Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
Mmamita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anitta_O [Onutza, ce des ai facut analizele. Asa ati facut toate? Numai eu le-am facut o singura data pana acum oare? Mersi pt mp. Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 29+ |
Si eu le-am facut doar o data si nu mai fac decat GBS pana la sfarsit.
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (29+) :)
2liniute spune:
wow anita ma sperii, adica e posibil sa am o " menstruatie" timp de o luna off
eu una nu am facut analize decat la inceput de sarcina, prima luna, si acuma, exceptie facand toxoplasma si CMV-ul care l-am facut la fiecare 2 luni eu nefiind imunizata
in rest ecografii si atata
eva da, ma gandeam ca poate nu mai pun asa multe kg ca la 160cm cat am eu... cu 67 kg arat ca un balon dar asta e, o sa slabesc eu dupa nastere sau mai bine dupa ce termin de alaptat
mi-e tare frica sa nu ramana bebe fara minerale, vitamine si ce o mai lua el din carnea aia care o pap eu... adica ma gandesc ca daca eu am ajuns pe minus cu toate astea ma intreb daca bebe ar mai avea nevoie... de unde sa ia? asa ca ma pun pe papat
Anca 29+ cu AMR 10+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
2liniute spune:
hahaha mamita, mi-ai adus aminte de monitorul stricat de mine acu ceva timp statea pe o masuta si cum imi venea sa fac pisu si am lasat pana in ultima clipa (ca tocmai fusesem la baie inainte...) repede m-am ridicat si am dat cu monitorul de pamant ghinion
Anca 29+ cu AMR 10+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
onutza83 spune:
Si eu stiu ca indiferent cum nasti vei avea o menstruatie prelungita..cica 40 de zile .Numai ca la nastere normala se curata uterul singurel si curge mai mult,iar la cezariana mai putin ca te mai aspira si dr la operatie
Oana cu Bebe Tudor 34 +AMR UN PICCCCC
alina_gabi spune:
Referitor la analize nu pot sa nu ma laud.Am facut acum inventarul si reies 11 seturi de analize si 5 ecografii(3 morfofetale si doua simple). Nu au fost toate analizele doar pt sarcina. Strict pt sarcina au fost vreo 5 seturi. Cel mai mult mi s-au recoltat 8 eprubete. Bineinteles ca mai urmeaza un set de analize cel putin si inca o eco simpla. Cred ca de-aia am oroare de doctori si de analize. De-abia astept sa scap.
Alina cu bebelusa 33+
Anitta_O spune:
Lasa, ca dupa aia n-o sa mai ai multa vreme menstruatie, daca ai bafta. Sa fie asta cea mai mare problema, si tot ii bine. Eu nici macar toxo, la care n-am anticorpi, n-am mai repetat-o si am si matza in casa. Inconstienta, ce sa zic...
Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 29+
Anitta_O spune:
Dar de ce ati facut asa de des analizele? Medicul de familie v-a recomandat asa sau ginecologul? Nu prea inteleg de ce asa des. Sau de ce eu asa de rar.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 29+
alina_gabi spune:
Eu cu medicul de familie nu am avut treaba decat pt CM. Dr gineco mi le-a recomadat pe toate. Poate exces de zel, nu stiu ce sa mai zic. Nu stiu ce sa mai zic. O parte din ele pt o inflamatie la un genunchi f dureroasa pt care m-a trimis la vreo 6 doctori si cum nu puteam sa fac radiografie ma bombardau cu analize si ecografii de genunchi si isi dadeau fiecare cu parerea: guta, poliartrita... Acum am scapat de inflamatia de la genunchi fara tratament, s-a mai retras si nu ma mai doare asa tare, si am dat-o in virusul B. Si ia-o si acolo pe toate partile la 3 dr. si uite asa se mai adauga si analizele de sarcina si ajung cu impresionantul dosar si sa o iau pe aratura.
Alina cu bebelusa 33+
Andra_C spune:
citat din mesajul lui 2liniute wow anita ma sperii, adica e posibil sa am o " menstruatie" timp de o luna off |
Anca, in unele cazuri, chiar 6 saptamani, si chilotii aia sunt excelenti pentru ca nu apasa pe operatie. Nu e nicio diferenta intre nasteri in privinta lohiilor.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 30s+
Andra_C spune:
citat din mesajul lui Anitta_O Lasa, ca dupa aia n-o sa mai ai multa vreme menstruatie, daca ai bafta. Sa fie asta cea mai mare problema, si tot ii bine. Eu nici macar toxo, la care n-am anticorpi, n-am mai repetat-o si am si matza in casa. Inconstienta, ce sa zic... Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 29+ |
Si eu am motan in casa, dar cica doar pisicile care mananca rozatoare pot transmite boala, nu ai nostri care stau in casa. Pe al meu nici in curte nu-l las, carne cruda nu ii dau niciodata, deci nu am nicio grija in privinta lui.
Mie mi-a zis sa repet toxo (igm doar) la fieare 2 luni.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 30s+