Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
Andra_C spune:
Anitta, apropo de pisici, cum e a ta acum? Al meu e mult mai iubaret, imi face si masaj mai nou
Un scump, 4 kile de pisica minunata, cum imi place sa zic ![]()
![]()
![]()
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita
Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel
Victor 30s+
2liniute spune:
e clar: trebuie sa ma aprovizionez cu absorbante si chilotii... multumesc fetelor de raspunsuri 
despre toxo si pisicute... e ciudata treaba, eu una am crescut cu pisicute, catei, purcei etc.. la tara la bunici, iar pe acolo pisicile papau rozatoare si dormeau iarna in casa, iar eu tot nu m-am imbolnavit 
+ ca mai papam fructe sau legume cum ar fi castravetii mici direct din gradina fara a le mai spala
si iar nimic ( bine ca nu se compara legumele de la tara din gradina cu cele din supermarket), dar ideea in sine cum ca m-as imbolnavi cu toxo asa usor.. nu prea sta in picioare)
Anca
29+ cu
AMR 10+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
elena_gd spune:
Stefulici ai PM.
Anitta mie doctorita ginecolog mi-a spus ca o sa fac cate un set de analize in fiecare trimestru, apoi am mai facut DT si cand am facut glicemia provocata am repetat si toxo, pe care nu mi-a zis ca trebuie s-o repet la 2 luni.
In schimb ecografii am facut vreo 8-9, am stresat copilul.
Elena
29+ cu Bebster 
Shoshonik spune:
Buna seara.
Am promis ca revin si incerc sa ma tin de promisiune
.
Analize am facut doar de doua ori, in trim 1 si apoi 2. Insa eco cam o data pe luna... foarte multe insa ma bucur ca am vazut strunful mereu.
Am vazut ca va "laudati"cu boacane si cazaturi, eu doar vorbesc aiurea, spun totul pe dos, si culmea, sunt sigura ca vorbesc corect. Cezar deja s-a obisnuit si intuieste ce am vrut sa spun, nu ma mai corecteaza. Azi am primit un nou calificativ: "bulinuta" pt ca sunt rotunda la fata si la burta. Sambata m-am asezat pe un scaun langa o "prietena" (ma mai gandesc daca ramane prietena), iar ea s-a mutat cu un loc mai departe, cica daca suntem 2 ne trebuie doua scaune( adica sunt ditamai omul de nu incap pe un scaun???? ).
Onutza, am vazut ca ziceai ceva de pozitii de sex
. Azi la curs, dr neonatolog a sfatuit sotii sa maseze mamicile pe spate, mai jos, ca sa stimuleze lactatia( asta dupa nastere); si o pacienta a revenit spunand ca de la atata masaj a ramas iar gravida dupa 8 luni de la nastere.![]()
Cu nesimtirea oamenilor m-am confruntat si eu, chiar multi se uitau urat cand ma asezam pe scaun in autobuz...eu imi mangaiam burtica si ma uitam pe geam. Prefer sa ignor prostia din jur...
Virgi, m-as bucura mult sa ne intalnim. Iti trimit MP cu nr meu de telefon, eu nu il am pe al tau, si cand vrei tu ne intalnim, daca poti desigur.
Azi am stat 10 minute( minim) in fata oglinzii si ma miram de burta mea. Mamaaaaaa, am burta mare!!!! Eu nu prea realizez ca ma transform, respir mai greu, ma misc mai greu, dar nu bag in seama, insa cand ma vad in oglinda...parca nu-s eu. Raportez si eu intepaturi prin vezica si imprejurimi...asta mic isi cam bate joc de mami dar vede el cand iese
. Simt ca imi indeasa cineva sageti in vagin, ffff des, si imi vine sa stau cu picioarele in x
. Bebita e tot mai mofturici, nu ma lasa sa stau pe spate si nici pe laterale, uneori cred ca doar daca stau in cap e multumit...
Am si eu o intrebare, ieri am implinit 31 de saptamani, cat as putea sa scriu( nu cred ca am curaj dar...) AMR?
Si o veste despre matusica mea, sambata va face cezariana, la 38 de saptamani, si a aflat ca are baiat( nu stia, dar isi dorea fata) si m-am amuzat putin pt ca ea spalase rochitele. Sunt rea, dar ma bucur ca are baiat, sunt rare fetele in familia noastra( eu am fost prima, apoi inca un dupa 20 de ani, restul baieti).
Va las, deja Cezar a zis ca am scris prea mult
.
O seara placuta si multi pupici.
Mihaela
31+
cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!
miha81 spune:
Buna dimineata si va astept la o cafea cu lapte! Asta daca nu tineti post...Iar m-am trezit cu noaptea in cap si cu gandul la voi! Se pare ca tot mai multe mamici au inceput sa stea acasa pentru ca este o activitate foarte intensa pe aici eu de abia reusesc sa tin pasul cu voi!
Am vazut ca vorbeati de sangerarea dupa nastere. Eu am nascut natural si mai mult de 2 saptamani nu m-au tinut! Si daca nu ma insel mai vorbea cineva ca va slabi in timpul alaptarii. Eu am alaptat 1 an si 3 luni timp in care nu am slabit deloc, ba am mai pus vreo 2 kilograme. De abia dupa aceea am inceput sa dau kilogramele jos. Dar la urma urmei bebe sa fie sanatos!
Ieri am fost sa vad si eu cele 3 maternitati private (cand nu are omul ce face) si binenteles ca cel mai ieftin este Sanadorul. Iar doamna care se ocupa de vanzari la Medlife chiar stie sa isi faca treaba! Chiar la Sanador naste cineva? Eu tot nu sunt hotarata si parca vad ca tot la Elias ajung!
pozeBianca
BelissimaEva spune:
Neatza fetele cucuietele,
Miha, multam fain pentru cafeluta si daaaaaaa cu mult laptic pentru mine, musai!

Astazi schimbam si noi semnatura... 32 sapt + !!! 

Fetelor, eu experimentez durerea aia groaznica intre picioare de vreo 2 saptamani dar pur si simplu mi-a fost jena sa intreb! 
Am mai prestat noi dar totusi mi se parea super aiurea sa am asemenea dureri de parca am fi stat calare zi si noapte! 

Anitta, eu am facut toate analizele cu vreo 2 luni inainte sa raman insarcinata si am repetat cateva din ele acum vreo luna de zile! Ecografii ,in schimb, am facut lunar dar nu cred ca streseaza bebelul lucrul acesta! 
Onutza, multumim frumos pentru vestile despre Ellyshor! Mititica de ea, rezista eroic.. o admir asa de mult !!
![]()

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei
32 weeks +
AMR 7 weeks + 
joana2672001 spune:
Neatza dragelor.
Miha si eu vreau sa nasc la Sanador unde este incoparabil mai ieftin, saptamna viitoare ma duc sa ma interesez de toate detaliile si te anunt
.
Impunsaturi in vagin simt si eu, nu foarte des dar sunt, banuiesc ca sunt normale asa ca nu ma agit.
Scumpul meu baietel vrea sa si scoata piciorusele prin ficatul meu, asa impuinge cu spor si bineinteles ca nu i mai convine nici o pozitie, insa ma bucur ca in ultimele nospti am dormit 
Subscriu la Ionelu si Anxy, a fost o intalnire perfecta
.
Eu analize am facut 3 seturi pana acum insa toxo din luna in luna.
Chiar astazi ma duc la eco, vai de abia astept sa vad cat a mai crescut pritisorul meu
.
Ioana, mamica lui Cristian 34 saptamani +
AMR +5 Saptamani si vineeeeeee!!!!
tigruta spune:
Buna dimineata dragele mele..va servesc o cafelutza
N-am mai reusit sa intru ieri si nu am facut mare lucru, dar parca asa repede trece timpul..am tot zis ca ma apuc sa sortez hainutele, sa le pun pe categorie de varsta, la spalat, lenjerii si ce mai este, dar inca nu m-am apucat..
Oare cu ce o sa il imbrac in mai, cand vom iesi din maternitate?? de obicei e cald in mai..
Mirina inca nu te-am felicitat si pt cealalta jumatate de carnet..acum esti soferita cu acte in regula
Elena mai ai scoala??
Blanca multumesc mult de sugestie, e de luat in calcul..problema e ca n-am acuma bani pt un pat in camera lui si uite ce trece timpul..uffff
Ana Lia de asta as fi vrut sa il pun separat pe bebe, m-am gandit ca, cu timpul va vrea si Luca in camera cu el..sunt indecisa rau si cred ca degeaba imi fac atatea planuri ca si la Luca m-am chinuit vreo 4 luni pana n-am mai rezistat si l-am luat in dormitor..
Diana multumesc si tie pt sugestie
nu stiu sunt indecisa...
Trimit si revin ca ma trage Luca de mana
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si
33+ 
miha81 spune:
Joana dar tu la ce medic esti? Colaboreaza si cu Sanadorul? Pentru ca daca ma hotarasc la ei imi trebuie si un medic...
pozeBianca
albinuta83 spune:
Neata!!!
Ultima zi la birou !! 
Vad ca suntem vreo cateva care nastem la Elias ![]()
Pupam burticile! 

31+ cu
Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.