Mamici si Gravidute Italia (110)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LA MULTI ANI! UN 2013 sanatos si bogat.

Noi am stat acasa. Sanatosi de data asta! . Marco la 21,45 a c#259;zut lat . Alessio si Mattia au rezistat cu brio. A fost f frumos. Am dansat, am mancat, am avut si tort, artificii am dat de saracul Mattia se cam "preocupa" de zgomot. Au mers la culcare la 00.45 dar era 1.00 si inca nu reuseau sa adoarma. Marcolino de la pocnitori nu s-a trezit, salva Domnului. Stateam numai la usa la camera sa fiu pe faza in caz ca se trezea. Noi ne-am lungit si noroc ca Alin a schimbat canalul pe canale 5 cand mai erau fix 5 secunde! Deci era sa pierdem ora 00.00 . Am prins-o oricum fara sa avem vinul spumos desfacut .
In final, a fost o atmosfera f frumoasa in familie. Casa era super animata si plutea in aer atmosfera de sarbatoare. Am urat pe mamaia si bica, am avut clopotel.....Ale si Mattia se uitau la mine ca la bombe. Ei nu cunosc acest obicei si le-a placut enorm ca pe urma, imi cereau sa mai sunam sa mai uram pe cineva .

Acusi am programare la fisiatru.....sa vedem ce facem......

O zi placuta.
Si aici de 3 zile nu face decat sa ploua, sa ploua si iar sa ploua!

Salutare YOANA.

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

LA MULTI ANI 2013 !
sa aveti an nou fericit si plin de satisfactii
imi pare rau ca n-am mai putut intra sa va urez sarbatori fericite
ma bucur ca ati petrecut bine craciunul si revelionul
la noi a fost primul an dupa serbare fara raceli sii febra
a crescut picea mea
am intrat sa va salut ca inca n-am linia de net instalata si mai intru cu cheita dar va spun sincer ca de merge incet si nu se incarca n-am rabdare iar de pe tel nu reusesc sa intru sa citesc deloc ,intru decit pe mess acolo imi intra bine
revin eu mai in forta cum am timp si net
Nafi-superba poza
e un scump Ricky
Dana-ce frumos descrii tu,parca imi imaginez ce atmosfera placuta era la voi in casa
Kemsy-unde ai pus poze cu Loris ca eu nu le vad?
Moni-tu cum ai petrecut?
Costy-ce figura e Dey cu pijamaua :))))
Brambu te imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Dana-hai ca incerc sa vad daca imi amintesc datele de user sa fac noul capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

capitol nou

Mergi la inceput