Mamici si Gravidute Italia (110)
Raspunsuri - Pagina 22
danangie spune:
Buna ziua fetelor
NAFI multumesc de raspuns. Am sa iau ca atare. Eu asa am o fixatie cu suzeta asta.....lui Mattia i-am scos suzeta la 1 an si 6 luni. Nu a avut niciodata instinctul de a baga degetul in gura. Voi face si eu asa mai cu calm. eu nu sunt agitata din cauza asta. Ma gandeam eu ca la 1 an si 10 luni e deja mareeeeee ptr suzeta. Felicitari ptr contract si sarbatori fericite e un felice natale alaturi de cei dragi.
GIANI nici cu Alessio nu am avut aceasta problema e super cand nu trebuie sa renunti la ceva.
COSSTY draga....eu de-acum crede-ma crizele lor "ma lasa rece". Am pus in ghilimele aceste cuvinte in sensul ca nu ma innebunesc crizele lor. uite sa iti dau un exemplu: Marco e un pesciolino. Nu degeaba s-a nascut in zodia aquario. Cand trebuie sa il spal la fund sau sa il scot de la baie e jalea de pe lume. Si la cel mai serios mod spus. Se zbate, urla, tipa, trage de toate cele. Dar......eu sunt mai furba decat el. In timp ce il ridic din cada in acelasi timp il gadil, il pup, ma fac ca-i pap puta , deci ma jos cu el pana cand efectiv el incepe sa rada de nu mai poate ca nici nu se intelege daca plange sau rade. Mie ieri de exemplu mi-a tras un cap un trahee ca efectiv ptr cateva secunde nu mai reuseam sa respir. Dar ce sa ii fac. El nu face apposta. El incearca sa se ribele, sa imi arate ca nu E MULTUMIT!!!! cU DECIZIA LUATA!!
MATTIA e jale cand mergem in magazin. La reparto de jucarii. Daca nu capata ceva, urla, se tranteste pe jos. Eu ignor. Ptr ca trebuie. Trebuie ca sa il fac sa inteleaga ca nu putem cumpara mereu. Si el plange. Continua la sua scenata.Dar eu plec, el vine dupa mine si tot asa plange mergand....pana cand se linisteste. Alessio el are crize de plans cand ceilalti ii rovina jocul. Cu el e mai greu sa il fac sa inteleaga, sa il pacalesc, dar cu el rezolv mereu cu vorba buna.
E greu. Tu ai facut tot ceea ce ai putut sa faci. Eu doar te sfatuiesc sa o iei ca atare. Ei altfel nu stiu cum sa se manifeste ptr a capata ceva. si ai mei se invineteau de plans, mai ales Mattia. Ii suflam in fata, il zguduiam sa respire, dar asta pana "m-am calmat" si cum ti-am mai zis eu ma jos cu ei cand au criza.si ei pana la urma cedeaza ca nurezista sa nurada. Si asa face si Alin. Deci calm si sa stii ca nu e capat de tara daca plang asa. Cum zicea si Giani au perioada lor. Trece ea.
Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .
Pozici cu noi
danangie spune:
Fetelor eu de pe acum va urez CRACIUN FERICTI! UN AN NOU BUN , PROSPER SI SANATOS!Sa dea D-zeu sa aveti copii sanatosi, sa fiti feriti de accidente, rele, dusmani si boli. Sa reusiti sa duceti la bun sfarsit planuri, si sa gasiti de munca ptr cine cauta.
Eu asa ca analiza de sfarsit de an...a fost un 2012 discret. nu sunt multumita de el dar sper din inima ca 2013 sa fie altfel.
Ieri am reusit sa fac curatenie ...imi lipseste sa termin bucataria....sper sa reusesc maine. Azi si maine suntem toata ziua singuri......
A dopo fetelor si spor la mancare.
Eu alla fine m-am decis ptr: salata boeuf, sarmale, ciorba de pui,friptura......plus antipasto romanesc: carnati de casa, toba...stiti voi chestii din astea.....
Cozonac a facut Alin ieri dar i-a luat toata ziua si nu m-a ajutat deloc cu curatenia....mah...
Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .
Pozici cu noi
nafi spune:
Buna fetelor!
Am ajuns cu bine la socri. am facut aproape 7 ore pe drum caci era un trafic si code ... ultima o ora si jumatate am stat intoarsa spre ricky care era in spatele meu in scaunel si i-am tinut telefonul ca sa vada pe youtube mii de episoade de peppa pig, uki, pecora shaun ...ca sa stea linistit caci era satul sarcu' de stat in scaun.
Costy hunny..da e destul de friguletz dar suntem pregatiti cu crizele si noi am avut perioda de crize si de tavalit pe jos. cand vedeam ca incepe criza il lasam singur in camera si plecam ca sa vada ca nu dau doi bani pe crizele lui. si incet incet s-a prins si ultima picatura a fost cand , intr-una din crizele lui trantit pe jos, a dat cu gura de podea si si-a spart buza ...a urlat era plin de sange..a stat cu botu umflat 2 zile...dar se pare ca si-a invatat lectia si nu a mai repetat scenele.
acum mai face mici scene dar fiindca a inceput sa inteleaga cand ii explici cu calm de ce si cum...e mult mai usor de calmat . si e destul de intelept sa zicem si nu forteaza nota.
acum e f fericit sa-si vada bunicii si se joaca intr-o veselie.
Spor la pregatrile ptr Craciun si anul nou.
inca odata ...CRACIUN FERICIT SI UN 2013 PLIN DE REALIZARI SI SATISFACTII
kemsy spune:
Sarbatori fericite si mult belsug fetelor!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
costyhunny spune:
LA MULTI ANI!! fetelor!
sper ca ati avut parte de un Craciun fericit alaturi de cei dragi si ca ati primit muuuuuuulte cadouri de la Mos Craciun..
noi am petrecut la niste prieteni cu alti prieteni si a fost super bine,am ras atat de mult incat ma dor falcile si acum(la cat de nebuni sunt)
-Edy a fost fffffffffffff bucuros de calutul primit ca vroia sa plece cu el dupa noi...si mai ales de pijamalele cu Mickey Mouse(preferatul lui)ca a trebuit sa-l si imbrac cu ele atunci pe moment...era asa bucuros....!!!
-acu ne pregatim de revelion ca o sa facem la un restaurant unde am inchiriat si noi o sala separata si suntem vreo 47 de persoane.....sper sa ma descurc cu EDY si sa fie bn...
voi cum ati petrecut de CRACIUN?ce faceti de REVELION?
va pupicesc pe toate
nafi spune:
Buna fetelor!
Cum ati petrecut de Craciun? noi ne-am intors de joi seara . Ricky a fost cel mai fericit. s-a distrat o gramada. eu am mancat o tona de calorii si am venit cu 1.5 kg extra plus azi mi-a iesit si un herpes la buza ( chestie care mi se intampla odata la 10 ani!!!) cred ca din cauza stresului si oboselii din ultima vreme. azi am inceput dieta si am fost si la sala.
Am pus la profil poza prospata facuta la Rieti cu Ricky super fericit si eu bucalata!
Va doresc petrcere frumoasa de revelion! noi stam acasa caci e marito de rezerva asa ca risc sa-l fac singura cu Ricky. dar nui bai caci si asa eu nu sunt una care rezista la petreceri prelungite si abia astept sa vina 12 noaptea sa dau noroc cu sampanie, sa-mi razui lozul si sa fug la nani nani
Va pup si spor la pregatiri!
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
Noi am petrecut un Craciun cu febra si tuse. Dar de-acum ne-am obisnuit ca de Craciun sa fim bolnaviori.
COSTY eu nu as face fata la atatia musafiri sau sa mai si plec in giro...ce sa fac am imbatranit rau. Distractie placuta si sa profitati din plin de aceste iesiri.
NAFI f frumoasa poza,iar Riky e frumos tare taree. Blondut si el de numa! Tati e bolnd? Eu am incercat sa schimb poza dar nu reusesc. Unde gresesc oare?
GIANI ce faci? Bufa tare poza cu Loris imbracat in mosulet.
Am mai intrebat...stie careva id si parola de la mamicitalia? Vroiam sa schimb capitolul....nu imi mai aduc aminte....
Noi cum spuneam Craciunul l-am petrecut acasa, bolnaviori, eu fara voce.
De Revelion vom sta acasa. Ca menu am ales sa fac ciorba de curcan,sarmale si antipasti romanesti.......si am ales sa fac si italian: lasagne, lenticchie si in loc de cotecchino voi face friptura de porc.....premiea acasa la mine...friptura de porc.
Voi? Ce gatiti?
A dopo....oricum prefer sa va fac auguri de pe acum: LA MULTI ANI PTR 2013!!! Sanatate multa si sa dea Domnu ca noul an sa fie mult mai bun!!
Pozici cu noi
kemsy spune:
Ciao!
nafi, va sta bine tare in poza
danangie, imi pare rau ca ati petrecut cu febra de Craciun. Sper sa intrati in noul an plini de energie si de voie buna.
Noi vom petrece acasa la niste prieteni. Pregatesc salata boef, sarmalute, aperitive, friptura...
Va doresc si eu distractie placuta in seara de trecere intre ani, un 2013 plin de realizari si tot ce va doriti!
Raisa are nevoie de noi
kemsy spune:
Un calduros La multi ani din partea yoaneig.
La multi ani 2013!
Raisa are nevoie de noi
nafi spune:
LA MULTI ANI PE 2013!
Sper ca ati petrecut bine de Revelion! Noi am fost acasa si ne-am dus in vizita la vecinii de sus fiind unicii ramasi acasa de pe scara noastra! Ricky s-a distrat de minune ( ca de obicei) si la 23.15 dormea dus! Asa ca am trecut in 2013 in doi...cu sticla de sampanie care s-a deschis singura (i-a sarit dopul) cu 1 minut inainte de miezul noptii. la 00.45 eram deja in pat!
Acuma ploua de rupe asa ca stam linistiti acasa si ne omoram timpul cum putem.
Pupicei tuturor!