Mamici si Gravidute Italia (110)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna seara!!
NAFI nasol cu criza m_am saturat si eu sa ne dea dumnezeu si in viitor macar cat avem acum
KEMSY asa e bine ca a mancat fructele,azi a mancat 1 briosa,1 actimel,1 cana lapte si 3 linguri bors.asta e dar sunt bucuroasa ca da semne ca isi revine ca imi toto spune ca ii este pofta de ceva dar nu stie de cemaine ii fac carnita la cuptor lui ii place tare mult carnea mai ales pulpitele de pui
bea LORIS lapte bine,DENIS din aprilie de cand sau rupt tetinele la bibe nu prea mai bea maxim 1 cana pe zi(cate o data nici ata)
eu am nepotica care a facut 3 ani in septembrie traieste efectiv doar din lapte si "traieste"bine are 19 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

DANA pupici pt MARCO!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Noi suntem activi de la 7.30 Deja sunt obosita!

Danangie, Kemsy, Monica

Da ..asa e..speranta moare ultima! eu merg mereu pe principiul " un sut in fund ..un pas inainte!" Acuma sutul asta s-ar putea sa ne trimita pana la Hong Kong! Caci din ce mi-a zis marito doar o companie cu baza acolo face angajari in perioada asta! Nici nu vreu sa ma gandesc. Ce-o fi o fi...

Acuma le luam toate una alla volta...si se va vedea.
Cadouri ptr Craciun inca nu am decis...ptr Ricky la sedinta de la asilo mi-au zis ca baieteii se joaca non stop cu trenuletele , ca sunt innebuniti ..fac sinele , creaza ei tot cu diverse jucarii...sunt foarte inventivi! Asa ca probabil ii vom lua ceva de genul asta avand in vedere ca nu are nici un trenulet.

Kemsy - de curand a fost ziua ta! La multi ani! eu acum vazui sper ca te-ai distrat bine!

Gata va las ca trebuie deja sa vad ce sa pregatesc ptr pranz.
Va pupic pe toate!
O duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Oggi sono a pezzi. Calcatul de ieri m-a distrus. Sunt blocata si nu am dormit deloc cand la 4,20 m-am decis sa ma duc pe canapea si asa am reusit sa adorm putin.

GIANI si ai mei au baut mult mult lapte noaptea. Ajungeau sa imi ceara lapte si de 6 ori pe noapte ! De cand le-am scos laptele nocturn...ALELUIA!!! Dorm unsi si totodata niente pisu. Lui Mattia i-am scus de mult pampersul nocturn.E merge pe perioade. Cand are perioade cand face in fiecare noapte....cand nu face deloc. De exemplu, acum e in perioada ca nu face deloc. A 4-a noapte! Cu Marco cred ca voi incepe operatiunea olita de Paste ca atunci eu sper sa fiu acasa in concediu...ei oricum sunt acasa de la gradi si am sa profit atunci. Acum de sarbatori vreau sa ii scot ciucio. Asta e. Nu reusesc sa inteleg de ce nu am curaj cu el sa i-l scot. Ori ptr ca adormind si dormind singurel....ma gandesc ca macar sa aiba atata alinare, companie. De cand incepuse nido.....nu mai reusea sa adoarma singur. Si cam o sapt a trebuit sa stam acolo cu el pana adormea......dar acum am gasit o metoda super "ingenioasa"! il tin in brate cat spun baietilor A&M povestea de seara. Pe urma, el se inmoaie atat de tare ca merg la el in camera, fac 2 giri de camera , ii dau laptele , il pun in patut si gata....ies si adoarme linistit. Meno male! Ca stateam si o ora si ...ca sa adoarma......
M-am lungit.....

Alin a iesit cu A & M la un parc la Milano natalizio. Sper sa se distreze.
Eu ma duc sa fac o varza calita cu costita .

Marco a descoperit velutatele de verdure. Azi i-am facut cu morcovi si cartofi....amestecata cu supa unde am frulat o ceapa si alla fine am frulat si carne de curcan asa ca i-am dat un super velutato. Daunazi i-am facut cu mazare si cartofi. Ptr maine vreau sa probez cu zucchine!

A dopo

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Danangie..off calcatul ma rupe si pe mine desi nu ma pot plange prea tare caci eu calc doar hainele mele, ale lui Ricky si lenjeria de pat. Sotul isi calca singur tot ce are ( mai duce si la spalatorie, in general pantalonii de la uniforma care au dunga!). Cand eram la Bucuresti duceam toot la dryclean dar aici costa prea mult.

Si noi inca mai avem ciuccio I l-am scos odata inainte de a pleca in Romania in iulie dar apoi acolo fiind atat de miorlait...i l-am redat sa-l calmez si iaca...am ajuns la sf de an tot cu el. la asilo nu-l foloseste deloc si noaptea daca il pierde nu se trezeste dupa el..e mai mult un moft...

De vreo 2 luni nu mai vrea lapte nici dimi nici seara. acum o saptamana mi-a cerut el , mi-a adus biberonul vechi gasit in dulap si cutia cu biscuite praf , i-am facut si l-a baut tot. dar dupa iar nu a mai vrut. asa ca acum dimineata ii dau iaurt , la merenda orez cu lapte. In schimb la asilo cand fac merenda cu lapte si paine ( cum imi dadea bunica :-) ) mananca tot..dar fiind in colectiv e poate motivat si de faptul ca ii vede pe ceilalti. Noaptea f rar se mai trezeste si acum de cand e frig afara si merge riscaldamento mai mult, e un aer f uscat in casa si ii mai dau apa sa bea cand se nimereste sa se trezeasca, in curand insa cred ca pun umidificatorul ca si eu ma trezesc dimineata cu buzele lipite intre ele si nasul uscat.

Pamapersul inca il avem , olita o tinem doar ptr musafiri si dimineata la trezire are pampersul umflat de pipi asa ca mai astept un pic , mai ales ca la kk imi zice numai dupa ce-l face.

Dupa amiaza placuta fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!
danangie, eu calc cate putin. Cand strang ceva de calcat, trec la treaba. Nu-mi ia mai mult de o ora, ma enerveaza sa calc ore intregi
nafi, multumesc pentru urari Hong Kong?! Cam departe pentru gustul meu, desi stiu pe cineva, tot de pe forum, care sta acolo si ii este f bine
monica, ma bucur sa aud ca se traieste bine si din lapte
La noi, cu laptele, nu e problema ca se trezeste (doar o data) ci ca nu cere la baie. Exceptie azi noapte cand s-a trezit si a cerut. Am crezut ca nu aud bine Dar ii voi muta ora de laptic ca sa aiba timp sa faca pisu inainte de somn, plus ca il voi trezi si eu la o anumita ora...cam asta e planul, sa vedem daca va merge.
Azi a fost zi de vizite, la noi o fetita si noi la un baietel. Am socializat intens
Saptamana buna tuturor!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

GIANI o data imi iesea si mie treaba cu calcatul cum faci tu, acum nu mai am timp.....si las si las pana mi se intampla sa se adune enorm de multe haine.

Maine vrem sa facem bradul.
Ieri l-am avut pe Mattia acasa ca facuse zilele trecute febra mare. Am petrecut impreuna doar noi doi o dim tare frumoasa si speciala.

Aici a venit un frigggggg ....ger ger!!

Salutare la totiiiiiii!!!!

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Ciao!!
danangie, si la mine e ger (ca doar stam aproape ) Dar la mine a trecut si Mos Mohoreala. Nu am chef de nimic. Dar nimic.Sa spal geamuri, perdele, covoare??!!Prea complicat...Vine Craciunul si nu simt...
We asta plecam in vizite, poate imi revin
Seara placuta!

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Buna fetelor!

LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE NICOLETA SAU NICOLAE! FIE CA SUNTETI VOI SAU CINEVA DRAG VOUA..VA DORESC MUULTA SANATATE SI SA VA MEARGA TOATE BINE!

Sper ca Mos Nicolae a fost darnic cu voi!
La noi a fost un Mos clasic cu ciocolata si mandarine

In rest toate bune. Motto-ul acestor zile " optimism pana la refuz"

Mergi la inceput

Ciao!!
La multi ani celor care poarta numele Sf Nicolae!! (avem?)
Onomastica frumoasa!

A venit Mos Nico cu un mesaj plin de...optimism cu privire la anul viitor. Acum e criza

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput