Mamici si Gravidute Italia (110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Inutsa - bine ai venit. nu stiu ce sa-ti spun despre medic ptr ca eu l-am nascut aici pe Ricky si am luat-o de la zero cu toate. Dar cred ca sunt aceleasi vaccinari de facut si aici si in RO deci aici continui cu cele ramase .

Danangie - imi pare rau ca ati luat-o de la cap cu raceala. sper sa treaca repede!

Eu m-am inscris de ceva vreme intr-o companie germana care are diverse produse si le distribuie prin vanzare directa. eu pana acum nu am vandut la nimeni ca nu cunosc suficienta lume ptr a ma apuca de activitati comerciale. dar am cumparat produsele ptr mine si familia mea . sunt f bune calitativ si tot ce am incercat pana acum a fost chiar peste asteptari. eu mi-am luat creme de fata pe baza de aloe vera, lui Ricky ptr baitza sapun lichid pe baza de aloe..si de la pielea uscata de soparla cu care ma luptam de cand l-am nascut, a ajuns sa aiba in sfarsit pielea fina si hidratata. iar de doua luni de cand ii dau sirop pe baza de colostru de vaca concentratie 100% ( doar 2 companii in lume fac acest produs) nu a mai pierdut o zi la asilo ptr ca nu s-a mai imbolnavit. i-a mai curs nasul un pic dar nimic serios. deci daca vrei Dana..il poti cumpara si tu si incerca-l ptr ca din cate vad chiar are efect.

Eu ca membru imi comand singura produsele si le iau cu 30-40% reducere , livrare acasa in 48 de ore ( depozitul e la Milano). colostrul costa 39 euro ptr cei care nu sunt inscrisi si 28 ptr membri. deci nu vorbim de sume astronomice si merita fiecare cent.

cum ei nu cheltuie bani pe reclame si intermediari aloca resursele ptr cercetare si realizarea de produse de calitate f f buna.

Daca te intereseaza sau alte fete sunteti interesate dati-mi de stire. aseara am vazut pe viu si bijuteriile ( facute de aceeasi firma care face ptr Morelatto) si sunt f frumoase. se vede ca sunt de calitate plus ca au garantie 12 luni.

daca vreti sa vedeti produsele cautati pe net LR Italia.

Fug sa pregatesc pranzul! Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao mamici!!
Inutsa, bine ai venit in grup. Nu cred ca te va pune nimeni sa refaci vaccinurile facute deja in Ro. Se vor uita pe carnetul de vaccin si iti vor spune ei ce si cand sa faci in continuare. Trebuie mers la ASL dupa ce iti scoti codicele fiscale si buletinul.
costy, sanatate tie si puiului!
nafi, sa va fie de bine petrecerea si sa stapaneasca ricky cadourile sanatos!!Dar niste poze nu ai sa ne arati????
Pare super interesant tortul ala, zi-ne si noua reteta
Am aruncat o privire la produsele LR. Sunt bio? Deocamdata nu am nimic de achizitionat, dar in viitorul apropiat as avea. Cum procedez, comand direct la ei, la tine?

Noi am fost azi in vacanta iar de maine iar cu gradinita. LOris e racit, se trezeste cu ochii lipiti de puchini moi dar sper sa se puna pe picioare, e bine ca nu a facut febra. In rest, imi place sa am timp liber
Seara placuta!!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Kemsy - sa stii ca tortul ala era comandat ( de asta era asa bun) , eu am facut doar salam de biscuiti care trebuie sa recunosc a fost f apreciat

Despre LR ce sa-ti zic...eu pot sa comand ptr tine si sa trec adresa de destinatie a pachetului adresa ta.caci alfel sa ne vedem e greu...A doua varianta e sa devii membra..si ti le comanzi singura asa jonglezi tu cum vrei cu produsele si promotiile.

Plata se poate face prin bonifico, pay pal sau direct cand iti livreaza produsele numai ca asta te costa 10 euro extra. plus ca trebuie sa tii cont ca la o comanda sub 100 de euro platesti 10 euro taxa.

Eu ca sa nu platesc taxa asta am mai adunat vreo doua prietene si impreuna am facut suta . acum imi stau pe cap sa mai comandam caci au vazut ca sunt f bune cremele cu aloe vera si vor toata gama. eu lor le iau produsele la pretul de membru ca nu ma apuc sa fac afaceri pe spatele prietenelor.

Asa ca eu zic iti convine sa devii tu membru , ai codul tau personal si esti independenta. mai ales ca tu stai chiar aproape de depozit. intr-o zi ai tot ce ai comandat.

o sa vorbim zilele astea la telefon si vedem cum vrei sa faci. eu acum fug la nani nani.

Mergi la inceput

Salutare!!!
nafi, prefer deocamdata sa raman la produsele mele Weleda, Loris se impaca bine cu ele. Dar multu de info, daca e nevoie iti mai solicit ajutorul

Fetelor, am o casatorie civila in iunie si nu stiu ce cadou sa iau. Este o pereche mixta ro-it. Ceva sugestii?

Somn usor!!

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetelor!

Scuze ca nu am mai intrat de foarte mult timp, abia ne-am intors acasa dupa un turneu lungut, in care am ajuns si in Italia, unde am petrecut ambele sarbatori pascale.

Primiti cu intarziere urarea mea de : Hristos a Inviat!

Noi suntem bine, in plin proces de reveniree, cu fusul orar si cu oboseala. Piticul Castelan este bine, i-a placut la nebunie in Italia, dupa doar o saptamana vb cu bunica lui in italiana, de fapt prefera sa se exprime in italiana. De cand a implint 2 ani a avut o explozie a vocabularului, parca i s-a aprins statia radio, vb tot timpul acum.

In rest suntem bine sanatosi, ceea ce va urez si voua.
Nu am avut inca timp sa citesc din urma, sper ca sunteti bine!

Va pup si o primavara de visssssss!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor cochetelor!

M-am tot luat cu una cu alta si n-am mai reusit sa scriu cat voiam. Am zis sa intru acuma caci de maine sunt iar prinsa cu 100 de lucruri. maine am programare la dentist sa-mi slefuiesc coltii si o sedinta ( a 4 a ) de velasmooth ( cumparate de pe grupon) ca sa intru un pic in forma pentru vara.

Chestia asta cu velasmooth e f eficienta dar ptr cine are celulita. mie mi-au facut un check up si rezulta ca am mai mult retentie de apa ( din cauza anticonceptionalelor) si ptr asta e mai eficienta impachetarea cu alge si stat in termocuverta ( patura aia de te face sa transpiri).

De miercuri lucrez 3 zile la Fiera caci e un expo cu rinovabile si m-au chemat sa lucrez ca hostess interprete. Cu evenimentul din iunie merg toate destul de bine. nu prea gasesc sponsori dar e de inteles in perioada asta. oricum am gasit sprijon din partea Provinciei si cu ei organizez partea de Convegno unde vor veni persoane f importante

pe 22 -24 mai e posibil sa plec la Bucuresti sa-mi fac de cap singura, sa ma vad cu prietenii , fostii colegi etc...Trebuia sa avem musafiri dar s-a anulat vizita asa ca marito ..baiat bun cum e ..mi-a zis ca daca tot e liber acasa si Ricky la asilo , sa profit sa merg la Bucuresti sa ma bucur de 2 zile de libertate deplina fara grija copilului

ieri am gasit pret bun ptr biletul de avion la wizz si am luat bilete ptr iulie sa merg in tara cu ricky. partea super e ca au bagat cursa directa verona - bucuresti si asa nu mai fac verona - munich, munich - bucuresti. salvez cel putin 2.5 ore de drum. acuma si Ricky plateste biletul de avion nemaifiind infant ( m-am emotionat ca am baiat mare)

KEMSY - poze as mai pune dar nu-mi mai aduc aminte datele contului nostru comun. daca mi le poate aminti careva ...incerc sa pun cateva poze azi sau maine.

DANANGIE - ce mai faci? cum va mai simtiti? ai facut investigatiile de care ziceai? sper ca toate bune! sanatate si putere

CASTELANA - bine ai revenit Ma bucur sa aud atatea vesti bune despre calatorie si progresele lui Castelan Riccardo numara doar pana la 2 si la el tot ce e mai mult de 1 e 2 ( indiferent ca sunt 2, 3,10) Api zice 2 si iti arata 4 caci nu reuseste sa-si tina indoite degetele ca sa arate 2. e haios cum tot incearca. carand va reusi dragul de el. si el spune tot mai multe cuvinte si sunt sigura ca in iulie cat voi sta in Romania ( 2 saptamani) va face o baie de limba romana si va invata foarte multe cuvinte noi in romana. e simpatic tare ca nu reuseste sa zica "moto" si zice "poto" sau "topo". pe strada le saluta "ciao ciao poto" . imi aduce cate ceva cand ii cer si cand imi da zice si grazie Eh..as scrie o saptamana fara sa termin caci e o perioada in care face f multe lucruri noi si progresele sunt vizibile de la o zi la alta. E intr-adevar ce-a mai frumoasa perioada de pana acum

ALEXANDRA - ce mai face Alessa? e fericit la gradinita? tu esti ok cu serviciul? sotul e tot in Italia? ce zice Alessa? ii duce dorul? sper ca reusiti sa va organizati sa va vedeti destul de des.

Restul fetelor...pe unde mai sunteti, ce mai faceti? nu mentionez ca nu vreau sa stresez pe nimeni Cand aveti chef mai dati un semn pe aici

O saptamana buna tuturor! se pare ca si vremea va fin in sfarsit calda si frumoasa!

Mergi la inceput

Dragi mamici sa traiti sa infloriti!!!

azi e ziua mamei, sa fiti fericite cu puii vostri, sa va traiasca frumuseii si sa va bucurati de ei!!!

Baietelul meu m-a cadorisit cu u frumusel pachetel ( facut ieri cu tati in timp cat eram la coafor, ma trimisese tati) dar biletelul era superb: " I LOVE HAW YOU'RE THE FIRST PERSON SEE IN THE MORNING AND THE LAST PERSON I SEE AT NIGHT...IF I COULD JUST SEE MORE OF YOU IN BETWEEN, IT WOULD BE PERFECT!!!!! hAPPY MOUTHER'S DAY!"
Acum tot repeta: muti ani mami, cadou, cadou tzutzi!

va pup si cat mai multe momente fericite cu cei dragi!

Mergi la inceput

Castelana - multumim de urari , ti le intorc inzecit Ma bucur ca ai primit asa frumos cadou de ziua mamei.

Eu am ramas pe sarbatoarea din RO si nu am prea facut caz de cea de azi. mai ales ca sunt intr-un brain storming de zile mari dupa ce am primit o oferta de munca f interesanta dar la ..Milano..chiar in buricul targului. mi-au zis ca sunt flexibili cu programul in ceea ce ma priveste avand in vedere efortul depus sa vin de la Verona dar chiar si asa trebuie sa analizez bine caci viata se va schimba radical daca zic da! ramane de vazut saptamana asta dupa o discutie punct cu punct..ce inseamna flexibil ptr ei...pachetul salarial...etc..

Asa ca va doresc o saptamana frumoasa tuturor si revin cu noutati cat de curand pot. ma duc acuma sa mai "rumeg" la ale mele!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Castelana - multumim de urari , ti le intorc inzecit Ma bucur ca ai primit asa frumos cadou de ziua mamei.

Eu am ramas pe sarbatoarea din RO si nu am prea facut caz de cea de azi. mai ales ca sunt intr-un brain storming de zile mari dupa ce am primit o oferta de munca f interesanta dar la ..Milano..chiar in buricul targului. mi-au zis ca sunt flexibili cu programul in ceea ce ma priveste avand in vedere efortul depus sa vin de la Verona dar chiar si asa trebuie sa analizez bine caci viata se va schimba radical daca zic da! ramane de vazut saptamana asta dupa o discutie punct cu punct..ce inseamna flexibil ptr ei...pachetul salarial...etc..

UaU, zici ca nu ai sarbatorit? pai considera cadou raspunsul cu oferta de munca!
Bafta in punerea cap la cap a tuturor posibilitatilor si cel mai important sa fie Ricki sanatos, ca sa poti/puteti judeca limpede toate posibilitatile!

Merci pentru urari, noi sarbatorm tot ce prindem, sarbatori italiene si romanesti, plus ce se mai ofera pe aici!

Sa ai o saptamana frumoasa si productiva!!!!!

Mergi la inceput

Ciao!!!
castelanac, frumos cadou de la pui Eu abia azi am primit o floare intr-un ghiveci mic, de la gradi unde merge L. In rest nu am facut caz de 13 mai.
nafi, ce ai hotarat cu job-ul la Mi?Ar trebui sa faci naveta sau sa te muti aici?Bafta multa si zi-ne mai multe, in ce consista, ar fi part-time?
Eu am fost la o intalnire si un curs de prezentare Herbalife, poate devin reprezentant.In rest, gradi si casa.Azi bate un vant de te ia pe sus. Trebuie sa-mi cumpar niste carti (clasice) sa mai citesc ceva ca doar am timp destul cat e L la gradi

Dupa-amiaza placuta!

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput