a mai umbra s-a mai rarit. Poti chema pe cineva sa ti-l puan nu tb sa stai tu sa sapi, greblezi etc
yasmi, felicitari pentru gradinita Si eu m-am bucurat azi ca mi-a iesit leusteanul si patrunjelul si ca in 2 sapt am sa pun in ciorba leustean proaspat de la mine din gradina Cu somnul si mancatul, inseamna ca pe tine te mosteneste Luchi
roxy, si la noi a batut azi tare vantul. Am scos copii vre-o ora afara totusi. Mai mult nu am stat ca nu vroiam sa-l tin pe Cristi mult si nici nu putem sa-l las in casa cu mama si sa ies doar cu Cata. Micuta sufera si ea in casa langa Cristi
mandreeac, si au am cumparat azi lopatele noi copiilor si un set cu farfurii, canute, ligurite,,etc. se joaca f frumos cu ele, si Cata mesteca in continuu in canute, vine cu ele la buc, se aseaza pe jos langa mine si face si ea treaba
anda, Crisit la 1.5 ani se juca cu lopetele, adik punea nisip in galetuta si se balace ain piscina, o umplea cu nisip..din astea , dar nu stia sa faca vre-o forma, sau vre-un turn/castel. oricum distractia cea mare era ca eu sa fac forme si el sa le faca praf
viss, plimbare placuta maine Va fi intradevar f greu pentru Sergiu dupa inteventie
delia ma bucur ca tatal tau este bine Sanatate multa andrei!
cami, cum poti sa zici asa? Asa violenta ma sti? Nu ma supar, mami, stiu ce greu e sa-ti faci timp pentru orice . pupici pentru petra mucioasa. Tare sacaitori mai sunt mucisorii astia
alina , si eu am profitat de mama si am mai pus floricele in gradina. mi-am luat 2 craite (sa semintele puse di mine nu au iesit) si 4 panselute superbeeee. Mi-au iesit rasadurile de gura-leului, zorele, carciumarese si inca un ameste de flori pt jardiniere. Abia astept sa fie mai cald noapte sa le pot scoate afara. ma bucur ca ati scapat de enterocolita, am avut si noi un episod urat din asta cu Cristi...
strumph, sper ca nu ati stat prea mult pe drumuri si sper sa fiti cu moralul cat de cat bine. Vine ziua piscoatei, si nu aveti voie sa fiti decat fericiti!!!
wow, ce bine ma simt ca am recuperat din urma Maine pleaca mama acasa...off asa m-am obisnuit cu ea. Duminica imi vine soacra acasa si facem si un gratat de "bun venit" deci iar voi fi prinsa cu pregatiri..ma gandesc sa fac si ceva dulce
gata, am fugit in pat, va pupic
yvyana spune:
Hello mamici si fluturasi!
WOW ce emotii m-au cuprins cand am citit titlul topicului!!!
Multumim tuturor celor care si-au amintit de noi si ne-au urat asa frumos!
Eu fac eclere la ora asta
Ziua piticei o facem sambata, in familie cu cativa prieteni si nasii si am in plan o gramada de bunatati, inclusiv tort cu mousse de cioco acum sa vedem ce zice si sefa.
M-am intristat cand am aflat cati copilasi sunt bolnaviori Miki, Mada, Viss, Cami, Irinuka multa putere si multi
Acum despre pice: tot nu vrea sa mearga de manute si fara sprijin inca nu merge, umbla prin toata casa tinundu-se de pereti/usa/mobila; are 10kg, tot 6 dintisori, dar mai multe cuvinte in vocabular: pe langa "mama", "tata" si "papa", acum spune "nana" (=nani), "ha-ha"(=ham-ham imi arata toti cateii de pe strada sau de la geam din balcon si striga "ha-ha"), "baba" (=bebe si imi arata copilasi mai ales in carut) si "da" (daca o intreb: "ti-e foame?" sau "facem baita?"); saluta pe toata lumea cand intra o persoana in casa sau cand pleaca (ii zic "mami, a venit X sau hai, mami, ca pleaca Y" si ea face "pa-pa" cu amandoua manutele odata si e asa dulce) si da pupici la cerere, dar nu oricui, doar daca vrea ea si ii place persoana respectiva
In rest numai nazdravanii face, nu mai vrea sa manance nimic pasat de vreo 3 saptamani si si-a limitat meniul la minim: papa doar omleta (cu unt/smantana sau branzica), banana (toate celelalte fructe le arunca pe jos sau le mesteca, dar le scuipa si mananca doar bucatelele de banana) si iaurt simplu seara, rondele de cereale, covrigi, painica (dar numai goala, daca o ung cu unt/pate o scuipa instant si urlaaa ); peste masa de pranz sare de obicei, indiferent ce i-as pregati nu ia mai mult de 2 lingurite cu forta (i-am facut budinci/paste cu sos de rosii si carne/mancarica de legume cum mancam si noi); carnea nu-i place sub nici o forma si nu reusesc nicicum sa o fac sa o manance, nici pasata, nici taiata fin, nici bucati ficatul e BLEAH! deci de 3 saptamani aproape nu a mai mancat carne; daca nu obtine vreun lucru face adevarate crize de nervi cu dat cu capul de parchet/gresie si smulsul parului din cap ; bine ca nu sint zilnice crizele astea, dar vreo cateva pe saptamana tot are .
toate mamicile greu incercate si toti fluturasii!
roxy_s spune:
neata fetele
haideti la cafeluta fierbinte
afara este o vreme....a inceput sa ploua si iar bate vantul. aseara se oprise, am zis ca savezi azi ce vreme buna, fara vant...dar de unde
viss am vazut poznasii tai ce frumos se joaca, Sonia mai mai ca adormea cu biberonul in gurita cand ii dai lapticul ea si adoarme? sunt asa dulci si frumosi
ce imi place cum povestesti de ei, cum papa, cum se joaca....
madutza bine ca ai actionat la timp sa nu-l mai doara, dragutul. si este bine ca ai iesit putin, totusi, le face bine aerul
ce de floricele ai si tu, ce frumos cred ca este cu ele
ailed ce fain ca vii acasa cred ca abia astepti, sa vezi ce bine o sa te simti la tine acasa, casa-i casa nu o sa mai tii cont de niciun kg
yvy mniam, mniam...eclere ce mai bagam mai demult eclere, ce bune mai erau. acum ultimul eclar l-am mancat cand am fost in spital de mi-a facut cerclaj, mi-l adusese mama, unul maree si buuuun
trebuie avut rabdare cu Larisa cu papica, o sa pape ea dar cred ca trece acum printr-o perioada mai asa...dintisori, maselute, care ii da agitatie, nu cred ca neaparat de la figuri face asa
cami ti-a placut si tie rugaciunea, ai? o am de la contabila noastra de la munca asa imi place de ea, are 40 si ceva de ani dar este plina de glume si faze din astea...
mary tu ai avut spor la treburi eu am avut spor la plimbareala. ieri am plecat la 11.30 de acasa si ne-am intors pe la 14.30, deci n-am facut mai nimic ieri
alina06 ce ma bucur ca este bine Luca si i-au iesit bine si analizele, sa mai iasa bine si ultima care o asteptati si gata, stai linistita
strumphitza hai ca se raceste cafeaua
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
Deea99 spune:
neatza!!!
am frunzarit si in cap trecut sa vad ce face Cristi si cum a fost op lui Tati de Ailed
ma bucur ca vestile sunt bune in ambele cazuri si citind ce a scris Mada aseara mi-a trecut de tot golul din stomac ce mi se pusese cand am citit cum a fost cristinelu dupa operatie
un pup pt el si pt cucuiele lui cata
miki off ce ghinioane si pe voi....aseara am vazut o reclama la tv cu urinal sirop pt fetite care se poate da de la 1 an si m-am gandit la andra si la infectia ei urinara..vezi poate incerci si tu...stii ca noi cele care aveam infectii urinare in sarcina am luat urinal sau cistone....sanatate si doamne ajuta sa se sparga ghinioanele
citinndu te ,nu intelege ca ma bucur ,dar parca ma mai linistesc si zic ui te si altora li se intampla una alta...nu toate sunt roz....ca eu nici sa dorm nu mai pot de griji si imi tot zic de ce mie sau noua ni se intampla asta....si parca am inpresia ca nu o sa ni se mai schimbe viata cum eram in urma cu ceva timp
viss ce imi place cum pov de nazdravani...nu stiu de ce am avut impresia ca merg...zici ca si voua va ies dintutii greu....si la noi e la fel..are 3 1/2....greu ii mai creste cel de sus....sa stii ca si mie mi se pare ca A a ai slabit sau s-a mai inaltat ..nu stiu cum sa o dau..dar decand merge 11l+10z , apoi decand a implinijt anul a inceput cu figuri la mancare....acum asta e....
imi pare tare rau de pozici....citeam si nu imi venea sa cred,...eu nu stiu cine are cef de asa ceve....cand am pus pozici noi ,nu mi-am sters tot albumul, ca in prima faza nu ma prindeam unde trebuie sa intru sa sterg..apoi am depistat dar am zis ca nu mai stiu sa fac altul...asa ca am atasat poze noi apoi am sters pe cele vechi....eu tot inclin ca-i cineva priceput. poate cineva care se da drept cea mai buna fata -buna.....dar asta e...vb lui viss....facem altele
pup toate fetele , mary,yasmi, alexina,ally cami, ioanales roxy,catanka si nu mai stiu pe cine am mai citit
a, nu v-am zis de noi....ieri am iesit afara ..bubele au disparut fix dupa 3 zile..miercuri pe seara deja nu se mai simteau la pipait...caci ele au debutat rosii ,multe si pe fata..sau lasat pe burta picioare..s-au facut maro..adica au palit....apoi au disparut...nu am ajuns la dr. dar am sunat si mi-a zis ca e posibil sa fi avut reactie la vaccin sau roseola parca...adica a facut doar febra intre 37,5-38,5 cum e si la carte....1-2 zile...apoi eruptia ,fara muci tuse gat iritat...am pipait-o pe la ganglioni si cei din ceafa se simteau ca un bob de porumb asa....ieri nu i-am mai depistat
am fost si pana la market ieri....
altceva ,decare nu vroiam sa mai scriu ,insa se leaga si de absenta mea de zilele astea si de urmatoarele absemte .....mi-a cazut fata de pe scara printre balustrada...nu vreu sa zic mai mult....am venit cu ea aici in birou..am crezut ca am inchis usa dar doar am aproipiat-o asa..ea si-a facut de lucru la cosul caruciorului...eu m-am pus sa va scriu ca era pc ul deschis...ea a iesit fara sa o simt....urmarea...nu stie nimeni....am si acum am lacrimi in oki...ea a plans un pic...bine ca a avut acelesi manifestari...asa ca orice tine de calculator si alte activitati cat e treaza eu nu am sa le mai fac.....
imi e tare ciuda pe mine..stefy nu s-a lovit ca ea...dar era si mai potolita....A si ieri cu mine de mana s-a zgariat la un oki....dar deja a trecut la alergat,nu mai merge normal...cand danseazza sare-n sus de se desprinde un pic si de pe podea....e tare nazdravana si cu o secunda de neatentie se poate intampla ceva rau...ii multumesc lui dumnezeu ca nu s-a intamplat ceva rau ca nu stiu cum as fi reactionat...desi ma simt ffff vinovata
va pup..va iubesc si va imbratisez mult
miki1979 spune:
neata
yvyana, spor la pregatiri si pupici pt pitica
madutza, multam pt detalii oricum mergem pe mana doctorului, numa ca sunt si 10 pareri in functie de unde mergi..acum am aflat ca e super bun dr gheorghe de la budimex, s-ar putea sa ajungem la el..oricum, ultimul dr pe care l-am vizitat, la fel ca si cel dinainte in care am mare incredere, ne-a recomandat mai intai sa eliminam toate celelalte solutii si pe urma sa apelam la operatie, ca pana la urma reprezinta o bariera de aparare a organismului si nu trebue sa renuntam la ea asa usor.. momentan desfundam urechile si urmam iar tratament m-am documentat mult in ultimele zile, si am aflat si de o interventie mai moderna, pe baza de radiofrecventa, cica dureaza 15 min totul si e fara sangerari/dureri si recuperare mult mai rapida ..sa vedem, la urmatorul consult intreb si de metoda asta..
oricum m-ai speriat cu amigdalele la adult, ca s-ar putea sa ma paste pe mine operatia cat de curand..am facut de 3-4 ori amigdalita in ultimele 4 luni si asa mi-a recomandat, sa le scot, ca la adult cica nu mai au nici o functie de aparare
nu mi-ai spus la ce spital l-ati operat ?
pupici pt cristi si catalina
cami, parca din cate imi aduc aminte aerosoli cu adrenalina dau drumul la nas ca la robinet..e bine sa elimine tot ce-i acolo ca altfel duce la complicatii..o metoda mai naturista- faci o sauna in baie, apa fierbinte cu multa sare in apa si le lasi sa se balaceasca la greu, mai cu nasucul si prin apa..si ar trebui sa inceapa sa curga..si mult ser in nas.. sanatate si voua
catank, am uitat sa-ti multumesc pt reteta de foi de placinta..a iesit minunata, nu ma mai saturam sa ma joc cu ea foita foita si o ridicam dintr-o parte si facea valuri valuri pana in partea cealalta..bineinteles ca nu ti-am ascultat sfatul cu masa mare si am pus-o pe blatul de la bucatarie si jumate atarna pe jos dar am facut in mai multe randuri..si inca o portie a doua zi, cu mere..au mancat piticii la greu.
va pup, ma apuc si eu de treaba la servici..
piticii m,ei au fost bine cu doamna acasa, doar o problema mare am si nu stiu ce rezolvare sa-i gasesc ca nu a functionat nimic pana acum..vlad a inceput sa o muste pe doamna la greu, azi era saraca vanata pe mana in 3 locuri si pe picioare/fund dar vanata rau, ziceai ca a batut-o cineva mi-e rusine si de ea si efectiv nu stiu cum sa-l fac sa renunte la obiceiul asta prost