Mamici si Gravidute Italia (110)
Raspunsuri - Pagina 6
Brocolina spune:
Ce pustiu e pe aici... Unde sunteti mamici???
Vroiam sa va intreb daca voi ati facut la copii vostri vaccinul MPR? Daca da, au avut reactii adverse?
Eu inca nu i l-am facut si nu stiu daca sa il fac sau nu! La multi am auzit ca au avut tot felul de reactii adverse de la el, fiind un vaccin cu virusi activi in el, si nu stiu ce sa fac....
nafi spune:
Brocolina - eu sunt pe aici dar pe fuga...Nu imi vine in minte care e MPR -ul asta? eu le-am facut pe toate lui ricky , mai are doar al doilea pneumococ de facut ca tot era racit de cate ori avea programare si nu a avut decat odata reactie facand un pic de febra si cateva punctulete la ala de varsat de vant dar dupa 2 zile era ok.
Fuug ca am treabaa...a...a..
costyhunny spune:
buna gagicisper ca nu m-ati uitat dar noi nu am fost deloc bn...
eu cu alergiile,,si acuma a dat peste mn si raceala de vara(cica numa oamenii destepti racesc varava da-ti seama cum sunt eude 1luna aproape)
edy cu maselute cu febra de 39.5,diaree fara pofta de mancare,nopti nedormite....
si de aici si criza conjugala cu al meu sot...si uite asa eu am picat intr-o mica depresie de abia abia imi revin....cu ajutorul mamei si al sotului care si-a dat seama ca o iau razna rau de totpt.ca vroiam sa plec de acasa sa divortez etc etc....
acum sunt mai bn am mai iesit din casa putin(ca aveam aproape 1luna decand nu am mai iesit nici pana la magazin)...sper sa treaca si criza mea si a sotului si edy sa fie mai bn
si cum se zice atunci cand vine una vin si celalalte de parca nu era de ajuns azi a mai cazut si edy si si-a spart buza asa de bn de avea gura plina de sange...am sunat pediatra,i-am pus gheata si incet incet sa calmat sangerarea....dar acum e cu buza si falca umflata...
pupici la toate fetele
p@ulici spune:
Mamici din strainatate am nevoie de informatii
Am nevoie de spray nazal cu oxitocina in tara nu se gaseste si as dori sa aflu daca se gaseste intr-una din tarile si daca pt procurare este nevoie de reteta: SPANIA, FRANTA, ITALIA, AUSTRIA, UNGARIA, GERMANIA
Daca stiti ceva imi trimite-ti va rog mesaj privat?
kemsy spune:
Salutare!!!
brocolina, Loris a facut vaccinul MPR.
p@ulici, eu nu te pot ajuta, nu cunosc.
nafi, ce noutati mai ai, cum e cu job-ul, ce face veveritzul?
castelana, voi cum va mai petreceti timpul?
Loris s-a intors la program pana la ora 13 la gradi, era prea mult pentru el sa stea pana la 16, era ff obosit. Vineri avem prima serbare, sunt curioasa cum o sa reactioneze.
In rest ma lupt cu o tuse la L, i-am dat ceai de ceapa (bleah), sirop, facem aerosol, lavaggi nasale dese...dar nu vrea sa dispara.
Haideti, cine vine la apel???
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
kemsy spune:
Tot eu
brocolina, nu a avut nici o reactie adversa la vaccin. La nici un vaccin.
Raisa are nevoie de noi
kemsy spune:
Ciao!!
Unde sunteti toate, ati fugit la mare?!
Raisa are nevoie de noi
castelanaC spune:
Buna fetelor, ce linisteeeeeeeeeee!!!
Noi suntem bine, ocupata pana peste cap cu activitatile lui Castelan, cu treburile mele, etc, plus mutarea ce bate la usa( inca nu stim cand va fi, nu-s bani ca-i criza )
In rest bine sanatosi, Castelan bine, un copil trilingv care ma intreaba mereu ( noi vb 100 in romana cu el) cum se spune asta in italiana? dar in engleza? Ma uimeste ca apoi in context ( cpmpanie de italieni, sau convorbirea cu nonna isi aminteste si spune corect)
a pup si aveti vacante frumoaseeeeeeeeeee, copii sanatosi si soti iubitori!!!!
si
nafi spune:
Buna fetelor!
Kemsy ,
Castelana ma bucur ca sunteti bine si Cezar e atat de vorbaret
Noi suntem bine, ne pregatim de plecarea in Romania pe 10 iulie. Vom sta acolo cam 2 saptamani . La mare vom merge la sf lui august cand tati va fi mai liber de la munca caci ptr el verile sunt f ocupate.
Si eu mi-am incheiat una din colaborarile avute ( cea cu evenimentul de energie) dar din septembrie incepem organizarea ptr 2013. Cu oferta de la Milano nu am mai facut nimic ptr ca si-au dat seama ca au nevoie de cineva full time si era mai usor sa gaseasca pe cineva care sa locuiasca in Milano. dar oricum nu ma plang, eu gasesc mereu cate ceva de facut si am avut momente in care eram asa de ocupata intre 3-4 activitati ca nu-mi mai vedeam capul
Acum ma bucur de vacanta si faptul ca in curand ii voi vedea pe cei dragi iar Ricky va sta cu verisorii, cu bunica si cu strabunica
De Riccardo ce sa zic...e frumos foc (cra cra) , nu are fluenta mare in vorbire dar se incadreaza in medie. In principal vorbeste italiana si mai putin romana. va face acum o baie de romana si cred ca-si va imbogati vocabularul in mod substantial. Poate e si vina mea ca nu are inca un vocabular f dezvoltat. eu de felul meu nu sunt o vorbareata , vorbesc doar cand am ceva important de spus si basta. de asta ma joc mult cu Riccardo dar sa stau acolo sa vorbesc vrute si nevrute cu el nu o fac desi ar trebui poate. CASTELANA - poate imi dai tu un sfat. tu cum faci? cu siguranta castelan e un copil dotat dar nu am dubii ca ti se datoreaza in mare parte faptul ca vorbeste deja 3 limbi.
oricum si el este f curios si de cate ori vede ceva nou ( fie ca e insecta, peroana sau obiect) ma intreba : "chi è"?
Spune multe cuvinte haioase . spre exemplu mai nou machina este pacaià .
ieri l-am dus la piscina si i-am pus colacei din aceia ptr brate. la inceput nu prea stia el ce si cum, a luat cateva guri de apa dar pe urma 1 ora si 40 de minute nu l-am mai scos din apa. s-a distrat ca un nebun , ii placea sa pluteasca pe burta ca o broscutza sau pe spate si dadea din picioare ca sa se miste ...Am ramas uimiti cat a avansat intr-o ora de la nimic la a fi total independent . nu voia nici macar sa ne apropiem de el. asa ca am stat in zona de jacuzzi si eram atenti doar ca nu cumva sa vina copii mai mari ,...sa sara si sal sperie...Chiar neam relaxat de data asta si am fost f bucurosi de acest pas inainte.
De maine ii dau jos pampersul si incepem misiunea "chilotzelul" Sa speram ca va fi bine.
Sper ca si voi fetelor sunteti bine si ca puteti petrece o vara frumoasa si nu f fierbinte asa cum e zilele astea!
Va imbratisez cu drag