Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_lia spune:
Tigruta si eu am ac. dilema, fetita doarme cu noi de pe la 5 luni, noaptea se mai trezeste ma stiga, ma mangaie nu as vrea sa asocieze dormitul separat de venirea fratiorului si de o preferinta pt. el. Pe de alta parte ca si la ea, presimt ca si acum o sa fiu stresata primele luni de cum respira bebe, sa ne vomite ,sa nu se inece sa nu faca febra si asa ca nu l-as lasa singurel in camera pe el. Cu trezitul nu este o problema, la Ana mai ales ca o tura ii dadeam si lape praf se trezea si sotul sa o schimbe si sa ii dea lapticul, problema ar fi de zgomot. Daca gasesti o solutie da de stire.Eu oricum in 2-3 ani vreau sa le fac camere separate, mai ales find fetita si baiat.
elena_gd spune:
Buna fetelor!
In sfarsit am aparut si eu pe acasa de la scoala.
Deea, proteina C reactiva marita si neutrofile, leucocite marite indica de obicei o inflamatie sau o infectie. Limfocitele scazute inseamna imunitate scazute, dar mai pot fi scazute si datorita cresterii neutrofilelor.
Nu uita de anticorpii pentru Rh negativ ca ii aveai cam marisori 1/2 parca imi amintesc.
2liniute, ai doar o usoara anemie, mai bagi o fripturica de vita si daca iti place bei suc de sfecla rosie sau mananci des salata de sfecla rosie. Cu proteinele...trebuie sa papi carnita, de vita ar fi recomandat si proteine vegetale gen ciuperci.
Onutza multumim pentru vestile bune despre Elly si Babyboom. Sa mai stea doi in unu vreo 2 saptamani macar.
Anitta eu sunt in acelasi stadiu ca si tine...mai avem timp destul, no stress.
Sa va spun eu despre cat de politicosi sunt polonezii...la casa de gravide sunt mereu aliniati barbatii cu sticlele de bere...unu mai bortos ca altul, evident, sincer mi-e rusine cu burtica mea minuscula pe langa ei cu ...boilere de mare capacitate.
burticutele!
Elena 29+ cu Bebster
diana85 spune:
Tigruta, cred ca sfatul Blancai de a-l culca pe Luca singurel si la inceput unul din voi sa doarma cu el este cel mai bun. Incet incet trebuie sa se invete. Dar cum a zis si Ana Lia, ai mare grija sa nu perceapa schimbarea ca pe o "pedeapsa" si mai ales sa nu o asocieze cu venirea celui mic.
Tu amenajeaza camera pentru el si intr-o seara pune-l in patut in dormitor ca de obicei si spune-i ca tu mergi sa dormi in cealata camera (a lui), ca e mai frumos acolo, mai cald, jucariile-s acolo, e mai mult loc, etc. Ideea e sa-l faci sa-i placa mai mult acolo. O sa ceara singur sa vina cu tine, cred eu. Si asa va mutati acolo ca e mai bine. Incet incet inoculeaza-i ideea ca aia e camera mai buna, mai frumoasa, etc. Spre final incearca sa zici ca nu vrei deloc, dar trebuie sa te muti inapoi, dintr-un motiv anume. Eu sper sa nu vrea sa vina cu tine inapoi, daca terenul e suficient de bine pregatit.
Diana 34+ cu Mirciulica
AMR 5+
elena_gd spune:
Anxyyy ti-am vazut pozele pe fb...fotomodel si nu alta...zi drept unde o tii pe Sophie???
Elena 29+ cu Bebster
Anxy spune:
Gata, ne-am intors si de la targul asta
Andreea relaxeaza-te papusica! Este plin de nesimtiti! Din fericire eu nu am avut pb si mi-au dat buletinul intr-o sapt ca si Andrei si cu multa solicitudine dar din pacate trebuie sa luam in considerare ca traim printre astfel de specimene retarde si prost crescute! Iti face rau sa te superi asa ca da-i incoloAl meu cred ca se ducea si ori le sarea la gat ori le facea albie de porci sa imi fi facut asa ceva. El nu e Zen
La tine Alina e mai complicat ca se presupune ca te lasi in integralitate in grija ei cu pretioasa viata pe care urmeaza sa o aduci pe lume. Tu linisteste-te ca nu va face bine Sunt sigura ca poti gasi si medici valorosi atat ca oameni cat si ca doctori. Nu iti pot recomanda ca nu stiu in Bucu la stat dar vezi ce zic fetele
Deea, iubita eu te inteleg perfect! Cand ma gandesc ca de pe 6 ma mut la Cta si voi sta de luni pana vineri fara el timp de 3 saptamani aproximativ imi vine sa imi aplic un harakiri Nici noi nu am stat decat o singura data (noaptea dinainte de nunta )despartiti si mi se face rau cand ma gandesc la ataaaata amar de vreme Nu e bre Irak dar asa suntem noi rasfatate si ombilical maritate
Onutzu, sa o pupi pe Elly si din partea noastraMa bucur mult ca e bine si ca sta bebster cu capul la cutie asa cumintelSi cum fetita cu picioarele in X??? ai innebunit? Eu ii propun lu' iubi dar dupa ce ca's mare mai fac si sex cu acrobatii???
Foarte tare linkul Blanca :))))))))))))))))))
Merci mult Elena Dar tot ca un hipopotam ma simt 11kg sunt multe rau si am ajuns sa ma uit cu compatimire la grasuneii de pe strada ca presupun ca le e tare greu sa traiasca asa perpetuum As pune poze si aici dar nu stiu cum
Raportez ca nu am achizitionat mai nimic o rochita, un costumas, 2 caciulite si inca o paturica Sunt tare mandra de mine!!! A si un Kurtos ptr care o retin responsabila pe Joana :))))))))))) Glumesc ca tare bine mirosea Si apoi ne-am relaxat la o salatica in Hera
Albinuta, sa stii ca e intradevar mult mai slabut decat targul de sapt trecuta. Mai multe magazinase de hainute dar multe destul de triste si terne sau de proasta calitate. Unele intradevar foarte dragu ne-am masurat la RM pulsul bebeilor si contractiile (lipsa la mine ) Iar reducerile majore se mentin la unele carucioare si mobilier. Dar si la produsele ptr baby: Klorane, Chicco, etc.
gogosica pe druuum 34+
hai cu totiiiii 5+ to go!!!
ionelu spune:
Fetelor, ce active ati fost cat am fost noi la targ... n-ati vrut sa veniti cu noi, dar de barfa v-ati tinut
Sa raportam: nimic spectaculos la targ, mult mai putini expozanti decat la Baby Expo, oferta de patuturi si carucioare semnificativ mai redusa, erau mai mult standuri cu haine si jucarii. Dar nu cine stie ce calitativ si nici deosebite... parerea mea.
Eu mi-am luat o perna de alaptat si Anxy cateva hainutze pentru Sophie. In rest, nu ne-a mai tentat nimic.
Dar dupa vizita la targ, am fost sa papam la Trattoria in Herastrau. Am stat la aer, la o barfa mica... a fost perfect
Ioana 33+ cu Bianca Maria
2liniute spune:
elena multumesc frumos de sfaturi nu-mi place deloc sfecla dar la nevoie o pap, asta e
nu ma asteptam sa am anemie dar e justificata cumva ca in ultima luna nu am papat mai deloc carne ci doar salata aproape in fiecare zi, zicand in sinea mea ca sa nu ma fac prea mare, se pare ca nu am fost prea inspirata
se pare ca asa trebuie sa fiu: grasa ca bebe imi ia toate resursele si eu raman cu anemie daca nu fac rost de altele
Anca 29+ cu AMR 10+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
Anxy spune:
:))))))))) Daaa, chiar ca! ce sincronizare, domnule!
gogosica pe druuum 34+
hai cu totiiiii 5+ to go!!!
enona3006 spune:
Buna fetelor,
Se pare ca Zen-ul a cam palit pe ziua de azi; am tras si eu la randul meu o portie de plans de dimineata din motive absolut stupide. Asa ca va incurajez si eu sa lasati nervii ca bebeii tre sa aibe mamici linistite.
Cat despre prioritatea de gravida, am parte de ea in fiecare zi (merg si cu autobuzul si cu metroul zilnic). Din observatiile mele, dimineata lumea se da taaaare adormita si se lipeste de scaun foarte bine mai ales in metrou. In autobuz babele se bat pe locurile cu prioritate asa ca e pe prinselea, ceilalti sunt foarte interesati de ce se vede pe fereastra. In schimb dupa-amiaza se gasesc destul de multi amabili. Desi e ora de varf, de cele mai multe ori mi se da locul atat in metrou cat si in autobuz. E adevarat ca mai mult femeile imi dau locul, iar dintre barbati mai mult oameni mai simpli, cei cu laptopuri se tin batosi si nepasatori.
In supermarket m-am asezat de doua ori la casele cu prioritate. Prima oara (in Cora) coada mare, nu imi dadea nimeni prioritate. Eram si singura (sotului i se facuse rau caci el empatizeaza cu starea mea de gravidie ) si in fata niste cosuri pline. In schimb casiera foarte draguta, le zice celor care urmau ca este casa de gravide si ca am prioritate. Asa ca, toate produsele din cosul meu, au mers din mana in mana pana la casierita Unul dintre domnii din fata s-a simtit prost, asa ca mi-a pus toate produsele in carucior si si-a cerut scuze. Asta a fost faza frumoasa. In schimb a doua oara, in Carrefur de data asta, unu de la coada a fugit cand m-a vazut ca ma asez in spatele lui , dar ceilalti nu s-au sinchisit , desi vorbeam in gura mare ca e casa prioritara de gravide (de data asta eram cu sotul).
Nu putem decat sa ne amuzam pe seama celorlati si sa speram ca in timp lumea se va mai educa.
Cu bebe de 34+ in burtica