Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
onutza83 spune:
Stati bre linistite ca nu va apuca nascarea fara soti alaturi:) Abia la o sapt dupa Paste aveti voi sa incepeti sa nasteti!!!!!
Pana atunci picioarele in X si dupul de sampanie pus!!!
Oana cu Bebe Tudor 34 +AMR UN PICCCCC
virgiL spune:
Mie nu mi-a plecat sotzul,mi-a plecat doctoritza
..pana marti!Fara sot m-as descurca,da fara ea???Mai greu....
.Dar e ONUTZA prin zona si sunt ZEN.Bravo ELLYSHOR pt bebe cumintel...iaca zi cu zi se mai duce o saptamana si mai creste Babyboom un pic!
Fetelor shoppingoase,plimbari si cumparaturi frumoase!Da,hai,faceti si voi niste poze,ca va laudati dejeaba ...![]()
Fetelor suparacite,fiti gravide fericite!Deci ZEN!In scurt timp vor fi trecut toate si nici n-o sa mai conteze astfel de aventuri(oameni nerusinati,doctori figuranti,analize gresite,incerte,temeri ”hormonale” si alte alea).Hai va pup pe toate si sa aveti o zi linistita!

Am fujit la servici(daca se poate numi fuga ,mersu melcului pe frunze...
)
Virginia 33+ cu
,mami de Ioana 
2liniute spune:
pup fetele vorbarete
( am de citit mult hehe)
vad ca ati primit si voi rezultate de la analize, asa si eu si mie imi scrie clar la comentarii Anemie
, mai precis : " Anemie normocitara normocroma hiporegenerativa."
iar valorile care nu sunt in interval sunt asa:
- Nr. eritrocite 3.47 mil./?L 3.80 - 5.10
- Hemoglobina 10.8 g/dL 11.70 - 15.50
- Hematocrit 32.1 % 35.00 - 45.00
- Limfocit 17.2 % 20.00 - 55.00
- Indice productie reticulocitara (m) 0.79 Ht IPR
45 1
35 2
25 3
15 3-5
iar la urocultura scrie asa:
- Cultura
Bacteriurie < 1000 UFC/ml ( sub limita inferioara de detectie a tehnicii Uricult Plus ) = fara semnificatie clinica.
Comentariu final:Probe biologice: ser, sange, urina - stare corespunzatoare pentru executarea determinarilor solicitate.
Deea am vazut ca nici tu nu ai limfocitele in limite normale
si spuneai si tu Andreaa (aever) ca ai unele valori diferite si cred ca ai dreptate o fi pt ca suntem gravide.
pana la urma anemia mea o fi ca ia bebe din minerale si e normal ca sa-mi apara niste valori mai mici pe ici pe colo, oricum il sun pe dr sa vad ce zice
mama m-a cerctat ca nu pap deajuns si m-a si trimis sa-mi fac friptura, mi-a vb asa mult de ea ca mi s-a facut si pofta asa ca execut ![]()
Anca
28+ cu
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
2liniute spune:
am schimbat si eu semnatura 
si am citit ca ati avut parte doar de "binevoitori" eu zic sa nu mai puneti la suflet, eventual ca sa va descarcati trageti cateva injuraturi ![]()
vb eu acuma, dar mi s-a intamplat si mie sa raman masca si sa nu mai stiu ce sa spun apoi sa bocesc toata ziua, si nici macar nu eram insarcinata cand am intrebat medicul de fam de la policlinica titan daca stie ceva de reducere pt vaccinul HPV ( eu fiind trimisa de doamna ginecolog sa intreb daca pot profita de o reducere) iar doamna medic m-a facut cu ou si cu otet cum sa cer asa ceva?? ca imi plateste ea vaccinul?? si alte aberatii de astea de nu mi-a mai trebuit nici un medic... ma credeti ca de atunci ( acu 2 ani) nu am mai calcat la nici un medic de familie? ( si bineinteles ca l-am schimbat)
sa fim noi sanatoase si bebeii la fel, ca " binevoitorii" n-au decat sa raman cu frustrarile lor
Anca
29+ cu
AMR 10+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
Mirina5 spune:
buna burtici guralive!! 
Noi suntem bine, ocupati cu treburile casei (mancare, curatenie, etc).Imi astept carnetul
, trebuie sa vina prin posta. Ieri mi-am facut rh-ul (again), astept rezultatele.Saptamana viitoare mergem la control, sa vedem cat a mai crescut bebita.Poate mai fac niste poze cu burtica (mai degraba balonul
) si pun pe facebook, ca pe picassa nu ma lasa
.
Pupici pt toate burticile (sau burtoasele
)
Irina
35+ cu Kinder surprise
AMR 5 saptamani!!
ana_lia spune:
Aever din pacate nu am reusit sa le postey, astept sa o culc pe pitica si dupa aceea caut in arhiva cu poze. Mi se pare impardonabila atitudinea respectivelor doamne, trebuia sa te duci la superiorul lor si sa le faci o plangere sunt platite tocmai pt. a ajuta oamenii.
Si eu am venit azi din parc o caruta de nervi din cauza unor nesimtiti care te vad si gravida si cu copilul mic langa tine si nu se ridica de pe scuan. eu am patit-o azi in tramvai, pe scaunul prioritar statea un nesimit pe la 30 de ani si nu dadea nicun semn ca vrea sa se ridice. asa ca l-am intrebat si eu in care din categoriile prioritare se incadreaza de sta pe acele scaune si ofensat s-a ridicat. asa ca vorba Blancai cu tupeu eu le atrag atentia daca nu au ei bunul simit.
Si noi am patit-o intrun super market sarcina trecuta cand eram aproape de nastere si nu mai puteam sa mult in picioare, cand vanzatoarea ne-a facut semn sa trecem in fata iar un domn binevoitor m-a intrebat ca ce nu puteam sa stau in masina si sotul la coada pt. a nu ii deraja pe altii. Nu pot sa repoduc ce a fost la gura sotului meu asa ca de atunci cand cineva nu se simte il fac eu sa vada.
blanca000 spune:
cam asa : http://www.trilulilu.ro/video-reclame/gravida-din-autobuz
-------------------------------------------
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09 si
31s
Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
alina_gabi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blanca000 cam asa : http://www.trilulilu.ro/video-reclame/gravida-din-autobuz ------------------------------------------- Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
Foarte tare
Alina
cu bebelusa
33+
tigruta spune:
Salutare burtici
Da harnice mai sunteti la scris
am citit cate putin de dimineata si va dati seama ca prea multe nu am retinut
Despre oameni nesimtiti ce sa mai zic, mai bine ma abtin
Andreea inteleg cum te-ai simtit..si eu as fi rabunit..
Eu am o problema, nu stiu unde il voi pune pe bebe mic la inceput
asta in conditiile in care Luca doarme in camera cu noi, mai mult in pat cu noi(are patutul langa patul nostru) il pun eu in patut dupa ce adoarme dar de obicei se trezeste spre dimineata si vine in pat langa noi..oricum deja mi-e destul de greu cu transferul asta din pat in patut si invers..el are si camera lui unde a dormit doar cateva luni, avem si acolo patut..ideea este ca lui nici nu ii mai place sa doarma in patut..nu stiu cum sa fac pt ca la inceput nu cred ca il voi pune pe bebe singur in camera(initial asa aveam de gand, ne desparte un perete), as vrea sa il pun aproape de mine pt ca e destul de obositor sa fac naveta, daca il pun cu noi in dormitor sa nu ii deranjeze pe tati si pe Luca, sa ma mut eu cu bebe in camera n-as vrea, sa il mut pe Luca pana atunci nu stiu daca ar sta

Asa ca va rog daca aveti ceva sugestii sa-mi spuneti si mie
Am fugit sa fac o baie ca de o ora stau la mesajul asta..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si
33+ 
blanca000 spune:
Tigruta pai pe Luca nu cred ca ai cum sa il dezobisnuiesti asa de repede sa mai doarma cu voi asa ca alternativa e ca noul pui sa doarma in cealalta camera..o sa ai nevoie de loc de schimbat ca noaptea mai face si kk la inceput, sa mai aprinzi un bec, sa il linistesti, eventual sa il plimbi sa dea aerul afara, sa alapezi..faci ceva galagie si nu are rost sa trezesti pe toata lumea.
Daca ai un pat/canapea acolo e super ca mai dori ori tu ori tati, mai faceti naveta...nu ai altfel cum.
Sau faceti camera pt Luca si il mutati acolo si mai doarme tati/tu cu el la inceput pana se obisnuieste singurel.
La noi Eva doarme in camera ei, dimineata apare la noi in pat..pe bebica o pun de data asta la noi in camera ca sa nu o deranjez pe Eva..desi nu imi convine asa fac..cel mai bine era sa am camere separate pt toti..insa asa..
-------------------------------------------
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09 si
31s
Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo