Mamici si Gravidute Italia (110)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

elena, din punctul meu de vedere ai facut foarte bine sa previi.

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

ELENA imi pare rau de experienta traita. Bine ca ai reusit sa scapi si sa reincepi o noua etapa din viata ta. Numai bine iti doresc.

GIANI si la baieti e tot asa. serbare fara sa partecipe parintii. de asta m-am candidat si anul asta sa fac parte din teatrul ptr ei. inca se cauta povestea de natale.

NAFI aici la baieti e asilo-scuola materna. nu e nido. la Marco unde e si nido, nu mi-au cerut nimic. ar fi si culmea la cei 500 euro lunari.

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Buna dim,

O zi buna tuturor.

MAMI STEFI bine ai venit.

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna ziua!!
denis e bine i_am dat pastile pt gat cu propolis si nu a mai avut nimic
KEMSY nasol ca nu va puteti duce la serbare.dupa cum am vazut la toate gradinitele de stat din italia nu se pot duce pariniti la serbare
cadouri si eu mai am vreo 5 de cumparat,azi am luat 3,plus cele pt denis si nepotici
pt sot fac sambata o sedinta foto eu si DENIS alb_negru si ii fac un tablou frumos,i_am mai comandat pe net un pluover si o camasa.
DANA nici la gradi la denis nu au cerut nimic in afar sa facem noi acasa impreuna cu ei un personaj pt presepe,cadoul de la mos craciun consta in 2 mosi craciuni kinder si o cutie cu carioci luate de ei.
MAMI_STEFI bine ai revenit
va las imi bag online un episod din suleyman magnificul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor! Va salut si va las primul banc cu un blond barbat!

"Cica un irlandez, un mexican si un blond erau muncitori pe un santier, undeva la etajul 20, si vine pauza de masa. Irlandezul îsi deschide punga cu mâncare si zice:
- Din nou varza si carne de vaca! M-am saturat! Daca si mâine tot asta gasesc în punga, ma arunc!
Mexicanul deschide punga si zice:- Din nou tacos! M-am saturat de tacos! Daca mâine gasesc tot tacos, ma arunc!
Blondul:
- Din nou lasagna! M-am saturat! Daca mâine e la fel, ma arunc.
A 2-a zi, irlandezul are exact aceeasi mâncare, se arunca si moare, mexicanul se arunca si moare si el, blondul idem, se arunca si moare.
La înmormântare: nevasta irlandezului:
- Daca stiam ca nu-i place, i-as fi gatit altceva!
Nevasta mexicanului:
- As fi putut sa-i dau tortillas, chilli peppers sau altceva! Daca as fi stiut!.
Acum toata lumea se uita la nevasta blondului.. si se uita.. si se uita.. la care nevasta blondului zice:
- De ce va uitati asa la mine?! El îsi facea singur pachetul!"

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Buna dimineata!

nafi

monica Frumoasa ideea cu sedinta foto!

Noi inca nu am luat cadourile! Mai asteptam o saptamana-doua. Nu stiu,pentru mine e mai special asa,intru mai usor in atmosfera de Craciun daca incep pregatirile mai aproape de Craciun.Ca nu terminam bine cu decoratul,cumparaturile si curatenia si hop si Craciunul!

Stefan oricum zice ca vrea sa ii aduca Mos Craciun 'nate'(sanatate) si nimicaaa.
Mami insa stie ce vrea pentru ea

Ce faceti in week-end?

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

la multi ani tuturo celor care poarta numele SF ANDREI!!
noi suntem singuri sotul e plecat de ieri si vine duminica asa ca in seara asta dupa cina am facut niste popcorn si m_am uitata cu gargarita mea la koda fratelo orso.DENIS nu prea are pofta de mancare nici la gradi nu a mancat deloc iar acasa a mancat 1 bana si 1 marla cat e de_ "gras" ii trebuia o cura din asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

LA MULTI ANI fetelor de ziua nationala! Si cu intarziere LA MULTI ANI si celor care au avut ieri onomastica!

Monica Macar a mancat fructe! poate recupereaza astazi! eu lui Ricky azi ii fac o combinatie de orez, orz, arpacas ( de la gallo mi se pare) cu ciuperci ca el e mort dupa ciuperci...si carne de pui la gratar.

Si noi suntem singuri pana luni seara dar nici nu ma mai plang. ca iei a avut marito sedinta la munca si au fost anuntati ca la anul in octombrie pleaca juma de flota si nu mai aduc altele asa ca ...Casa Integrazione scrie pe fruntea lor!! iar alte companii care angajeaza in perioada asta nu prea sunt ( iar daca sunt..sunt la cucuiata din deal ..prin Vietnam , Maldive..si cu salarii de milogi) asa ca se anunta un 2013 f sumbru!

Sanatosi sa fim ca vom trece si peste asta...
La capitolul tara arde si baba se chiaptana..va anunt ca m-am inscris la concursul Miss Odiseea Sarcinii

Mai incolo va pun si linkul la poze dar acum ma trage Ricky de maneca sa ma joc cu el.

Pupici

Mergi la inceput

Buna seara fetelor,

Noi asteptam sa vina baietii de la piscina...pizza...eu mai calc vreo doua rufe pana nu ma chiama Marco.....ma duc sa ii mai alin durerile....ma si-a prins ieri degetul intr-un sertar....azi se juca la masa cu masinutele, a stranutat si a dat un cap de cantul mesei ....ba aluneca prin casa chiar daca are sosete cu antiscivolo.....si tot asa.....

Caut o poevstioara ptr festa de Natale la asilo....aveti idei? Am gasit eu una draguta , am propus-o dar sa vedem ce parere au ceilalti.

Ma duc sa pun apa in fieruld e calcat asa mai dobor vreun munte!

NAFI sa dea D-zeu sa nu fie urat din punctul ala de vedere 2013 ptr sot. Si noi suntem tare speriati cu munca. Si in spitale se da afara pe rupte. Acum sa vedem ce va fi in ianuarie......E naspa ptr Alin ca el e liber profesionist......de asta suntem tensionati rau.....

Noi lui Mattia alla fine i-am luat iepurasul ala fain de tot care tot dadea publicitate la TV maricel si care clipeste, face suoni, rade, plange...super frumos. Mattia de mult il vrea. Sper sa fie "azecato".

MONICA eu am smesso da putin sa mai iau cadou la nepoti si nepoate . Multumesc ptr urari.Noi l-am sarbatorit pe Marco..il chiama si Andrei .

MAMI STEFI noi am inceput deja sa luam ca am gasit multe oferte si azi unul, maine altul.....macar nu ne dam seama asa tare cum se duc banii.

GIANI voi cum sunteti? Loris? Voi la gradi nu pregatiti vreo storiella?

A dopoooo

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!
nafi, ma bucur ca esti optimista....Macar speranta sa fie ca totul se infrunta mai usor.
monica, e bine ca mananca macar fructe. Cand sunt bolnaviori e bine sa le dam ce ne cer, sa ii ascultam...ca si noi cand suntem bolnavi ba avem pofta de ceva anume ba nu mancam deloc Decat mult si sarac mai bine putin si calitativ...zic eu.
danangie, asa am auzit si eu ca se da afara de prin spitale. Am o cunostinta liber profesionist, se plangea ca le-au pus limite. Off, de-ar trece o data criza asta ca m-am saturat de ea Povero Marco!Si Loris era un impiedicat, numai la cap se lovea. Pupici degetelului. Iepurasul nu stiu care e...

Loris e mai bine acum, inca ii pun picaturi Tobral, mananca putin si doarme mult . Inca ii pun scutec noaptea, cred ca din ianuarie schimb placa. El bea si mult lapte seara si noaptea (cam 1,3 l, mai e cineva asa???) si nu se trezeste la pisu.
Duminica placuta!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput