Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Miha, eu sunt la Adina Lungu, este la Regina Maria, dar colaboreaza si cu Sanador si mai nou si Medlufe. E foarte flexibila femeia.

O gasesti si la Universitar deci variante sunt. Acum depinde de tine. Eu sunt foarte multumita de dansa, putin exagerata la analize insa mai bine asa zic eu :).Astazi vb cu dansa detaliile nasterii sa vedem ce si cum.

Pupici

Ioana, mamica lui Cristian 34 saptamani +

AMR +5 Saptamani si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Albinutza ma bucur ca scapi de serviciu. Sa vezi ce bine e acasa.

Eu am aranjat ieri hainutele prosopelele si lenjeria pt printisor. Acum mai am de primit un sac de hainute insa nu mi fac griji ca nu am cu ce sa mi imbrac comoara. Saptamana viitoare imi fac si bagajul de spital, am cumparat cam tot insa na treb sa mai verific de o mie de ori.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetele!

Vin cu stirile de la ecografie. Deja Onutza le stie ca am povestit inainte sa apuc sa intru pe forum. Deci colul e lungut, 3,7cm, inchis insa cam moale(mi se pare irelevant ca e moale acum daca e lung si inchis). Lichidul amniotic in cantitate normala. Placenta are grad de maturare 1(deci normal, e pozitionata anterior, nu e praevia, bebe e cu capul in jos deci se pregateste de o nastere naturala. Ce m-a pus pe ganduri a fost ca dupa masuratori apare un copil mare, programul ecografului spunea ca e mai mare cu 2 saptamani. Nu pricep cum acum 3 saptamani era mai mare doar cu 3 zile si acum deja cu 2 saptamani. Din cauza asta doctorita a spus ca trebuie sa fac testele de glicemie, initial hemoglobina glicozilata si daca iese rau testul va trebui sa fac testul de toleranta la glucoza. Sper sa n-am vreo surpriza de diabet gestational. Glicemia clasica mi-a iesit buna, aproape de limita inferioara chiar, dar na...trebuie facute testele mai specifice. Ca v-am zis ca bebe e cu 2 saptamani mai mare, programul zice ca are 1622g +sau- 237g. Doctorita mi-a zis ca ar avea pe la 1350g dupa cum vede ea. Va mai intreb si pe voi, cam ce greutate aveau bebeii vostri la 28-29sapt? Eu ieri am avut 28sapt+4zile.
Am incercat iar sa-i vedem fatuca, s-a vazut asa un pic, mai ales nasucul si pentru o perioada scurta si buzele. Se pare ca nu se vede bine din cauza placentei care sta in fata lui. In schimb s-au vazut bine "bijuteriile" si avem poza cu ele ca cica aia e cea mai importanta poza.

Altceva, sunt racita cobza. Azi cred ca stau mai mult prin pat. N-am febra insa ma doare rau gatul si am nasul infundat si am senzatia aia de raceala in corp.

Citesc din urma si revin.

Andreea, 28+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Albinutza ma bucur ca scapi de serviciu. Sa vezi ce bine e acasa.

Eu am aranjat ieri hainutele prosopelele si lenjeria pt printisor. Acum mai am de primit un sac de hainute insa nu mi fac griji ca nu am cu ce sa mi imbrac comoara. Saptamana viitoare imi fac si bagajul de spital, am cumparat cam tot insa na treb sa mai verific de o mie de ori.

Pupici

abia astept sa facem si noi cumparaturi in w/e si sa ma apuc de aranjat pt bebe!
de unde cumparati chilotii de unica folosinta? dar sutiene pt alaptat?

31+ cu Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enona3006 spune:

Buna dimineta,

vin si eu cu lapte cu un strop de cafeluta. Si pentru mine este ultima zi de serviciu , asa ca de luni incep si eu cu spalatul hainuteleor (deocamdata nu prea am ce spala dar sper ca pana luni sa am ). Astazi schimb si semnatura, chiar ca intram pe ultima suta de metrii (AMR 5 saptamani ).

Anitta eu am facut doua seturi de analize in trimestrul 1 si la 27 de saptamani. Acum am de facut doar secretiile de col si vizita la oftalmolog.
Aever bebe al meu a iesit mai mititel decat media (atat la 22 cat si la 32 de saptamani) asa ca daca iti spun ca avea 1.420 kg la aproape 32 de saptamani nu stiu daca te ajuta.
Fetelor cand mai faceti intalnire dati de stire ca vrem si noi sa venim. Oricum multumim de noutatile de la targ. Cred ca o sa facem si noi o vizita in wend, dar mai nou mi s-a pus pata sa vad niste carucioare Jane si Nurse (aveti idee vre-un magazin unde sunt expuse, in afara de cel de la importator?) si nu cred ca ii gasim la targ. Noi avem scoica de la Jane asa ca ma tenta un carucior sport pe care sa o putem monta. Cele complete (cu landou) mi se par inatacabil de scumpe, dar cele sport par ceva mai abordabile, desi sunt peste bugetul pe care voiam sa-l alocam pentru aceasta investitie.

va pupacesc pe toate

Cu bebe de 35+ in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Aever felicitari pentru bebe dolofan. Sper sa nu ai probleme cu glicemia ca e treaba neplacuta sa te intepi toata ziua si sa trebuiasca sa te abtii de la una alta aka DULCIURI.
Si eu vreau sa fac hemoglobina glicolizata cand fac analizele de trim 3.
Tigruta eu cu scoala am o relatie speciala...daca nu ma duc ma imbolnavesc. De cand nu mai sunt cadru didactic incerc sa fac orice altceva ce implica invatarea...si cum sunt in situatia extrema in care imi trebuie limba poloneza...ma duc iar la scoala
Mammita dupa o mini primavara se anunta si aici ninsoare din nou.
burticile!

Elena 29+ cu Bebster

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata si de la noi!Multumim de cafeluta!
AEVER bebe al meu la 30 sapt.avea in jur de 1400 gr.Mie nu imio spune nicodata daca e ami mare sau mai mic si cu cate zile,imi arata un grafic si valorile bebelului,de obicei femurul era pe linia inferioara.Si Alex a fost micut,47 cm!
Eu am facut 2 seturi de analize pana acum ,mai fac unul la sfarsitul lui aprilie.
TIGRUTA eu am vreo 10 costumase cu totul si cred ca alea o sa le folosesc in mai,eu zic ca e inca racoare.Am mai cumparat un pluovaras ptr.1 luna sa il dau la iesire din spital,plus invelit cu paturica ,nu cred ca o sa ii fie frig.
Am avut o saptamana foarte stresanta,am plans zilnic.Azi am alt stre ,iar pans iar agitatie

Va cer o parere ,poate fetele cu bebei stiu despre asta ceva.
Alex de vreo 3 zile face caca foarte inchis la culoare,aproape negru,prima data am zis poate a mancat ceva la gradi,dar face incontinuu asa,parca zici ca a luat fierca mine.
Am sunat azi pediatra si nu e la cabinettrebuie sa stept pana luni.
Alex nu are nici o simptoma adica sa planga de dureri de burta sau ceva,e la fel de agitat si neastamparat
Ce parere aveti sa merg la spital la urgente sau sa stept pana luni?Am citit lucruri urate pe net

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Sper ca intelegeti ceva din mesajul anterior!Am mancat foarte multe litere de la atata stres nici de mancat nu mai am chef!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Ella, eu am avut aceasta problema si iti pot spune ce am facut eu:
pe mine ma si durea stomacul si aveam o aciditate de credeam ca o sa mor. N-am avut incotro si am mers la spital si mi-au spus ca daca e inchis spre negru la culoare e cu sange digerat (oxidat) provenit in aceste situatii din tractul digestiv superior: esofag, stomac, intenstin subtire. Mie mi-au facut de urgenta endoscopie si mi-au descoperit o gastrita si bacteria ulcerului- Helicobacter Pilory.
Am luat tratamentul cu antibiotice si antiacide si mi-am revenit cu greu in vreo 3 luni.
Dar daca piticul tau nu are simptome cel mai probabil e sa fi mancat ceva gen ficat de pui, carne vita, spanac, salata verde, sfecla...pe mine m-au intrebat daca am mancat asa ceva in ultimele zile. Aaaa m-au mai intrebat daca nu am inghitit vreun obiect sau daca m-am lovit mai serios.
Totusi, daca nu are simptome (pentru asta ar trebui palpat de un medic sau chiar o ecografie) se poate face o analiza sa se depisteze urmele de sange din scaun, dar trebuie sa tina un regim vreo 2-3 zile inainte, ca daca mananca ficat normal ca o sa-i iasa urme de sange.
Imi pare rau ca ai stres-ul asta pe cap, cateodata nici nu-mi vine sa raspund la subiecte gen analize naspa si simptomatologie ciudata, ca mai degraba sperii omul, cel mai bine e sa se mearga la medic si sa decida el daca e cazul de ingrijorare sau nu.
sa fiti bine, sanatosi!

Elena 29+ cu Bebster

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ella du-i o proba si fa copro. Incearca sa ii schimbi meniul si vezi ce rezulta.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput