Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Multumim pentru impresiile de la targ! O sa facem un drum..sper ca nu degeaba!
pupam fetele plimbarete!

31+ cu Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Anca, cum sa te ingrasi daca mananci carne?
Esti culmea si tu.. baga carnita multa acolo in meniu.. vita, pui la gratar si continua cu salatzica!
Eu, toata sarcina nu am putut practic sa vad carne in fata ochilor , dar sa o mai si mananc ?!? Dar se pare sa in ultimul timp, de vreo luna de zile am revenit pe fagasul normal si e mult mai bine, dar tot m-am ales cu o oarecare anemie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 31 weeks +

AMR 8 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Anxy, haide pune si tu ceva pozici cu burtica si pe Picasa sa "vaza" si okiu' meu, pleaseeeeee !!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 31 weeks +

AMR 8 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna seara, doamnelor!
Maine e ultima mea zi de munca.
Nici eu nu mananc carne decat maxim o data pe saptamana, chiar sunt curioasa sa fac si eu analizele sa vad daca am anemie sau nu, dar nu cred, pentru ca ma simt sanatoasa. Nu sunt convinsa ca singura care ne da fier e carnea, de aceea sunt increzatoare ca alimenttatia mea a fost sanatoasa si benefica chiar si fara carne. Plus ca vitaminele nu le-am mai luat de cateva saptamani. Chiar astept sa fac sie u ceva analize, le-am facut prin luna a doua si atat. Voi cam la cat timp ati repetat analizele dupa cele de prim trimestru?
Aever, chiar nesimtite gagicile, dar vorba Dianei, te-ai si incoltit cand au vazut ca tu bati in retragere. Eu sunt placut surprinsa ca sunt favorizata, chiar daca nu cer nimic. Dar cred ca le place moaca mea si burtoaca de imi zambesc toti si vor sa fie draguti. Iar in provincie lumea parca e mai calda decat in Bucuresti.
Ma bucur tare mult pentru ca Elly e bine, ma tot gandesc la ea. Onutza, poti sa-mi scrii si mie nr de telefon intr-un mp? Macar un mesagel sa-i dau si eu, nu vreau sa o stresez.
Cat despre despartiri, eu sunt frecvent singura acasa, sotul meu pleaca foarte des din tara. Uneori nici nu stiu in ce tara e. Ne-am obisnuit asa, cand sta pe acasa 3 saptamani, deja parca-i pe ghimpi, ma bucur cand pleaca, are si el un confort psihic si un tonus...mama-mama!
Tigruta, pentru familia mea solutia ar fi sa dormim toti patru in aceeasi camera, daca nu vrem sa facem 2-2, adica eu cu bb si sotul cu cel mare. In cazul nostru nu se pune asa problema, pentru ca M deja doarme in camera lui de 4 ani, numai in we si-a facut obiceiul de a veni cu noi, isi pune pe jos o patura groasa in doua, se inveleste cu pilota si se crede in camping.
Eu o sa predau maine si laptopul. Pana o sa ma obisnuiesc cu laptopul lui M, pe care joaca tot felul de jocuri si care cred ca e virusat vai de mamaliga lui, o sa imi trebuiasca ceva timp, asa ca e posibil sa intru un pic mai rar.
Nu uitati sa fiti senine si sa va bucurati din plin de perioada asta atat de placuta!
Virgi, ziceai de durut intre picioare. Si eu experimentez asa ceva de vreo saptamana, parca as avea febra musculara de la oarece activitati sportive sau parca mi s-ar dilata osicioarele pe-acolo. Cred ca e capatana domnisoarei care apasa pe undeva prin zona. Picioarele oricum ii sunt prin ficatul meu, pate ma face.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Anitto dureri din alea am si eu,de parca as fi facut sex non stop 3 sapt incontinuu,eu am intrebat dr si mi-a zis ca din cauza greutatii burtii si cica o sa fie mai jale mai incolo !!!
Analize eu am facut cam la 6 sapt.Dar de alea date mocca de dr de familie ca daca stateam sa le platesc le platea cucu lui stefan cel mare:))Adik sangele si urina atat!De carne ce sa zic? Daca nu mananc intr-o zi intru in sevraj:))))))iti trimit acu un PM
Anxy nu ma refeream la pozitii de sex:))
A dat raceala peste mine!!! uff de la barbatamiu mi se trage cand vine acasa i-am si zis ca am pregatite vreo 3 tigai numa bune de dat in cap:)))
Va pupacesc

Oana cu Bebe Tudor 34 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

si am reusit sa citesc din urma cat de cat
anita, tigruta, diana, ati trecut prin niste sperieturi nu gluma, slava Domnului ca sunteti bine si bebei la fel
diana ma intrebai de hainutele din lana, ehh exagerez eu, am vazut la hiphip cateva hainute tare dragute zic ei din lana merinos si ca ar tine racoare vara... nu stiu cat adevar e in asta dar oricum aman comanda pentru la iarna ca deja am cheltuit mult si nici macar nu am luat patutul
si am vazut ca ati vb si de chiloti de unica folosinta pentru spital, vroiam sa va intreb daca fac cezariana mai am nevoie de asa ceva?, adica chiloti o sa ma dar de bumbac heheh... si o sa fie nevoie si de absorbante daca fac cezariana? ma scuzati daca intrebarile suna aiurea dar eu ma gandesc ca la nastere normala asa e, curge mult sange si e nevoie si de absorbante si chilotei, dar la cezariana o sa-mi curga sange? (ma refer ca la menstruatie)
sper ca nu am spus numai aberatii

Anca 29+ cu AMR 10+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Da, e cu varsare de sange probabil la fel ca la naturala. Eu am experimentat doar cezariana, a curs o luna si ceva.
Onutza, ce des ai facut analizele. Asa ati facut toate? Numai eu le-am facut o singura data pana acum oare? Mersi pt mp.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2liniute

si am reusit sa citesc din urma cat de cat
anita, tigruta, diana, ati trecut prin niste sperieturi nu gluma, slava Domnului ca sunteti bine si bebei la fel
diana ma intrebai de hainutele din lana, ehh exagerez eu, am vazut la hiphip cateva hainute tare dragute zic ei din lana merinos si ca ar tine racoare vara... nu stiu cat adevar e in asta dar oricum aman comanda pentru la iarna ca deja am cheltuit mult si nici macar nu am luat patutul
si am vazut ca ati vb si de chiloti de unica folosinta pentru spital, vroiam sa va intreb daca fac cezariana mai am nevoie de asa ceva?, adica chiloti o sa ma dar de bumbac heheh... si o sa fie nevoie si de absorbante daca fac cezariana? ma scuzati daca intrebarile suna aiurea dar eu ma gandesc ca la nastere normala asa e, curge mult sange si e nevoie si de absorbante si chilotei, dar la cezariana o sa-mi curga sange? (ma refer ca la menstruatie)
sper ca nu am spus numai aberatii

Anca 29+ cu AMR 10+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/

Sigur ca o sa-ti curga sange, la fel ca la o nasteere obisnuita. uterul trebiue sa se curete si el... mai mult sange ca la menstruatie, eu asa stiu.

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Fetelor, vreau si eu sa intru in contact cu voi pe Fb... cum fac?

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Hello, hello!

Din seria ''Gravidute neindemanatice'' raportez si eu un calculator stricat la munca...tocmai am varsat ditamai jumate din portia mea zilnica de apa direct pe el..si acum face un zgomot taaare ciudat (ce nu i-o fi convenit oare?!) de a trebuit sa-l scot din priza.

Tigruta, si eu am aceeasi problema - am luat in calcul toate variantele dar parca nu-mi convine niciuna..habar nu am cum o sa fac..oricum, e prea devreme sa iau o decizie avand in vedere ca nu stiu cum va fi bebelina- daca va plange, daca va dormi toata noaptea, etc..

In rest, nimic nou la noi - azi merg la controlul de rutina - ala la care astept 2-3-4 ore pt 5 minute de cantarit, luat tensiune si ascultat inimioara bebelinei....vad insa jumatatea plina a paharului =sunt 2-3-4 ore in care ma mai relaxez si eu, fac un Sudoku, citesc ceva... ca acasa ajung zilnic si ma apuc imediat de gatit, trebaluit, joaca activa!cu Ilinca, baita Ilinca, baita mie si apoi pic la nani franta..

Va pupacesc, vin cu stiri despre control..

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (29+) :)

Mergi la inceput