Mamici si Gravidute Italia (110)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

La multi ani si din partea mea Alessa!!!Sa fii sanatos!!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetelor!
Va multumim de urari si va invitam la un pahar de suc si o bucatica de prajitura...daca mai intra.

eu sunt extrem de obosita, vreau doar sa fac o baie si sa ma relaxez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALE La multi ani si din partea mea. Scuze de intarziere.

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 anisor!!) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!

La multi ani Ricky veveritzul!!Sa cresti mare, sanatos si voios!!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

La multi ani RICKY...allora NAFI ati sarbatorit alla grande? Sunteti sanatosi?

MARCO iar a racit....multi muci....ne luptam cu aerosolul....sper sa nu ajung la antibiotic.....suntem deocamdata fara febra....

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 anisor!!) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

[salutare!!!
RICY la multi ani sa fi sanatos sa cresti mare si frumos alaturi de cei dragi!!!!NAFI ati chefuit asa-i?
DANA---iarasi cu racelile???saracuta de tine...pupici lui MARCO!!
KEMSY---tu cum mai esti???piticul cum se descurca la asilo acum??
GEORGIULY---mai traiti??
Despre noi ce sa va mai zic EDY acum merge bine bine si face numai prostioare mari cat eldar in acelasi timp e un copil scump rau de tot...aa si era sa uit ieri a dat cu capul de marginea de la scaun in timp ce vroia sa se ridice si sa lovit deasupra ochiului(in zona tamplei)de i sa umflat si sa invinetit pe loc...si sal vedeti acum ce frumusel e cu ditamai vanataia!!!...Eu nu ma simt prea bine sunt racita si ma palit cred ca si o alergie la pomii astia care infloresc acum sau ceva de genu ca stranut si ma ustura nasul de numa numa....si pe langa astea ma mai chinuie si o masea si urechea cred ca ma tras si curentul...
Va pupic dulce pe toate si mai faceti si voi prezenta pe aici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Hristos a inviat!
Mai aveti loc de inca o mamica?
Inca nu suntem in Italia, dar urmeaza sa poposim peste 2 luni. Venim cu copiii [2], catel, purcel, tot tacamul, ce mai, ca tiganii cu cortul
Puteti sa imi spuneti daca imi trebuie ceva acte pt a inscrie copiii acolo la pediatru, stiu eu, gen carnet de vaccinari sau mai stiu eu ce? Fetita mai mare are peste 2 ani, iar baietelul are 7 luni, ambii nascuti in Romania. Vaccinurile facute in RO sunt recunoscute in IT, sau tre sa le luam de la capat in IT?
E o mare harababura in capul meu pt ca nu stiu ce sa iau, ce sa las, nu stiu cum e acolo. De fapt, am mai stat in Italia, dar pt 3 luni si ne-a fost de ajuns cardul european de sanatate, dar acum venim pt cativa ani si se schimba ecuatia.
Nici nu stiu ce mai voiam sa aflu, va mai intreb pe parcurs

de si

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor,

COSTY iar raciti...ce sa facem. Din pacate, dn nou antibiotic. Vad ca si tu esti rqacita,etc. Sanatate multa. Vezi poate medicul de familie iti poate da ceva ptr alergii. Nepoata si cumnatul au astfel de probleme si ei iau cceva pastile ptr a mai micsora fastidio provocat de polini astia.
Bravo lui Edy Ca e cercetator. Cat are acum?

INUTSA adevarat a inviat.Bine ai venit aici si spor ptr un nou inceput aici. Eu stau in lombardia. Pe langa milano. ca sa te inscrii la medic nu cred ca iti trebuie carnetul de vaccinuri....mai degraba iti trebuie acest carnet aici intocmai ptr ca sa nu mai faci din nou vaccinurile. Eu cand m-am inscris....boo....stii ca nu cred ca mi-a cerut cine stie ce...mai degraba numele copiilor....codicele fiscal...

Off aici la mine ploua ,ploua, ploua si iar ploua!!!!! Nn ne posso più!!!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

INUTSA unde stai in Iasi? Eu stateam in Pacurari.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Va multumesc ptr auguri!

Ricky s-a distrat f bine la petrecere. am pregatit masa si pana au ajuns invitatii el s-a instalat la masa si s-a servit

Am fost 4 copilasi toti baieti de varsta lui si 8 adulti. copii s-au jucat f frumos, au bantuit prin casa plimband scaunelele de plastic , s-au jucat cu masinutele, in cortul instalat ptr ricky cu bilutele colorate etc..

Tortul cu fructe si blat moale a fost pot spune "halit" ! F bun si daca mai era unul era si mai bine! Ricky a suflat de tzanshpe ori in lumanare si dupa au suflat si ceilati ca de...era distractiv asa ca au exersat ptr cand vor implini si ei anii.

La sfarsit am desfacut cadourile, jucarii si hainute si f bine educat ricky a exclamat la toate entuziast wooowww...desi evident hainutele nu-l interesau f tare iar la setul de masinute Cars a fost dezamagit ca nu aveau roti ci reau pe platforma doar de expus pe raft In final cadourile castigatoare ( dupa entuziasmul ulterior) au fost locul II un xilofon din lemn f colorat si dragutz si tricicleta de pe care ziua de dupa festa nu l-am mai putut da jos. si in pat voia sa mearga cu ea

Mergi la inceput