Mamici si Gravidute Italia (110)
Raspunsuri - Pagina 5
mirela2 spune:
neata fetelor
daca intereseaza pe vreuna din noi colaceii de inot pentru bebelusi, nu ezitati sa ma contactati pe adreas de mail mirelaaronovici@yahoo.com
se pot folosi in cada de baie, bazin si piscina
se utilizeaza pentru inot, gimnastica in cazul copilasilor cu hipertonie musculara sau torticolis sau pur si simplu pentru distractia copilasului, va dormi mult mai bine
pentru ai vedea puteti intra pe site ul http://colaceibebe.webs.com/
o zi buna fetelor si sanatate multa
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Ciao!!! castelanac, frumos cadou de la pui Eu abia azi am primit o floare intr-un ghiveci mic, de la gradi unde merge L. In rest nu am facut caz de 13 mai. |
merci, dar a fost bineinteles in complicitate cu tati.... dar de atunci zice mereu "cadou" isi "citeste" felicitarea: pe plic stie ca este scris : pt mama, iar in felicitare stie ca e: Castelan te pupa mult...
Bafta cu activitatea, la Roma e in mare voga Herbalife-ul... bafta si cliente doritoare!
kemsy spune:
Ciao!!
castelanac, apropo de cadou, Loris e dulce tare!!!Cand ii dai ceva, orice nou, te intreaba: cadou?!!Daca zici da, te pupa Aseara i-am dat o punga de pufuleti si asa fericit era de cadou ca m-a toata seara. Iar daca ii zici ca e ziua cuiva se apuca de cantat Multi ani traiasca, cu patos, nu gluma.
Ce faceti azi??Eu sunt cu gatul in pioneze
O zi buna!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
nafi spune:
Buna fetelor!
Castelana - ce mai face Castelan cel vorbaret? Imagineaza-ti ca abia ieri am inceput sa citesc cartea recomandata de tine! Oricum mai bine mai tarziu decat niciodata!
Kemsy - Ieri am fost la Milano sa dicut detalii. biroul e in corso Matteotti chiar in fata statiei de metrou Babila in piazza Babila. E frumos ce sa zic dar si efortul va fi f mare ptr ca trebuie sa fac zeci de acrobatii ptr a-i fi bine lui Ricky si a nu cheltui tot salariul pe babysitter. nu intru in detalii ca sunt zeci si ar trebui sa scriu o zi intreaga.
Ca si program maximul e sa intru la 10 si sa ies la 16.30 ca sa prind trenul de 17 si la 19 sa ajung si eu acasa. ar fi cam 6 ore de program plus 30 min de pauza.
Acum astept sa vad ce zic ei si daca le convine cat le-am cerut. Nu se pune problema sa ma mut la Milano. voi face zilnic 3 ore in tren.
Intre fiere, evenimentul de organizat in iunie, alte mici colaborari in care m-am bagat, Riccardo etc nu-mi mai vad capul. partea buna e ca am slabit 1 kg jumate in 10 zile Dar trebuie sa ma opresc aici ca pe urma intru in faza de "somaleza".
Sper ca sunteti bine toate. va pupic si mai revin cand am noutati!
kemsy spune:
Ciao!!
nafi, pare f interesant ce zici dar o sa fie ceva efort din partea ta...nu e usor. Important e sa fii tu multumita de toate aspectele. Si e la sentru Esti aproape de Montenapoleone, strada minunata...pt shopping
Eu nu-mi mai aduc aminte parola de la contul cu poze asa ca daca se ofera cineva sa o reaminteasca e perfect
Seara placuta!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nafi Castelana - ce mai face Castelan cel vorbaret? Imagineaza-ti ca abia ieri am inceput sa citesc cartea recomandata de tine! Oricum mai bine mai tarziu decat niciodata! am slabit 1 kg jumate in 10 zile Dar trebuie sa ma opresc aici ca pe urma intru in faza de "somaleza". |
Merci, Castelan e bine, in fiecare zi are "ceva nou" de impresionat parintii, mama lui in special...
Are de 2 ori pe sapt activitati in colectivitate, organizate de elc/mothercare si sunt incantata de interesul sau si cooperarea de care da dovada, apoi in fiecare zi in parc, sau plimbare, sau piscina...ce sa mai zic ies cu el de 2 ori pe zi, ma oboseste enorm pe mine, clima calda si umeda nu prea imi place...dar cand il vad asa fericit, motivat, cum repeta de fiecare data tot ce s-a intamplat mai devreme.
In plus iesind asa des am mai rezolvat o problema spinoasa la noi: am reusit sa-l fac sa-i fie sete, nu dorea nimic de baut si asta-l facea constipat, se chinuia mult.
eu invat ca fac un curs de perfectionate, sa-mi dea atestat british...mai mult decat engleza este de inteles metoda lor de predare, etc.
De slabit nici vb, poate citind mesajele tale ma ambitionez si uit sa manananc
Bafta in activitati si Dumnezeu sa va scoata in cale oportunitatile bune pt voi! Bafta si cu Milano...e un pic greu, atentie sa nu te extenuezi prea tare, ai grija si de tine! Pupam Ricky si mama lui!
Kemsy, ce dragut L...asa face si tzutz al mei, treaba cu cadou il face fericit.
Bafta in tot ce faci! pupici
Brocolina spune:
Salutari tuturor mamicilor si piticilor!!!
Nu am mai intrat de mult pe forum, timpul e putin sau deloc, am fost si plecati in Romania, apoi in Sicilia, apoi am avut o luna bunicii la noi (doua saptamani italienii, 10 zile romanii) si uite asa... Acum ca e cat de cat vreme bune, dupa ce o iau de la cresa o duc pe Rebecca il parc, sau pe la mare, sa ia si ea aer saraca, ca toata ziua inchisa acolo la cresa e alba ca branza...
Am avut si un pic de stres, pediatra m-a trimis sa-i fac analizele de sange pentru pete pe fata (capilare rupte), o intreaga aventura... pana la urma se pare ca au fost din cauza tusei puternice care a avut-o.. Dar nu va zic cat m-am stresat!
Rebecca a facut un an jumate saptamana asta, nici nu-mi vine sa cred!
Voi ce mai faceti? Ma duc acum sa citesc in urma sa vad ce ati mai scris!
Baci baci!! :-)
nafi spune:
Ciao fetelor!
Sunteti toate ok? V-ati dat utza cu patul asta noapte? si eu! si nu din cauza sotului!
Mai..credeam ca nu se mai termina si nu reuseam sa cobor din pat ca ma duceam ba in stanga ba in dreapta! Noroc ca Ricky a dormit neintors si nu a avut nevoie de "asistentza" Marito era la Genova ( nu la Brocolina) si imi trimite mesaj sa intrebe daca suntem ok. eu am descoperit ca terminasem creditul la telefon si la 4.15 am faceam ricarica pe net!
oricum aici toate ok.
Brocolina..azi sunt pusa pe glume , nu te speria Ma bucur ca a trecut sperietura si sunteti bine.
Fug ca-l aud pe Ricky ca se agita ..ii iese alt molar si e cam intors pe dos zilele astea.
inutsa spune:
Fetelor, va multumesc pt informatii. Soata e acum in IT, in recunoastere , si o sa mai "sape" dupa informatii. Cat de cat cunoastem una-alta, k am mai mai stat acolo acum cativa ani, asa ca o sa ne descurcam noi
de si
Brocolina spune:
Nafi m-ai facut de rad! Cum sa ma supar!!! :-)
Noi nu am simtit cutremurul (sau cutremurele mai bine zis)! Rebecca s-a trezit plangand in jur de 4 noaptea, nu stiu daca de la cutremur, dar eu nu am simtit nimic!! Din fericire, ca anul asta deja 3 am prins (2 la genova si unul la palermo!)!